Netflix aanbod week 31 2016 the good dinosaur

Netflix aanbod week 31 2016: tips

Aloha iedereen! De week is weer voorbij en dat betekent natuurlijk dat we weer terugblikken op wat er de afgelopen week op ons aller Netflix is bijgekomen. Zitten er weer spannende titels bij die je kippenvel zullen bezorgen? Of misschien iets om je vakantievierende kinderen mee te vermaken? Je zult het gaan zien in dit Netflix aanbod week 31 2016!

The Good Dinosaur

We beginnen met een relatief nieuwe film uit de stal van Pixar. En een Pixar-productie is altijd het vermelden waard ;-). Pixar neemt al gelijk een loopje met de geschiedenis, want de meteoriet die ‘in het echt’ tot het uitsterven van dinosauriërs leidde, mist in The Good Dinosaur de aarde op een haar na en laat zodoende het voortbestaan van dinosauriërs in tact. De dino’s ontwikkelen zich en leren o.a. hoe ze grond moeten ploegen en gewassen moeten kweken, net zoals de mens dat ook aanleerde. Zo ook dino Arlo, een kleine jonge dino die nogal angstig is aangelegd.

Nadat er iets heftigs is gebeurd in zijn leven, belandt Arlo op een plek ver van zijn huis. Daar krijgt hij gezelschap van een mensenkind genaamd Spot, een wezentje waar hij eerder nog grote problemen mee kreeg. Maar misschien kan Spot Arlo wel helpen om zijn angsten te overwinnen en de weg naar huis te vinden? The Good Dinosaur is een prima en vermakelijke film die eigenlijk een beetje in de schaduw van Inside Out stond, laatstgenoemde werd namelijk in hetzelfde jaar gereleased. Daarom vinden we het des te leuker dat nu ook The Good Dinosaur op Netflix staat, want hier gaan veel jonkies (en vooruit, ook iets oudere kijkers 😉 ) plezier aan beleven!

Netflix aanbod week 31 2016 the good dinosaur
Dino Arlo en mens Spot gaan samen op avontuur. Bron: The Good Dinosaur/Netflix

Me, myself and Irene

Jim Carrey-comedy’s kunnen we altijd wel waarderen en als dat ook voor jou geldt, zal de toevoeging van Me, myself & Irene je kunnen bekoren. Deze film is terug van weggeweest, want vorig jaar stond ie ook op Netflix. Jim C. kruipt in de huid van Charlie Baileygates, een politieagent die in een typische suburb woont met zijn vrouw. Zijn vrouw gaat echter vreemd met een kleine, donkere dwergenman met wie ze zelfs 3 kinderen krijgt. Charlie verkeert echter in een soort staat van ontkenning en doet alsof er niets aan de hand is. Hij wordt niet boos, verheft zijn stem niet en is altijd in control. Op een dag vertrekt zijn vrouw met haar minnaar en laat ze de kinderen bij Charlie achter. Wederom geeft Charlie geen kik en gebeurt er niets met zijn emoties. En zo gebeurt het eigenlijk altijd…om de vrede te bewaren laat Charlie altijd over zich heen lopen en zal hij nooit boos worden.

Tot dit allemaal te veel wordt om op te kroppen en Charlie een persoonlijkheidsstoornis ontwikkelt, waarbij hij switcht tussen vriendelijke Charlie en kwaaie Hank. Zijn collega’s bij de politie maken zich zorgen om Charlie en sturen hem op vakantie. Maar voordat dit gebeurt, moet hij nog de vermeende criminele vrouw Irene escorteren naar New York. Maar dat blijkt geen opdracht zonder gevolgen. Een avontuur staan hen te wachten. Gaat het nog goed komen met Charlie en zijn gespleten persoonlijkheid? Me, myself & Irene is duidelijk een film uit een andere tijd (jaar 2o0o), want de plot gaat eens niet over drinkende/feestende tieners, zoals veel komediefilms vandaag de dag. Wij konden toentertijd, en ook nu, dan ook zeker genieten van Me, myself & Irene. 

Netflix aanbod week 31 2016 Me, myself and Irene
Irene, Charlie EN Hank in de auto. Als dat maar goed gaat. Bron: Me, myself & Irene/Netflix

John Wick

Als je zin hebt in een fijne donkere actiefilm voor na een lange werkdag/in het weekend waarbij je niet al te veel hoeft na te denken en waar je tijdens het kijken soms van denkt “blij dat ik deze gozert niet bent”, dan ben je bij John Wick aan het juiste adres. Keanu Reeves speelt hierin de titelfiguur John Wick, een huurmoordenaar met pensioen. Eigenlijk heeft hij helemaal geen zin meer om mensen dood te maken, niet voor geld en niet voor gratis, maar als zijn mooie Ford Mustang wordt gejat én daarbij tevens zijn lieve hondje wordt gedood die hij cadeau heeft gehad van zijn inmiddels overleden vrouw, begint het toch direct te kriebelen om wraak te nemen op de kloothommel die dit op zijn geweten heeft. Wat volgt is de jacht op de gangsters die dit hebben veroorzaakt.

John Wick is een stijlvolle actiethriller met mooie beelden uit de grote stad, verlicht met Neon-lichten en waar het gevaar op elke straathoek te vinden is. En goed nieuws voor de liefhebbers van deze film, want John Wick: Chapter 2 zal vanaf 9 februari 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

netflix aanbod week 31 2016 john wick keanu reeves
Het hondje doodmaken van een ex-hitman; dat gaat je je leven kosten, druiloor. Bron: John Wick / Netflix.

Netflix aanbod week 31 2016

Zo, dat was ‘m weer voor deze week. Het is geen waslijst aan titels geworden, maar wellicht dat er toch iets leuks voor je tussen zit. Lees de onderstaande tabel met alle nieuwe netflix aanbod week 31 2016 titels nog rustig door en mocht je door vakantie (of andere redenen) voorgaande updates gemist hebben, kun je altijd de volledige lijst met titels op Netflix teruglezen op onze pagina Netflix aanbod Nederland of onze losse aanbod overzichten van de afgelopen weken teruglezen (week 30, week 29, week 28, week 27). Om niets te missen, kun je je natuurlijk hieronder abonneren op de nieuwsbrief of onze Facebook-pagina liken. Zo zal geen titel jouw oog meer ontglippen 😉 En vergeet ook zeker niet onze pagina aan te raden / te delen met je vrienden. Tot snel en veel kijkplezier!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.