Netflix aanbod week 18 2016: tips

Het was een zeer rustig Netflix weekje met erg weinig nieuwe films en series. Desalnietemin willen we er toch weer een aantal voor je uitpikken. Dus ben je benieuwd of er deze week iets voor je tussen zit? Lees dan snel ons nieuwe Netflix aanbod week 18 2016 overzicht! En vergeet ook zeker onze Facebookpagina niet te liken, als je dat nog niet had gedaan. Daar gaan we weer.

The Town

The Town is een spannende actie thriller met hoofdrollen voor Ben Affleck en Jon Hamm (Mad Men!) in een, voor hem, a-typische rol als FBI-leidinggevende. Zij gaan het in de film tegen elkaar opnemen. Affleck speelt namelijk crimineel Doug MacCray uit de wijk Charlestown, de oudste wijk in Boston, Massachusetts. In Boston worden erg veel overvallen gepleegd en de meeste daders komen uit deze wijk. En de meesten komen ermee weg. Zo ook MacCray. Maar tijdens weer een overval gaat het opeens mis. Zijn vriend en mede-crimineel Jem (Jeremy Renner) besluit, tijdens de bankoverval, een vrouw te gijzelen. Maar als ze erachter komen dat zij ook uit hun wijk komt, zijn de poppen aan het dansen en proberen ze erachter te komen hoeveel en wat ze precies heeft gezien. The Town heeft een fijne vaart, waar we regisseur Ben Affleck zeer voor moeten bedanken, en is eveneens razend spannend en daarom wat ons betreft dan ook een aanrader.

Netflix aanbod week 18 2016 the town jon hamm
Eng masker en de vrouw om wie het gaat. Bron: The Town / Netflix

Contact

Jodie Foster-fans hebben goede weken op Netflix, want nadat vorige week Panic Room was toegevoegd, is nu ook de film Contact toegevoegd waarin La Foster te bewonderen is. En dat is goed nieuws, want Jodie weet eigenlijk altijd wel goed acteerwerk neer te zetten. Zo ook in Contact. Ze kruipt in de huid van wetenschapster Ellie Arroway. Ellie onderzoekt het universum en daarmee mogelijk contact met buitenaards leven. Haar passie voor het dit vakgebied heeft ze overgenomen van haar vader, die haar in haar jeugd inspireerde om met ingewikkelde machines ver contact te zoeken (toen nog op aarde, nu verder het sterrenstelsel in). Ellie ontmoet tijdens haar werk Palmer Joss (Matthew McConaughey), een onderzoeker/schrijver die net als Ellie geïnteresseerd is in het universum, al dan niet op een filosofische manier. Ellie gaat op zoek naar wat het onmogelijke lijkt: Contact met het universum. Zal het lukken om dit te voltooien en zal dit de mensheid iets opleveren? Contact heeft natuurlijk een behoorlijk sciencefiction-achtig onderwerp, maar toch zul je gedurende de film ook genoeg emotie, sentiment en -jawel- romantiek tegenkomen.

Contact
Anyone out there? Bron: Contact/Netflix

Netflix aanbod week 18 2016

Weinige nieuwe films en series, maar toch hebben we ons best gedaan om je in ons Netflix aanbod week 18 2016 overzicht weer een aantal Netflix tips te geven. Like onze Facebookpagina om nooit meer iets te missen en schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Alle nieuwe Netflix films en series die deze week op de streamingsdienst zijn gekomen, zie je onderaan dit bericht in de tabel. Ben je benieuwd naar alle titels op Netflix, bezoek dan zeker onze Netflix aanbod pagina. Een goed weekend iedereen en tot snel!

Subscribe op de nieuwsbriefGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.