netflix aanbod week 33

Netflix aanbod week 33

Na de lange inhaal-update van vorige week, een wat kortere lijst met nieuwe titels op Netflix. Toegegeven: wij kenden niet heel veel titels van de nieuwe lijst, maar wie weet gaat er bij jou wel een belletje rinkelen! Lees dus snel verder over het nieuwe Netflix aanbod week 33.

Club de Cuervos

Alweer een spiksplinternieuwe serie, waar we eerder al over berichtten. Ben je een voetballiefhebber? Of ben je gek op familievetes en bittere strijd? Misschien hou je wel van de flamboyante en felle Latijns-Amerikaanse cultuur? Dan kun je deze serie beslist eens proberen. Club de Cuervos is een Mexicaanse Netflix Original waarin verschillende familieleden strijden om de voetbalclub Los Cuervos nadat hun overleden vader/eigenaar Salvador Iglesias komt te overlijden. De club wordt nagelaten aan zoon Chava (Luis Gerardo Mendéz), iets waar zijn dochter het niet mee eens is,  want zij vindt dat ze ook een kans verdient. Zoon en dochter zijn stief- en zus van elkaar, omdat ze een andere moeder hebben, maar dus wel dezelfde vader. Als dan ook nog eens blijkt dat hun vader ergens nog een zwangere vriendin heeft, worden de verhoudingen helemaal op scherp gezet. Iets zegt ons dat er een flinke scheut Latijns-Amerikaanse ‘over-the-top’-drama in zit…we zijn benieuwd hoe dat uitpakt!

Overige titels

Zoals eerder gezegd, zitten er verder niet veel bekende titels bij voor ons. Wel is er natuurlijk een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars beschikbaar, en zijn er nieuwe docu’s als I Am Shimon Peres en The Chris Cole Story toegevoegd. Verder staat er voor de jongere Netflix-kijkers Ever After High, Dinotrux en Project MC² op de lijst.

Netflix aanbod week 33

Het aantal toevoegingen aan het Netflix aanbod week 33 waren wat beperkt, vandaar dat we het deze week hierbij laten. En eerlijk is eerlijk, we kennen ook niet zoveel titels. Dus als jullie iets kennen en iets hebben van “ga dat kijken!”, zeg dat dan vooral even hieronder in een comment. We sluiten af met een tabel waarin ze allemaal op een rijtje staan. Schrijf je hier rechts ook zeker even in voor onze wekelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit meer iets mist en like onze Facebookpagina (dat is hier ook rechts te doen). Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.