Netflix aanbod week 3 2016: tips

Ons nieuwe Netflix aanbod week 3 2016 overzicht willen we bij deze voor geopend verklaren! Welke interessante titels zijn er bijgekomen? Wat zijn de hits van deze week? Je leest het in ons artikel!

The Truman Show

Onze favoriete film van deze week is The Truman Show! Want Truman Burbank is terug van weggeweest! Deze grappige meneer wordt gespeeld door Jim Carrey en speelt zonder dat hij het weet, in zijn eigen ‘real life soap’ mee. Terwijl hij gewoon zijn leven leidt, wordt alles wat hij doet ongemerkt gefilmd en op de tv getoond. En alles en iedereen zit in het complot! Maar wat gebeurt er wanneer Truman doorkrijgt dat er iets niet helemaal klopt in zijn leven? Dat zie je dus in deze komische en erg vermakelijke film, die zijn tijd eigenlijk al een beetje vooruit was omdat het uitkwam voordat programma’s als ‘Big Brother’ of al die andere real life soaps op tv verschenen. Aanrader, en…”in case I don’t see you; good afternoon, good evening and good night!”

Netflix aanbod week 3 2016 The Truman Show
Er gebeuren soms vreemde dingen in het normale leventje van Truman. Zoals een vallende studiolamp. Bron: The Truman Show/Netflix

When Harry Met Sally

Hoppa, nog een (klassieke) komedie: When Harry Met Sally behoort ook tot ons nieuwe Netflix aanbod week 3 2016 overzicht. De film uit 1989 gaat dieper in op een van de meest gestelde vragen uit de menselijke geschiedenis: Kunnen mannen en vrouwen een vriendschap zonder seks hebben? Of is dat biologisch/psychologisch gezien onmogelijk? Hoe dan ook, Harry en Sally zijn twee afgestudeerde jonkies die elkaar in New York ontmoeten. Bij deze ontmoeting staat seksloze vriendschap tussen mannen en vrouwen al gelijk centraal. Volgens Harry kan dat niet, volgens Sally wel. Liefde en vriendschap lopen als rode draad door deze film heen, met als letterlijk (nep)hoogtepunt de scene met Sally en Harry in een cafe. U weet wel, die iconische scene met een puik staaltje acteerwerk van Sally om Harry te bewijzen dat vrouwen goed zijn in faken.

Netflix aanbod week 3 2016 When Harry met Sally Netflix
Iconisch filmmomentje. Gekke Sally. Bron: When Harry met Sally/Netflix

How to get away with Murder (seizoen 1)

Ook verscheen deze week het eerste seizoen van How to get away with Murder op Netflix. De serie, normaal te zien op Net 5, volgt een groep rechtenstudenten aan de Universiteit van Middleton, en hun professor in de strafrecht Annalise Keating. Mevrouw Keating weet alles van moorden en de bijbehorende strafzaken en ze probeert haar studenten ook praktijk mee te geven op een advocatenkantoor. Wat volgt, is natuurlijk een boeiend plot waarin het professionele werkterrein en het privé-leven van Annalise een belangrijke rol spelen. Annalise wordt door actrice Viola Davis neergezet als een pittige tante waar niet mee te sollen valt. Die Emmy Award die ze voor deze rol ontving, was wat ons betreft dan ook zeker terecht!

Netflix aanbod week 3 2016 How to get away with Murder
Professor Keating weet alles van strafrecht! Bron: How to get away with Murder/Netflix

Netflix aanbod week 3 2016

Dit waren de leukste nieuwe Netflix toevoegingen aan het Netflix aanbod week 3 2016. Like onze Facebookpagina en/of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix nieuws. Onderaan het artikel staan alle nieuwe series en films op Netflix en op onze pagina Netflix aanbod Nederland vindt je het gehele Netflix aanbod in een handig doorzoekbare tabel. Veel kijkplezier en hopelijk tot snel!

Nieuwsbrief (aanrader)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.