War Machine Netflix aanbod week 22 2017 Brad Pitt oorlog Netflix tips

Netflix aanbod week 22 2017: tips

Hallo en welkom weer bij je wekelijkse overzicht van nieuwe Netflix titels. Vanuit het bloedhete Wij Kijken Netflix hoofdkwartier hebben we weer de tofste nieuwe titels op Netflix voor je uitgezocht. Voor als je even aan de hitte wil ontsnappen en je terugtrekt achter je laptop of tv…of gewoon als je ’s avonds na een warme stranddag de broodnodige verkoeling zoekt. Ga er lekker voor zitten, pak een lekker ijsje erbij of een bak plakkerige borrelnoten en lees mee!

War Machine

Netflix liep er al even mee te promoten, maar nu staat ‘ie dan ook daadwerkelijk online. War Machine, een Netflix Original film met o.a. Brad Pitt, Anthony Michael Hall (The Breakfast Club) en Topher Grace (That 70’s Show) in de cast. Brad Pitt, wiens bedrijf deze film heeft geproduceerd, kruipt in de rol van de Amerikaanse generaal Glenn McMahon, die er op uit wordt gestuurd om de Amerikaanse troepen door de oorlog in Afghanistan te loodsen.

Dit is geen makkelijk klusje, maar hij is vastbesloten om te slagen. Zeker met zijn ietwat onconventionele aanpak, zorgt hij ervoor dat hij als een heuse ster in het leger onthaald wordt. Totdat een publicatie in de media de boel overhoop gooit.

War Machine Netflix aanbod week 22 2017 Brad Pitt oorlog Netflix tips handjes in de zij
Pitt met de handjes in de zij. Bron: War Machine/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Deze zwartgallige comedy geeft ons een beeld van het oorlogssysteem, de War Machine dus. Het gaat niet alleen om enkele generaals of officieren, maar er zit een heel zwaar systeem achter, inclusief politiek en media.

War Machine zal je laten zien dat het niet eenvoudig is om te handelen buiten dit oorlogsmechanisme, zeker wanneer personages te maken krijgen met vraagstukken tussen goed en kwaad.

Daarom lijkt dit ons een interessante productie. Misschien ietwat te verhit voor een dag als deze, maar mocht het je aanspreken, sla het lekker op in je ’to-watch-list’ en neem er een lekker verkoelend drankje bij. Check hieronder de trailer van War Machine op het kanaal van Netflix om een indruk te krijgen van de film.

Bloodline seizoen 3

Bloodline seizoen 3 staat op Netflix! We zijn benieuwd hoe de serie verdergaat na het ijzersterke eerste seizoen en het iets minder goede tweede seizoen. Maar waar gaat de serie ook alweer over?

In het eerste seizoen, lees onze recensie van Bloodline seizoen 1 hier, maken we kennis met de Rayburn-familie, een rijk gezin met een eigen resort in het prachtige paradijs dat Florida Keys heet. Alles lijkt ze voor de wind te gaan: geld, vrijwel altijd lekker weer en een fijne onderlinge band tussen de gezinsleden.

Maar dan komt het, zo blijkt, zwarte schaap van de familie terug. Dit is oudste zoon Danny, die prachtig wordt geportretteerd door Ben Mendelsohn. En dan blijkt alles toch niet zo prachtig en fantastisch te zijn, want al snel worden er door zijn terugkeer oude wonden opengereten.

Bloodline seizoen 3 Netflix aanbod week 22 2017 Mendelshohn Danny seizoen 4 season
De fantastische Ben Mendelsohn in zijn rol als oudste zoon Danny. Bron: Bloodline/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

In het tweede seizoen moet de familie met een, uhm laten we het maar een heikele gebeurtenis noemen, omgaan. Ze moeten een geheim bewaren tegenover de buitenwereld. Maar ook binnen in hun eigen familie zorgt de genoemde gebeurtenis voor een hoop spanningen. Tot op welke hoogte blijf je je eigen familie beschermen?

En nu is er dus Bloodline seizoen 3. Wij zijn benieuwd hoe de serie de lijn oppakt. Hopelijk is het een sterk seizoen, want het eerste seizoen was stilzwijgende dreigend, intens, met een onderhuidse spanning en razend goed geacteerd.

Bloodline seizoen 3 Netflix aanbod week 22 2017 season 4
Zoon John met dikke aders, rimpels en boze blik. Bron: Bloodline/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Jammer genoeg zal er geen Bloodline seizoen 4 komen, althans niet op Netflix. De serie is een onwijs succes, maar de kosten waren te hoog. En toen er een subsidie werd stopgezet voor producties die worden opgenomen in Florida, werden de kosten te hoog voor Netflix om te serie te blijven maken.

Hoe dan ook, we zijn benieuwd of er een open einde zal komen, zodat een andere partij de serie eventueel kan oppakken, of dat de makers toch kiezen voor een sluitend einde. Wij gokken op een open einde, omdat de producers ooit hebben gezegd dat ze graag 5 a 6 seizoenen wilden maken van Bloodline. Check hieronder in ieder geval de trailer van Bloodline seizoen 3!

Netflix aanbod week 22 2017

Dit waren weer de leukste nieuwe titels het Netflix Aanbod van de afgelopen 7 dagen. Hebben we iets gemist? Laat het ons weten op Facebook en misschien behandelen we hem in de toekomst. Like natuurlijk ook de pagina, als je dat nog niet gedaan had ;).

Alle films en serie op Netflix kan je vinden op onze Netflix Aanbod Nederland pagina. En alle titels die binnen afzienbare tijd op Netflix komen vind je op de Binnenkort op Netflix pagina. Schrijf je ook zeker even in voor de wekelijkse nieuwsbrief door hieronder je e-mailadres in te vullen.

En bekijk de tabel onderaan dit bericht voor alle nieuwe titels op Netflix, ook die we niet hebben behandeld. Een fijn weekend en geniet van het lekkere weer!