Netflix aanbod week 25 2016: tips

Bonjoir a tous! Terwijl het EK voetbal in Frankrijk in volle gang is, zijn er op Netflix deze week weer nieuwe titels bijgekomen. Dat is goed nieuws als je niets met voetbal hebt, of het EK negeert omdat Oranje toch niet meedoet. Lees hier welke nieuwe films en series er deze week zijn bijgekomen, hopelijk vis je er iets leuks uit en kom je weer lekker de week door. Hier is Netflix aanbod week 25 2016 overzicht!

Finding Nemo

We beginnen gelijk met de klapper van de week en dat is de tijdloos grappige animatiefilm Finding Nemo. Wat ons betreft een klassieker uit het animatie-genre, ook al stamt de film nog maar uit 2003. Clownvis Marlin (Albert Brooks) woont samen met zijn zoontje Nemo in een mooie anemoon, ergens diep in de zee. Omdat Marlin een traumatische ervaring heeft gehad waarbij zijn vrouw en veel van zijn ongeboren kinderen een haaienaanval niet overleefden, is hij erg beschermend tegenover Nemo. Dit leidt tot een ietwat rebelse houding van Nemo, wanneer hij voor het eerst naar school gaat en zich graag met zijn nieuwe vrienden meet. Maar dan belanden de vissen in een hachelijke situatie, wanneer Nemo door een duiker wordt gevangen en meegenomen. Marlin staat dan voor een groot avontuur, want hij zal hoe dan ook zijn zoon terugvinden. Gedurende de reis maakt hij kennis met de mafste bewoners die de oceaan rijk is, zoals de vergeetachtige vis Dory (Ellen DeGeneris), Bruce de haai (Barry Humphries) die op een vegetarisch dieet is en de relaxte zeeschildpadden uit Australië. Of je als kijker nou 5 bent of 95, het maakt allemaal niet uit want het is een te gekke film voor jong en oud. Wat ons betreft is Dory de ster van de film en we kijken dan ook erg uit naar de release van haar eigen film, Finding Dory. Deze zal in de loop van de komende week te zien zijn in de bioscoop en we verwachten wederom een knotsgek avontuur. Ook leuk, naast Ellen DeGeneris als Dory zullen we de geweldige Ed O’Neill en Ty Burrell (beiden uit Modern Family) te horen krijgen als respectievelijk een inktvis en walvis. Gaat het vooral allen zien, en kom alvast in de stemming met deze Finding Nemo! En vergeet niet…’just keep swimming, swimming, swimming’!

Finding Nemo

Orange is the New Black

Orange is the New Black seizoen 4 staat EINDELIJK op Netflix. Vanaf vandaag kunnen we weer genieten van de vrouwengevangenis vol uitgesproken en markante gevangenen en criminelen. Hoofdpersoon is nog steeds Piper Chapman (Taylor Schilling) die in het begin van de serie 15 maanden de vrouwenbak in moest omdat ze een ex-vriendin/drugssmokkelaarster een keer had geholpen met het vervoeren van geld verdiend door drugshandel. En dat is nog steeds niet toegestaan en dus moest ze brommen. In Orange is the New Black seizoen 4 barst de gevangenis bijna uit haar voegen door een exponentiële vermeerdering van de hoeveelheid gevangenen, zitten weer een hoop mooie nieuwe plotlijnen, maken we kennis met nieuwe personages en nog veel meer. Wie houdt zich staande en voor wie is het leven in de bak te zwaar? De mix van humor, drama, liefde en politieke geëngageerdheid (de serie is eigenlijk een aanklacht tegen hoe het gevangenisleven op dit moment is in de VS)  maakt Orange is the New Black een zeer aangename serie. Dus sit back en relax en check het nieuwe seizoen uit.

Netflix aanbod week 25 2016 Orange is the new black seizoen 4
Girrrrrrrrrl. Bron: Orange is the New Black / Netflix

The Raid 2: Berandal

Als je van intelligente vechtfilms (ja, we zeggen het echt) houdt, dan kan je The Raid en The Raid 2 zeker niet links laten liggen. Deze films worden veelal beschouwd als een van de beste van hun soort en dat is niet voor niks. Het tweede deel, The Raid 2 dus, staat sinds deze week op Netflix. Het is een Indonesische speelfilm die je zeker gaat waarderen als je deel 1 ook hebt gezien. Dit tweede deel draait nogmaals om Rama (Iko Uwais), een SWAT-team agent. Na het bloedbad uit deel 1, gaat hij op onderzoek uit om te achterhalen welke agenten uit zijn korps allemaal corrupt zijn. Hij besluit te infiltreren en undercover te gaan bij een uiterst criminele Jakartaanse organisatie. Naarmate hij dichterbij de schrijnende waarheid komt, begint ook zijn eigen gezin gevaar te lopen en komen de Indonesische boeven steeds dichter bij zijn echte identiteit. Red je daar maar eens uit, Rama. Verwacht dus heel veel vechten, gave choreografisch hoogstaande actiescènes en bloedstollend spannende actie. Schoentjes uit (of aan) en gaan met die banaan.

Netflix aanbod week 25 2016 The Raid 2
Een vrouw met een hamer in het openbaar vervoer. Bron: The Raid 2 / Netflix

Netflix aanbod week 25 2016

Niet belachelijk veel nieuwe titels deze Netflix aanbod week 25 2016 week, maar toch een aantal knallers. Hieronder staan alle nieuwe titels van de afgelopen week. Like hier onze Facebookpagina, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en bekijk onze pagina Netflix aanbod voor het alle films en series op Netflix. Een goed en fijn weekend iedereen!

De nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.