netflix aanbod week 34 2016 tips darth vader star wars

Netflix aanbod week 34 2016: tips

Vanwege vakantieplannen van de redactie, zal dit Netflix aanbod week 34 2016 artikel wat korter en beknopter zijn dan normaal (vergeef het ons!). Maar natuurlijk konden we niet anders dan toch even de krentjes uit de Netflixjungle voor je vissen. Dus ben je benieuwd naar welke films en series de afgelopen week aan Netflix zijn toegevoegd en welke van deze titels je met je ogen dicht aan je Netflix Mijn Lijst kan toevoegen? Dan ben je bij Wij Kijken Netflix aan het juiste adres. Hier gaan we weer hoor! 

Star Wars films op Netflix

We beginnen met een aantal films die we in z’n geheel willen benoemen: alle zeven Star Wars films staan sinds deze week op Netflix! Dan hebben we het dus over de drie oudste en vaak gezien als de beste delen (Star Wars: Episode IV: A New Hope, Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back & Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi), de drie delen van rond de eeuwwisseling (Star Wars: Episode I: The Phantom Menace, Star Wars: Episode II: Attack of the Clones Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith) en het vorige jaar verschenen zevende deel Star Wars: Episode VII – The Force Awakens 

Iedereen kent Star Wars, verzonnen door George Lucas, natuurlijk wel en iconische personages als Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Leia Organa (we zitten nu in Spanje en daar is Friends wel gewoon te zien op Netflix 🙁 daarom dit clipje om het leed een beetje te verzachten), Obi-Wan Kenobi en de robots C-3PO en R2-D2. Daarom gaan we niet lang stilstaan bij de inhoud van deze films. Ga er gewoon lekker voor zitten en geniet van deze space-opera films. En goed nieuws voor de fans onder ons, want het achtste deel, Star Wars: Episode VIII dus, zal sowieso worden uitgebracht. Deze film kunnen we op 15 december 2017 in de bioscopen verwachten.

Netflix aanbod week 34 2016 star wars netflix
Star Wars films op Netflix! Bron: Star Wars / Netflix

Iron Man, Iron Man 2 & The Avengers

Als je een superhelden film liefhebber bent of gewoon een groot fan van Robert Downey Jr. dan kan je sinds deze week rustig Netflix aanzetten, want met Iron Man, Iron Man 2 en The Avengers zijn er drie films op Netflix gekomen die allebei aan deze criteria voldoen. 

Downey Jr. speelt in alle drie de films de rol van Tony Stark aka Iron Man. Hij is naast ontzettend rijk ook nog eens een uitvinder, dus deze twee dingen kan hij mooi combineren met een creatie van een ijzeren pak waarmee hij goed kan vechten, vliegen en meer. Iron Man is geboren.

In Iron Man (deel 1) zien we onder andere waarom hij dit pak überhaupt moet creëren om te kunnen ontsnappen uit een ontvoering én moet hij direct de wereldvrede redden.

In Iron Man 2 moet hij, een half jaar nadat hij bekend heeft gemaakt dat hij al dit tijd in het iron man pak zat, opnieuw zijn superkrachten gebruiken. Hij wordt tevens van twee kanten belaagd: door de Amerikaanse regering en door de gevaarlijke Rus Ivan Vanko (Mickey Rourke), ook wel bekend als Whiplash, want je kan als schurk niet zonder bijnaam. 

En dan hebben we nog de film The Avengers waarin Iron Man aka Tony Stark aka Robert Downey Jr. opnieuw een rol heeft. Ditmaal vormt hij een team (The Avengers genaamd, vandaar de titel) samen met de Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans) en last and least Hawkeye (Jeremy Renner). Samen moeten ze het, onder leiding van Nick Fury (Samuel L. Jackson) opnemen tegen een vijand uit onverwachte hoek. 

iron man avengers Netflix aanbod week 34 2016 robert downey jr.
Iron Man aka Robert Downey Jr. aka Tony Stark aka held. Bron: Netflix

Louis C.K.: Live at the Comedy Store

Iedereen schijnt tegenwoordig fan te zijn van Louis C.K. en dat is meer dan terecht. Ken je hem nog niet, ga dan zeker zijn Live at the Comedy Store show zien. Wij hebben echt een uur lang gelachen over Louis samen met twee baby’s in een vliegtuig, vaginers, geluiden die hij maakt als hij plast en klaarkomt, hoe je een vliegtuig terug op de grond kan krijgen door alleen maar DOWN DOWN DOWN te zeggen, kinderen opvoeden, de dood, tapdansen en nog veel meer. Dikke aanrader dus deze show in het Netflix aanbod week 34 2016 overzicht.

netflix aanbod week 34 tips louis CK live at the comedy store
Louis C.K. en zijn hoofd tijdens de show. Bron: Louis C.K. Live at the Comedy Store / Netflix

Netflix aanbod week 34 2016

Een wat minder uitgebreid stukje deze week, maar toch hopen we dat we je een beetje hebben kunnen helpen aan nieuwe titels om te kijken. Bekijk de Netflix aanbod week 34 2016 tabel hieronder om alle nieuwe films en series te zien die deze week aan Netflix zijn toegevoegd. Like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je onderaan dit bericht in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je goed op de hoogte van het laatste Netflix nieuws. Deel onze site/facebookpagina ook zeker met al je vriendjes en vriendinnetjes. Op onze Netflix aanbod Nederland pagina staat trouwens nog steeds onze tabel met alle films/series die op Netflix staan. Daar kan je lekker sorteren op bijvoorbeeld titel, IMDb cijfer, genre en meer dus bekijk en favoriet die pagina zeker even. Veel kijkplezier en tot snel!Een antwoord op “Netflix aanbod week 34 2016: tips”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.