Netflix aanbod week 17 2016: tips

Hello again, daar zijn we weer met een nieuw overzichtje met de nieuwste Netflix-films en  -series. Het is ditmaal een ietwat rustig Netflix aanbod week 17 2016 weekje, maar kijk gerust of er iets leuks bijzit want je weet het maar nooit! Veel lees- en kijkplezier! 

The Pixar Story

Pixar heeft in zijn bestaan al behoorlijk veel goede en geliefde films geleverd, dus het werd hoog tijd om het verhaal van Pixar zelf te vertellen. In deze documentaire zul je meer te weten komen over Pixar en het ontstaan van verschillende topfilms als Toy Story en Finding NemoThe Pixar Story vertelt het allemaal en jeetje, wat een superinteressante documentaire is het geworden! Dit is natuurlijk een aanrader voor Pixar- en animatiefans, maar ook voor iedereen die zich interesseert in filmgeschiedenis. Want dat Pixar inmiddels een noemenswaardig plekje hierin heeft verworven, kunnen we wel stellen. Maak bijvoorbeeld kennis met het ontstaan van Toy Story, en kom er achter hoe acteur Tom Hanks zich heeft moeten voorbereiden op een totaal nieuw soort film. Zoals je op onderstaand beeld kunt zien, was Pixar in 1992 al druk bezig met de creatie van de film. Bij de release van de film, een paar jaar later, waren deze beelden al flink verbeterd. En zo zou Pixar het animatie-genre sterk bepalen voor de daaropvolgende jaren. Duik dus lekker even de wereld van Pixar in en sta versteld hoe het merk uitgroeide tot kwaliteitsmerk en hoe ze altijd goede films weten af te leveren. Wij kunnen alvast niet wachten tot de release van Finding Dory, later dit jaar!

Netflix aanbod week 17 2016 The Pixar Story
Toy Story in de maak. Pixar heeft deze beelden) nog sterk weten te verbeteren! Bron: The Pixar Story/Netflix

Panic Room

Kenners noemen dit één van de mindere David Fincher films, maar het blijft wel David Fincher. En dus is Panic Room nog steeds een goede en bovenal bloedspannende thriller met hoofdrollen voor Jodie Foster en een nog zeer jonge Kristen Stewart (bekend van o.a. het tevens op Netflix staande Adventureland en de Twilight-films). In Panic Room draait het allemaal om een geheime en extra beveiligde kamer in een huis in New York waarin Foster en haar dochter met diabetes Stewart zich verstoppen als er door drie inbrekers bij ze thuis wordt ingebroken. Hoe redden ze zich hier in godsnaam uit?  Dat de film de gemiddelde thriller ver overstijgt is grotendeels te danken aan het sterke spel van Foster en de kwaliteiten van topregisseur Fincher en aangezien de film zich grotendeels in dezelfde ruimte afspeelt, is het extra knap dat Panic Room geen moment saai  wordt. Integendeel zelfs: het is een super spannende film en uitermate geschikt als avondfilmpje in het weekend.

Netflix aanbod week 17 2016 Panic Room
Don’t panic in the Panic Room! Bron: Panic Room/Netflix

Netflix aanbod week 17 2016

Dat was ‘m weer voor deze week. Zoals gezegd zijn er deze week niet superveel titels bijgekomen, maar we hopen dat er desondanks toch iets leuks voor je bij zit. Kijk hieronder in de tabel om alle nieuwe Netflix titels te zien. En bekijk onze Netflix aanbod pagina om het gehele aanbod door te spitten. Like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Tot snel en een goed weekend iedereen!

NieuwsbriefGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.