Netflix aanbod week 26 2017: tips

Hoi beste Netflixers! We zijn er weer met een vers overzicht met de nieuwste Netflix-titels. De hitte is wel weer zo’n beetje het land uitgetrokken, dus er is weer tijd om binnen te gaan Netflixen. Lees snel verder om te checken wat er zoal te bekijken is en mocht je zelf nog goede kijktips hebben, laat het dan vooral even weten via Facebook of Instagram

GLOW

We trappen deze week af met een nieuwe Netflix Original die uit de stal van de Orange is the New Black-makers komt: GLOW (Glorious Ladies of Wrestling). En net als in OITNB krijgen we ook in GLOW te maken met dames die zich niet zomaar opzij laten zetten.

Deze nieuwe komedie neemt je mee naar het Amerika van de jaren ’80 en laat je kennis maken met een aantal dames die hun opwachting maken als worstelaar. Dit is een waargebeurd fenomeen! Show-worstelen is nogal een bijzondere baan, als je het ons vraagt. Maar de personages worden er toe verleid nadat hun andere carrières niet succesvol verliepen.

Netflix aanbod week 26 2017 GLOW ruth trudy mad men brie
Ruth Wilder op auditie. Bron: GLOW/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Neem bijvoorbeeld het personage Ruth Wilder (gespeeld door Alison Brie van Community). Ze is van oorsprong een actrice maar ze krijgt in Los Angeles niet de carrière die ze voor ogen had.

Daarom besluit ze zich aan te sluiten bij de GLOW-groep, die als doel heeft de vrouwelijke tegenhanger te worden van de succesvolle pro-worstelaars als Hulk Hogan. Dat klinkt voor Ruth als een kans die ze maar moet grijpen, aangezien haar oplopende rekeningen toch betaald zullen moeten worden.

Netflix aanbod week 26 2017 GLOW wrestle worstelen
De dames van Glow. Bron: GLOW/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

De dames die uitgekozen worden voor het GLOW-team hebben dus allemaal hun reden om hieraan mee te doen. Gehuld in jaren 80-glitterpakjes en voorzien van bijzondere worstelmoves, gaan de dames er helemaal voor. Dat er een heel groot showelement aan dit worstelen zit, blijkt wel uit het feit dat ze ook stereotype rollen moeten spelen (The Arab, the big black girl, the all American sweetheart, etc.).

En natuurlijk gaat er flink gespeeld worden met conventies over mannen en vrouwen. Dat zijn in ieder geval veelbelovende ingrediënten om er een toffe serie van te maken en we twijfelen er niet aan dat dit veel mensen gaat vermaken. Bekijk hieronder de trailer van GLOW seizoen 1. Go get them, guuuuurls!

https://www.youtube.com/watch?v=AZqDO6cTYVY

Fargo seizoen 3

De afgelopen weken kwam er telkens een nieuwe aflevering op Netflix van seizoen 3 van Fargo. Sinds afgelopen week staan ze er allemaal op en kan je dus in een ruk alle tien de afleveringen achter elkaar zien van het derde seizoen. Als je dat al niet gedaan hebt natuurlijk 😉 Benieuwd naar dit nieuwe seizoen? Lees dan even ons stukje over Fargo seizoen 3 dat we schreven toen de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen op Netflix kwam.

fargo seizoen 3 ewan mcgregor Netflix aanbod week 26 2017
Ray Stussy en z’n chimeid. Bron: Fargo/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Better Call Saul seizoen 3

En wat voor Fargo geldt, geldt nu ook voor Better Call Saul. Het hele derde seizoen is sinds afgelopen week te zien op Netflix. Misschien ben jij iemand die het lekkerder vindt om te wachten totdat alles online staat. Of misschien heb je keurig elke week een aflevering gekeken. Het is maar net wat je prettig vindt. Hoe dan ook: Better Call Saul seizoen 3 is sinds afgelopen week dus in z’n geheel te bekijken op Netflix. Dus doe er je voordeel mee. Of niet.

The Princess Diaries

En dan, als afsluiter van het Netflix aanbod week 26 2017 overzicht, een stukje nostalgie. Althans, voor een heleboel mensen. The Princess Diaries staat namelijk op Netflix. Niet echt een hoogstaande romantische komediefilm uit 2001, maar toch fijn vermaak voor mensen die ooit tiener zijn geweest. En wij gokken dat dit toch het leeuwendeel is van onze lezers 😉

The Princess Diaries gaat over Mia Thermopolis (Anne Hathaway), een zestienjarig meisje dat een heel normaal leven leidt in San Francisco, samen met haar alleenstaande moeder.

Maar op een dag komt ze er via haar oma (Julie Andrews, die we kunnen kennen van haar hoofdrollen in The Sound of Music en Mary Poppins), de moeder van haar vader, achter dat ze eigenlijk prinses is. Wat? Nou, ze schijnt dus prinses te zijn van een heel klein Europees landje, Genovia genaamd. En haar oma is hier de koningin.

princess diaries Netflix aanbod week 26 2017 makeover
Van eend naar zwaan. Bron: The Princess Diaries/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Omdat Mia haar enige kleinkind is, is ze automatische ook de enige troonopvolgster. Maar Mia is allesbehalve een elegante prinses, dus er is nog wel wat werk aan de winkel. Mia is namelijk een beetje een seutje. Ze is onhandig, een buitenbeentje en wordt gepest door schoolgenoten.

Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Lilly (Heather Matarazzo) waar ze op kan bouwen en heeft ze ook wel een leuke band met het broertje van Lilly Michael (Robert Schwartzman) genaamd. Hij is trouwens een beetje verliefd op Mia, maar vertel dat maar niet door.

Mia krijgt vervolgens een spoedcursus hoe je je gedraagt als een prinses en hoe je er dan uit hoort te zien. Aan het eind van de rit, moet ze dan bepalen of ze prinses wilt worden, of dat ze toch liever doorgaat met haar normale leventje in San Francisco.

Hoe dan ook, The Princess Diaries een hele fijne feelgood film voor op de zaterdag of zondag. Hebben we daar allemaal niet af en toe behoefte aan? Je vrije tijd hoeft niet alleen maar te bestaan uit boeken van Sarte en Dostoyevsky of uit films van Andrei Tarkovsky en Terrence Malick natuurlijk 😉

Check hieronder de trailer van The Princess Diaries. Oh, en voor de fans: The Princess Diaries 3 is inmiddels aangekondigd en ook hierin zullen Hathaway en Andrews de hoofdrollen spelen. 

Netflix aanbod week 26 2017

Dit waren ze weer: onze tips van deze week. Alle nieuwe titels van de afgelopen zeven dagen in het Netflix aanbod lees je in de tabel hieronder. Wil je alle films en series op Netflix in een tabel zien? Check dan de pagina Netflix aanbod Nederland. Super handig.

Ben je meer een man of vrouw van de toekomst, dan verwijzen we je graag naar onze pagina Binnenkort op Netflix. Hier staan alle titels die binnen nu en de komende tijd op Netflix verschijnen, met een datum.

Like ook zeker de Facebookpagina, volg ons op Instagram en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer iets. Een fijn weekend allemaal!