netflix aanbod week 30 2016 The hunger games catching fire

Netflix aanbod week 30 2016: tips

Deze warme en zomerse week zit er weer op! Time flies when you’re having sun ;-). Dat betekent natuurlijk ook dat het weer tijd is om terug te blikken op deze Netflix-week en kun je hier weer uitvinden wat er zoal is bijgekomen. Het is niet bijster veel wat deze week nieuw op Netflix staat, maar wie weet zijn het toch titels die je aanspreken. Lees dus snel verder want hier is het Netflix aanbod week 30 2016. Pak een lekker, verkoelend drankje en scroll als vanouds door de lijst! 

The Hunger Games: Catching Fire

Deze week kwam The Hunger Games: Catching Fire op Netflix. Dit is het tweede deel van de populaire verfilmde reeks van de young-adult boekenserie The Hunger Games van schrijfster Suzanne Collins. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) heeft, zoals je in deel 1 hebt kunnen zien, de 74e Hungergames als winnaar afgesloten. Dat betekent echter niet dat ze klaar is met dit traject, want als winnaar moet ze nog een reis langs de andere gebieden maken. Wanneer ze dit doet, merkt ze dat er onrust is in deze andere districten en dat er opstanden en rellen aan zitten te komen. Intussen broedt president Snow (Donald Sutherland) op een plan waardoor de 75e editie van de Hunger Games een nieuwe dimensie krijgt, waardoor ook Katniss weer voor een nieuw avontuur gegooid wordt. Bijzonder is dat we acteur Phillip Seymour Hoffman in een van zijn laatste rollen zien schitteren. Zakdoekjes bij de hand dus tijdens dit -evengoed toch- gigantische spektakelstuk.

Netflix aanbod week 30
Jennifer Lawrence is back in The Hunger Games deel 2! Bron: The Hunger Games: Catching Fire / Netflix

South Park: Bigger, Longer & Uncut

South Park kent iedereen wel, maar wist je dat er al in 1999 een lange speelfilm van deze animatieserie uitkwam? De film, genaamd South Park: Bigger, Longer & Uncut staat (weer) op Netflix en zal je weer voorzien van de flauwste grappen die je je kunt bedenken en de fijnste steekjes naar beroemdheden en de Amerikaanse samenleving. Onderwerp in deze film is de oorlog tussen de VS en buurland Canada die ontstond na de release van een grove film van de Canadese komedianten Terence & Phillip. Lieve, onschuldige Amerikaanse scholiertjes lopen om de 5 woorden te vloeken, en daar zijn hun moralistische ouders niet blij mee. Vandaar dat de oorlog aan Canada en Terence & Phillip wordt verklaard. South Park is daarmee een lekker flauwe film geworden, want het zit boordevol flauwe grappen en ‘klassieke’ songs als Uncle F*cker en Blame Canada.

South Park
De South Park boys in de bios. Bron: South Park/Netflix

BoJack Horseman (seizoen 3)

BoJack Horseman seizoen 3 staat op Netflix! En als we de recensies mogen geloven is deze Netflix Original nog harder, grappiger en beter dan de eerste twee seizoenen, dus dat belooft wat! Deze animatiekomedieserie draait om BoJack Horseman; vroeger een succesvolle tv-ster in de sitcom Horsin’ Around en nu, een kwart eeuw na dato, een sneu beest midden in een nare midlifecrisis die weer probeert om voet aan wal te krijgen in de Amerikaanse showbizzwereld. En ohja. BoJack Horseman is half mens, half paard met een drinkprobleem. Ingesproken door de fantastische Will Arnett, die we kunnen (moeten!) kennen van één van de beste komedieseries ooit: Arrested Development. Waarin hij ook al een beetje een niet zo geslaagd persoontje speelt, namelijk de slechte goochelaar Gob. Maar terug naar BoJack Horseman. Wat kan je verwachten? Een animatiekomedieserie waarin op zeer intelligente wijze komische gekheid/absurdisme wordt vermengd met soms zeer zwarte drama. Wij zijn in ieder geval erg blij met BoJack Horseman seizoen 3.

netflix aanbod week 30 2016 boJack Horseman seizoen 3
BoJack Horseman tijdens een interviewtje. Bron: BoJack Horseman / Netflix

Netflix aanbod week 30 2016

Dit Netflix aanbod week 30 2016 was een magere met niet veel nieuwe films en series. Toch hebben we ook nu weer geprobeerd om weer een aantal interessante titels voor je te selecteren. Benieuwd naar alle nieuwe titels van de afgelopen week? Bekijk dan hieronder de tabel. Onze Netflix aanbod Nederland pagina bestaat uiteraard ook nog steeds alwaar je alle films en titels in het Netflix aanbod kan bekijken en waar je bijvoorbeeld kan sorteren op IMDd cijfer, titel, genre en nog veel meer.  Als laatste willen we jullie nog attent maken op onze nieuwsbrief. Als je je daarvoor inschrijf (hieronder) dan ontvang je elke maandag de nieuwsbrief met al onze artikelen van de afgelopen week. En like ook zeker even onze Facebookpagina! Een goed weekend iedereen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.