sherlock seizoen 4 tips

Netflix aanbod week 29 2017: tips

De zomerstop lijkt ook bij Netflix te zijn ingegaan. Althans, als we kijken naar de hoeveelheid aan nieuwe titels. Toch hebben we er weer een aantal voor je uitgezocht die je kan gaan kijken. Dus vanuit een tijdelijk zonnig nieuw hoofdkwartier in Spanje presenteren we u hier ons Netflix aanbod week 29 2017 overzicht. Oh, en like ook zeker op Instagram en op Facebook om nooit meer iets te missen. 

Sherlock seizoen 4

De grootste nieuwe klapper op Netflix deze week is zonder twijfel Sherlock seizoen 4. Zonder twijfel. Het zijn sowieso de dagen van acteur Benedict Cumberbatch, want in ons vorige aanbod overzicht kon je al lezen dat de film Doctor Strange ook op Netflix is gekomen, een film waarin hij de hoofdrol speelt.

Maar wat kunnen we verwachten in Sherlock seizoen 4? Bijvoorbeeld het kindje Rosamund, de baby van Mary en John. Sherlock komt tevens meer te weten over de achtergrond van Mary als hij een memory-stick vindt. En niet zonder gevolgen.

Maar ook moet Sherlock het opnemen tegen Culverton Smith (Toby Jones), een schobbejak van de allerhoogste plank. Zelfs aartsrivaal Moriarty is hierbij een lieve jongen.

De cast noemde het, in de aanloop van het vierde seizoen van Sherlock, al het meest donkere en dramatische seizoen, dus we zijn benieuwd hoe dit in het echt uit gaat pakken.
Sherlock seizoen 4 Netflix aanbod week 29 2017 tips baby
Sherlock denkt er het zijne van, van de baby Rosamund van John en Mary. Bron: Sherlock/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Saving Mr. Banks

De tweede titel de we willen uitlichten is Saving Mr. Banks, een lichte film voor tussendoor. De film gaat over hoe Walt Disney (Tom Hanks) jaren vecht en onderhandelt om de rechten te verkrijgen om de boeken van de Mary Poppins serie, van de Australische schrijfster P.L. Travers, te mogen verfilmen.

De schrijfster wordt in de film vertolkt door Emma Thompson, die we kunnen kennen als de schele professor Sybil Trelawney uit de Harry Potter films. Ze vecht met alles wat ze in zich heeft omdat ze bang is dat haar creatie vernagelt wordt door Hollywood. Een legitieme angst, omdat we dat wel vaker zien in de Amerikaanse filmindustrie.

saving mr. banks Netflix aanbod tips
Disney en Travers op de kermis. Bron: Saving Mr. Banks / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Maar geld(nood) wint het nog wel eens van principes en als Travers tegenvallende verkoopcijfers heeft, gaat ze toch op bezoek in Los Angeles bij studiobaas Walt Disney.

Ze geeft hem twee weken de tijd om haar over te halen om -ja- te zeggen tegen het aanbod van Disney. Hij trekt vervolgens alles uit de kast om haar te overtuigen dat haar creatie bij hem in goede en deskundige handen is.

De makers hebben wel de luxe genomen om wat fictieve elementen toe te voegen aan het verhaal, om zo een fijnere film te maken. Zo scheen de echte Travers niet al te blij te zijn met het resultaat, in tegenstelling tot wat wij in de film zien. Nouja, het is en blijft Hollywood he 😉

Check hieronder de trailer om een indruk te krijgen over deze film op Netflix.

 

Netflix aanbod week 29 2017

Niet al te veel nieuwe uitschieters deze week op Netflix Nederland. Toch hebben er weer een paar voor je uitgezocht.

Alle nieuwe titels vind je in onderstaande tabel. En hieronder is tevens de mogelijkheid om je te abonneren op de nieuwsbrief. Je lijkt wel gek als je dat niet doet, want zo krijg je al onze berichten over nieuwe/oude/toekomstige titels op Netflix op een presenteerblaadje in je mailbox gepresenteerd.

Een goed weekend iedereen!