Minions Netflix aanbod week 2 2017 orlando

Netflix aanbod week 2 2017: tips

Het nieuwe jaar is alweer lekker onderweg. We hopen dat 2017 een mooier jaar wordt dan 2016, maar dat hebben we jammer genoeg niet allemaal zelf in de hand. Waar we wel invloed op kunnen uitoefenen is dat mensen nooit meer iets hebben van “wat moet ik kijken op Netflix?”. Het was de reden waarom we Wij Kijken Netflix twee jaar geleden hebben opgericht en het zal ook de belangrijkste reden blijven in 2017. Want wij schotelen je onder andere elke week een artikel voor met de beste / leukste / interessantste / grappigste / spannendste films en series die de afgelopen week aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd. En daar gaan we dit jaar mee door. Dus lees hier het nieuwe Netflix aanbod week 2 2017 artikel met onze tips, bekijk onderaan de pagina de tabel met alle nieuwe titels van de afgelopen week en check onze Netflix Aanbod Nederland pagina uit om het gehele aanbod te kunnen doorzoeken op bijvoorbeeld genre, IMDb cijfer en meer.  

Minions

We beginnen het artikel met een animatiefilm voor de kinderen onder ons. En ook wel een beetje voor de ouders van die kinderen, want wij hebben ook kunnen genieten van de Minions film. In deze spin-off van de twee Despicable Me films, zijn de hoofdrollen voor de gele hulpjes. We komen te weten dat deze minions al heel lang bestaan, één van de leukste scenes vonden wij in het begin waarin dit wordt uitgelegd. Ze moesten steeds andere kwaadaardige meesters dienen, zoals Farao’s, piraten, Napoleon, Dracula en meer. Maar door hun klunzigheid loopt het steeds verkeerd af met hun baasjes. Ze besluiten zich maar terug te trekken naar Antarctica, waar ze niemand kwaad kunnen doen.

Maar dit is ook niet alles en op een gegeven moment begint hun minionsbloed toch te kruipen waar het niet gaan kan: ze willen weer iemand om te dienen. De minions Kevin, Stuart en Bob trekken op een gegeven moment de stoute schoenen aan en besluiten het helse Antarctica achter zich te laten om op zoek te gaan naar een nieuwe meester. Wat volgt is een doldwaze reis en spannend avontuur die ze brengt langs New York, Orlando en Londen.

Minions is een film waar we ons wel even mee vermaakt hebben. Hij is over de gehele lengte iets minder boeiend dan bijvoorbeeld het eerste deel van Despicable Me, maar er zitten genoeg kleine geluksmomenten in. Vooral de referenties naar bepaalde tijdsvakken en personen uit de geschiedenis vonden we leuk gedaan. Zet de film dus met een gerust hart op voor je kinderen en je hebt geheid een rustige middag: wel zo prettig.

Netflix aanbod week 2 2017 minions movie tips
Kevin, Stuart en Bob zijn weer eens lekker aan het kloten. Bron: Minions/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

The Blacklist seizoen 3

The Blacklist seizoen 3 staat vanaf deze week ook op Netflix. In deze spannende en mysterieuze serie wordt de hoofdrol vertolkt door Raymond Reddington (James Spader), een oud overheidsmedewerker die op een dag besluit om crimineel te worden. Waarom ook niet, toch? In The Blacklist is hij nu de meeste gezochte crimineel die overal te wereld bekendstaat als “The Concierge of Crime”.

Tot hij op een dag genoeg heeft van dat hele wereldje en hij besluit dat hij de CIA en de FBI wil gaan helpen om andere criminelen te vangen. Zijn enige twee eisen zijn dat hij niet vervolgd kan worden én dat hij samen wil werken met de jonge agente Elizabeth Keen (Megan Boone). Is Raymond, die vooral bekendstaat als Red, een oude viezerik of speelt er toch iets meer? Dit en meer kan je zien in The Blacklist. 

En The Blacklist seizoen 3 staat ook nog eens bekend als het beste seizoen van de serie, dus we zijn maar wat blij dat dit nieuwe seizoen nu op Netflix staat. De serie wil af en toe wel doorslaan in twists, maar het blijft een spannend stukje televisie met spionage, rookgordijnen en actie. Ga de serie kijken als je een fan bent van bijvoorbeeld Homeland, 24 of de boeken van John le Carré.

The Blacklist seizoen 3 season Netflix aanbod week 2 2017 sniper
Red aan het sniperen geblazen met een pistool in zijn nek. Bron: The Blacklist/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Netflix aanbod week 2 2017

Er kwamen deze week niet al te veel nieuwe titels bij, maar we hebben toch ons best gedaan om er weer een paar toffe voor je uit te lichten. Wil je weten welke titels er nog meer bij zijn gekomen? Check dan even onderstaande tabel. Het is ook nog steeds mogelijk om onze Netflix aanbod Nederland pagina te bekijken waarin álle titels die op Netflix staan de doorzoeken zijn. Oh en like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je onderaan dit artikel in voor onze nieuwsbrief: zo mis je nooit meer iets. Een heel goed weekend iedereen!

Abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief