Netflix aanbod week 15 2016 ant-man

Netflix aanbod week 15 2016: tips

Het belooft een kriebelachtige week te worden op Netflix. Er zijn namelijk wat titels verschenen die je een kijkje bieden in de wereld van kleine insecten. En nee, je hoeft hiervan niet te schrikken want het zijn gewoon leuke films! En welke films dat zijn die deze week nieuw op Netflix zijn, kun je hier lezen in het Netflix aanbod week 15 2016 artikel!

Antz

We beginnen met een film uit -alweer- het jaar 1999; het jaar van American Beauty, The MatrixThe Sixth Sense en dus ook Antz! In deze door computers geanimeerde film maken we kennis met de mierenwereld en de vlijtige inwonertjes. Z is een van hen, een hardwerkende mier die in de mierenkolonie van New York woont. Op een dag ontmoet hij, zonder dat hij het weet, de prinses van de kolonie: Bala. Ze kunnen het prima met elkaar vinden en trappen samen veel lol. Maar helaas wonen ze in een gemeenschap met een militaire en zowat dictatoriale structuur waarin de veiligheid en vrijheid van de bewoners zwaar onder druk staat. De generaal van de kolonie schroomt dan ook niet om zijn tegenstanders uit de weg te ruimen. Laat dat nou toevallig Z in gevaar brengen…Wat volgt, is een benauwd avontuur en de kleine Z zal flink zijn best moeten doen om zijn leven en dat van Bala te redden. Antz is zoals je wellicht merkt een film met vrij zware thematiek, maar dat maakt het ook gelijk boeiend. Bovendien kent Antz een goede, bekende (stem)cast met o.a. Woody Allen, Sharon Stone, Gene Hackman, Sylvester Stallone en Christopher Walken, dus wat ons betreft is ook Antz een goede aanvulling op het Netflix-aanbod.

Netflix aanbod week 15 2016 Antz woody allen
De fascinerende wereld van mieren in Antz! Bron: Antz / Netflix.

Ant-Man

En van Antz is het natuurlijk maar een kleine stap naar Ant-Man, ditmaal van de hand van Marvel. In deze film gaan we technologie zien waarmee het mogelijk is om mensen te verkleinen tot mierachtige proporties. Uiteraard zal dit de inzet worden van een strijd tussen wetenschapper Pym en zijn ex-leerling Cross. Met de hulp van Lang (gespeeld door Paul Rudd) moet voorkomen worden dat Cross deze technologie voor gevaarlijke doeleinden kan gebruiken. Ant-Man is geen heel bijzondere film, maar wel leuk om eens op te zetten als je te porren bent voor een actiefilm gebaseerd op een Marvel-stripboek. In de film zien we dus Paul Rudd terug, evenals o.a. Evangeline Lilly (Lost), Michael Douglas, Corey Stoll (House of Cards) en Michael Pena (de acteur die altijd Hispanics speelt).

Netflix aanbod week 15 2016 ant-man thomas de trein
Als Ant-Man kan het dus gebeuren dat je op een Thomas de Trein moet vechten. Zo zie je maar weer! Bron: Ant-Man / Netflix

Rick and Morty

Als je toevallig op zoek bent naar een rare, hilarische en ook voor volwassenen leuke animatieserie dan heb je geluk deze week, met de toevoeging van het eerste seizoen van Rick and Morty. Het is één van de beest bizarre komedieseries die we de laatste tijd hebben gezien. Ben je fan van Family Guy, dan ga je Rick and Morty ook zeker waarderen. Hoofdpersonen zijn Morty, een op z’n zachtst gezegd niet zo slim jochie, en zijn bij hun in het gezin inwonende opa/genie/alcoholist/uitvinder/wetenschapper Rick. Morty heeft mede door zijn intelligentieniveau geen vriendjes en aangezien opa Rick hem wel kan gebruiken voor dingen wat hij niet meer kan of geen zin in heeft tijdens zijn experimenten, neemt hij hem vaak mee op de meest absurde inter-dimensionale avonturen waarin werkelijk van alles kan gebeuren en zál gebeuren. Met als toppunt misschien wel de Inception-verwijzing in aflevering twee waarin onze twee hoofdpersonen een aantal niveau’s en dromen diep gaan alleen om het idee in het hoofd van de wiskundeleraar van Morty te implementeren om hem voortaan alleen nog maar 10’en te geven voor zijn proefwerken, want op deze manier kan Rick zijn kleinzoon Morty vaker gebruiker zonder dat zijn ouders gaan morren dat hij juist harder op school moet werken in plaats van met zijn opa op avontuur te gaan. Bizar? Ja! Lekker? Ja! Het lijkt ons echt een verademing om voor deze serie te schrijven als je een grote fantasie hebt. Een hele dikke aanrader dus deze toevoeging van Rick and Morty aan het Netflix aanbod week 15 2016!

Netflix aanbod week 15 2016 rick and morty
Onze helden zijn beland in de droom van een centaur, welke weer een droom is van de favoriete soapactrice van wiskundeleraar meneer Goldenfolds, namelijk Miss Pancakes… Juist. Bron: Rick and Morty / Netflix

Netflix aanbod week 15 2016

Dit was het weer wat betreft de highlights van Netflix aanbod week 15 2016. In de tabel hieronder vind je nog meer films en series die de afgelopen week aan Netflix zijn toegevoegd. Alle Netflix films en series kan je op onze Netflix aanbod pagina vinden. Schrijf je hieronder ook zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en like onze Wij Kijken Netflix facebookpagina om nooit meer iets te missen. We hopen dat er deze week weer wat kijkplezier voor je bij zit zodat je lekker relaxed het weekend doorkomt. Tot volgende week!

Subscribe op onze wekelijkse nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.