Orange is the New Black seizoen 5 netflix aanbod week 24 2017 tips selfie

Netflix aanbod week 24 2017: tips

Er kwamen deze week een aantal nieuwe seizoenen van grote series op Netflix. Verder ook een hoop Bollywood. Daar hebben we alleen wat minder mee. Maar ieder zijn/haar smaak hoor! Lees je mee om te zien welke tips we weer voor je geselecteerd hebben? En mocht je dat nog niet gedaan hebben: like ook zeker onze Facebookpagina om nooit meer iets te missen.

Orange is the New Black seizoen 5

Je hebt het vast wel meekregen: Orange is the New Black seizoen 5 staat op Netflix ūüėČ Misschien heb je, als notoire bingewatcher, het hele seizoen al gezien. Of misschien wachtte je wel lekker tot het weekend om alles in een keer te zien. Of ben je misschien meer van het af en toe een aflevering kijken, omdat je het zonde vindt om alles er direct in een keer doorheen te jassen (stiekem zoals wij)?

In het vijfde seizoen van deze zeer populaire Netflix Original zullen vast weer een hoop nieuwe plottwists komen en nieuwe personages op het toneel verschijnen. En hopelijk kunnen we ook weer genieten van een aantal ouderwetse knokpotjes.

Hoe dan ook, lees hier ons artikel over Orange is the New Black seizoen 5 (waar je ook de trailer kunt checken), pak iets te knabbelen, een liquide versnapering en zet de serie lekker op. En genieten maar.

Suits seizoen 5

En Orange is the New Black was niet het enige vijfde seizoen dat deze week op Netflix kwam. Want ook Suits seizoen 5 is vanaf nu te zien op Netflix!

Maar waar ging deze dramaserie ook alweer over? Nou, de hoofdpersoon is Mike Ross (gespeeld door Patrick J. Adams). Hij heeft zijn school niet afgemaakt, is niet erg gemotiveerd, maar met zijn verbale smoothtalk wordt ie toch mooi aangenomen bij een gerenommeerd advocatenkantoor in hartje Manhattan New York, gerund door Harvey Specter (Gabriel Macht).

En hij is niet eens officieel een advocaat: hoe knap is dat?

In Suits seizoen 5 volgen we vooral Donna (Sarah Rafferty) en hoe ze zich aanpast aan haar nieuwe werk. En hoe Mike en Rachel (Meghan Markle) zichtbaar moeite hebben om een geheim voor zich te houden. 

Suits seizoen 5 netflix aanbod week 24 2017
Mike (Patrick J. Adams) en Rachel (Meghan Markle) in gesprek, met een super klein lampje in de hoek van de kamer. Bron: Suits/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Vooral de scherpe dialogen en de referenties naar andere popular culture zijn de meest toffe dingen aan Suits. Althans, wat ons betreft. Alhoewel ze er langzaamaan aan wel een einde aan mogen breien, omdat het verhaal een beetje blijft hangen en zichtbaar aan het uitdrogen is.

Maar dat dit nog niet gaat gebeuren, blijkt wel uit het feit dat Suits seizoen 7 aankomende maand begint op de Amerikaanse televisie. Wanneer dit seizoen op Netflix komt, is nog niet bekend. Maar als we een datum hebben dan kan je dat direct teruglezen op onze pagina Binnenkort op Netflix. Dus hou die pagina in de gaten!

Suits seizoen 5 netflix aanbod week 24 2017 ginger
Sarah Rafferty aka Donna is ook weer van de partij. Bron: Suits/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Top Boy

Top Boy is niet echt een bekende serie, maar juist daarom willen we hem even uitlichten. We zijn Wij Kijken Netflix ooit begonnen om als gids te dienen door de Netflix-jungle. Omdat er zoveel dingen op Netflix staan, willen wij je handvatten aanreiken met titels die de moeite waard zijn. Iets met kaf en koren inderdaad. Zo heb je altijd iets te kijken.

Welnu, Top Boy dus. De serie speelt zich af in een rauwe buurt in London waar jongeren zo goed als het gaat proberen te overleven in het vaak illegale underground circuit. Dus dan weet je het wel: drugs, geweld, jeugdbendes etc.

Top Boy netflix aanbod week 24 2017 tips drake
Hangen als echte OG’s op een grijze auto. Bron: Top Boy/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Maar zo eenduidig als dit ligt het allemaal niet. Zo heeft de dertienjarige Ra’Nell¬†(Malcolm Kamulete)¬†een geestelijk labiele moeder¬†die wordt opgenomen in een inrichting. Hij probeert daarom sterk te zijn en de aan hem trekkende criminaliteit in zijn buurt te ontlopen. Maar dat is zo makkelijk nog niet, als je er middenin zit.

Tevens volgen we het duo Dushane (Ashley Walters) en Sully (Kane Robinson) die steeds hoger op de criminelenladder klimmen. Maar hoe ver wil je hiervoor gaan? Wat is de prijs van tomeloze ambitie?

Top Boy netflix aanbod week 24 2017 tips
v.l.n.r. Ra’nell, Dushane, Sully en Gem met hond (Giacomo Mancini). Bron: Top Boy/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Top Boy¬†onderscheidt zich van de gemiddelde dramaserie door haar rauwheid, het sterke spel van de jonge acteurs, de prachtige haast po√ętische beelden die fijn contrasteren met de getoonde inhoud en de flarden humor die altijd op de loer liggen. Ook de eerlijkheid over leven in een achterstandsbuurt, spreekt zeer tot de verbeelding.

Check hier de trailer van het eerste seizoen van Top Boy op Netflix. Misschien is het wel iets voor je. Voor fans van The Wire, Cidade de Deus¬†en¬†Luther. Zelfs Drake is fan ūüėČ

Netflix aanbod week 24 2017

Dit waren ze weer hoor: de beste nieuwe titels in het Netflix aanbod. Check de hele lijst in de tabel hieronder. Ben je meer gericht op de toekomst? Bekijk dan de Binnenkort op Netflix tabel.

Schrijf je ook zeker even in voor de nieuwsbrief en like de Facebookpagina. Van allebei kunnen we je verzekeren dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Een goed weekend iedereen en het delen van dit bericht, bijvoorbeeld op Facebook, is lief! Groetjes.