netflix aanbod week 2 2016 Black Sails

Netflix aanbod week 2 2016: tips

Daar zijn we weer. Het nieuwe jaar is inmiddels alweer ouderwets lekker bezig en ook Netflix zit niet stil. Vandaar dat wij weer de leukste tips uit het Netflix aanbod week 2 2016 voor je op een rijtje hebben gezet. Op deze manier heb je hopelijk weer een aantal titels die je aan je ‘Mijn Lijst’ op Netflix kan toevoegen. Oh, en vergeet je vooral niet onderaan de pagina te abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief en like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van de laatste Netflix Nederland toevoegingen.

Homeland (Seizoen 1 t/m 4)

De grootste nieuwe Netflix toevoeging is zonder twijfel het vierde seizoen van Homeland. We zullen hier niet te veel spoileren  voor het geval dat je nog niet bij seizoen 4 bent geraakt. Maar ook dit seizoen moet Carrie Mathison hard aan de bak omwille van wereldveiligheid en met in het bijzonder natuurlijk de Amerikaanse. De klopjacht op een gezochte terrorist wordt geopend, maar Carrie krijgt natuurlijk wel weer te maken met chaotische en bedreigende situaties. Wat dat betreft blijft Homeland altijd weer een spannende serie, gebaseerd op ‘real life’ spanningen in het Midden-Oosten en klopjachten op figuren als Bin Laden. Pak in ieder geval een lekkere versnapering, nestel jezelf in een goede stoel of lekkere bank en laat het seizoen maar weer beginnen!

Netflix aanbod week 2 2016 Homeland seizoen season 4
Carrie is erg blij met haar taart en het verschijnen van Homeland seizoen 4 op Netflix. Bron: Homeland/Netflix

Black Sails

Black Sails seizoen 1 staat inmiddels ook op Netflix. Het speelt zich af in het Caribisch gebied in de vroege 18e eeuw, rond het jaartal 1715. Het is een avonturen serie waarin de avonturen van piratenkapitein Flint en zijn crew centraal staan. Natuurlijk hebben ze ook vijanden, dus een fijn potje knokken om macht/geld etc. te bemachtigen zal ook veelvuldig op het programma staan. Evenals een hoop bloot en seks. Zie de gecensureerde beelden hieronder maar en dit is nog maar een selectie. Kapitein Flint doet er alles aan om het leven dat hij nu heeft te behouden, maar zo makkelijk is dat niet als je van alle kanten letterlijk en figuurlijk wordt aangevallen.

Netflix aanbod week 2 2016 Black Sails naakt seks naked sex
Een hoop seks en naakt dus in Black Sails. Bron: Black Sails/Netflix

Qua cinematografie ziet het er allemaal zeer prachtig en gelikt uit. Het prachtige Caribische decor helpt hier natuurlijk ook een handje aan mee. De karakters en hun ontwikkeling vonden wij wat minder goed uitgewerkt, maar daar staat dan weer een hoop spanning tegenover. Voor liefhebbers van Game of Thrones en piraten.

netflix aanbod week 2 2016 Black Sails vechten
Robbertje vechten in Black Sails. Bron: Black Sails/Netflix

Hoop Dreams

De documentaire Hoop Dreams is terug van weggeweest! De docu was een tijdje verwijderd uit het aanbod van Netflix, maar heeft deze week weer de weg teruggevonden. En gelukkig maar, want Hoop Dreams is een uitermate boeiende (sport)documentaire. De documentaire gaat over twee jonge Afro-Amerikaanse jongens die een carrière als professionele basketbalspelers nastreven. Mocht sport je totaal niets boeien, dan hoef je niet gelijk weg te zappen want Hoop Dreams heeft wel meer in petto. Gezien de afkomst van de jongens (ze zijn opgegroeid in arme gezinnen), spelen ook sociaal-economische en maatschappelijke thema’s een belangrijke rol in het verhaal. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; sport blijkt dan vaak een prachtige uitlaatklep te zijn en biedt perspectief voor de toekomst. Een American Dream gaat altijd gepaard met wat hobbels op de weg, zoveel is wel duidelijk!

Netflix aanbod week 2 2016 Hoop Dreams
Still uit de sportdocumentaire Hoop Dreams. Bron: Hoop Dreams/Netflix

Netflix aanbod week 2 2016

Oké, dit waren, wat ons betreft, weer de highlights uit het Netflix aanbod week 2 2016. Er zijn natuurlijk nog meer releases toegevoegd aan Netflix deze week. Welke dit zijn kan je in de onderstaande tabel zien. Dat gezegd hebbende, wijzen we je op de nieuwsbrief (schrijf je hieronder zeker even in) die je elke week het overzicht van het aanbod in je digitale postbus bezorgt en onze Facebookpagina. Ben je benieuwd naar de toevoegingen van de afgelopen weken, klik dan onderaan het artikel op het desbetreffende artikel onder het kopje ‘Misschien ook leuk om te lezen’. Het hele Netflix aanbod is uiteraard nog steeds op deze pagina te vinden. Gegroet en veel kijkplezier!

NIEUWSBRIEF


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.