Steve Jobs Netflix aanbod week 33 2017 tips

Netflix aanbod week 33 2017: tips

Als je wilt weten welke films en series er de afgelopen week aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd, dan moet je even doorlezen. Ben je meer benieuwd naar titels uit de toekomst? Check dan de Binnenkort op Netflix pagina. En alle films en series op Netflix vind je op de Netflix aanbod Nederland pagina in een handige tabel.

Steve Jobs

We kennen Steve Jobs uiteraard als topman van Apple en pionier in de electronica wereld. De wereld is behoorlijk ver-Applet door de iPhones, Macbooks en iPods om ons heen en Apple is zo onderhand een van de grootste bedrijven ter wereld. Geen wonder dus dat er in 2015 een film over Jobs uitkwam, met de verrassende titel Steve Jobs.

Steve Jobs duikt terug in de tijd en laat zien hoe Jobs (Michael Fassbender) in zijn jongere jaren aan de wieg stond van Apple. Het bedrijf kreeg te maken met de lancering van de Macintosh in 1984 (!), een zeer geavanceerde computer die belangrijk was voor de ontwikkeling van pc’s en later ook laptops.

Ook krijgen we de spannende tijden rondom de lancering van de NeXT Computer en tot slot ook de iMac. Maar behalve zijn voetstappen in de Apple-wereld, zien we ook zijn worstelingen in zijn privé-leven.

steve jobs Netflix aanbod week 33 2017 tips biopic winslet fassbender
Steve Job (Fassbender) en Joanna Hoffman (Kate Winsletje). Bron: Steve Jobs/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

De film, die sinds deze week dus te zien is op Netflix, is geregisseerd door Danny Boyle, die we kennen van onder andere Trainspotting, 127 Hours en Slumdog Millionaire.

Ook zien we een altijd goede Michael Fassbender in de huid van Steve Jobs kruipen en komen ook Kate Winslet, Seth Rogen en Jeff Daniels voorbij in een lekker jaren ’80-stijltje.

Steve Jobs is een interessante film over ambitie, visie en ook wel een beetje over gekte. Dus voeg de film gerust toe aan je lijstje en bekijk hieronder de trailer.

The Untouchables

The Untouchables is terug van weggeweest op Netflix . En dat is heel erg goed nieuws. Waarom dat is, vraag je ons? Lees maar even mee. Hopelijk kunnen we je overtuigen om deze gangsterklassieker te gaan kijken. 

Laten we beginnen met de regisseur: Brian de Palma. De man die ons Carlito’s Way (1993) en vooral Scarface (1983) gaf. Twee buitengewoon harde en ijzersterke misdaadfilms. The Untouchables maakte hij tussen deze twee films in, in 1987.

De films speelt zich af ten tijde van de drooglegging in Chicago, in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Een tijd waarin een boef als Al Capone (Robert de Niro) kon floreren vanwege intimidatie, geweld en de handel in drank.

The Untouchables Netflix aanbod week 33 2017 tips Brian de Palma
Boekhouder, federaal agent, popo en schietmeneer. Bron: The Untouchables/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

En dan verschijnt opeens federaal agent Eliot Ness (Kevin Costner) op het toneel. Hij wil voor eens en voor altijd een einde maken aan Capone en zijn macht. Maar dit kan hij niet alleen en dus verzamelt hij een team om zich heen met onder andere de popo Jimmy Malone (Sean Connery) die hem de regels van de straat leert, Oscar Wallace (Charles Martin Smith), een kleine boekhouder en George Stone (Andy Garcia), die goed is met pistolen.

The Untouchables is een heerlijke film, met muziek van Ennio Morricone en met geweldig spel van de hoofdrolspelers. Connery won er zelfs zijn eerste en enige Oscar mee. De film bevat ook een fijne portie actie en spanning om je vingers bij af te snijden.

Bekijk hieronder even de trailer en let op de gelijkenissen tussen Al Capone (gespeeld door Robert de Niro) en Donald Trump. Bijna eng. De gebaartjes, de manier van praten en de boodschap over zaken doen. Althans, daar moesten wij direct aan denken.

Netflix aanbod week 33 2017

Dit waren onze tips. Alle andere titels die deze week aan Netflix zijn toegevoegd, zie je in de tabel hieronder.

Vergeet trouwens niet onze Facebookpagina te liken, ons te volgen op Instagram en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte over de nieuwste films op Netflix, toevoegingsdata, verwijderdata, nieuws, recensies en meer.

Een goed weekend!