Netflix aanbod week 36 2016 narcos seizoen 2 Narcos season 2 recensie review2 tips

Netflix aanbod week 36 2016: tips

September is begonnen en dus hebben we weer een bomvol nieuw overzicht voor je waarin we de beste nieuwe titels op Netflix bespreken. Als vanouds was 1 september weer een druk dagje, vandaar dat er een heleboel nieuwe dingen bij zijn gekomen. ‘Voor ieder wat wils’ gold nog nooit zo sterk, denken wij. Dus lees onze Netflx tips, maar vergeet ook zeker niet om de tabel onderaan het artikel te bekijken om álle nieuwe series en films uit te checken die de afgelopen week zijn toegevoegd. Maar genoeg introductie: laten we beginnen met onze nieuwe Netflix aanbod week 36 2016!

Narcos seizoen 2

Er waren wat ons betreft twee grote klappers deze week en Narcos seizoen 2 was daar één van. Vorige jaar hebben we er al eens een recensie over geschreven, dus als je daar benieuwd naar bent, kan je hier deze Narcos recensie lezen. We hebben een jaar moeten wachten na het einde van het spannende eerste seizoen van Narcos, maar nu gaan we er eindelijk achterkomen hoe het de beruchte Colombiaanse cocaïnebaas Pablo Escobar vergaat.

De Braziliaanse acteur Wagner Moura kruipt weer in de huid van deze weerzinwekkende en angstzaaiende man, die heel Colombia in zijn greep hield. En dat zal Moura naar verwachting weer op magistrale wijze doen, net zoals hij dat in seizoen 1 ook al deed.

Goed, we keren dus terug naar het broeierige Colombia van de jaren ’80 waar Escobar en zijn mannetjes het voor het zeggen hebben. Hun gigantische cocaïne imperium zorgt ervoor dat ze bakken vol met geld binnenslepen en om dat te bereiken, kopen ze veel mensen om, waaronder velen die bij de overheid werken. Dit doen ze middels de beruchte vraag “Plata o plomo?” Zilver of lood? Steekpenningen of een kogel door je knar?

Intussen zien we ook hoe het de agenten van DEA, een organisatie die Escobar en co probeert op te pakken, zal vergaan. En dat dit alles behalve een eenvoudige missie is, konden we al in seizoen 1 zien. Oke, genoeg gezwetst, tijd om Narcos seizoen 2 op te zetten!

Netflix aanbod week 36 2016 narcos seizoen 2 Narcos season 2 recensie review zwembad swimming pool
Pablo is hier lekker aan het staan in een leeg zwembad. Bron: Narcos/Netflix

Modern Family seizoen 6

Yeah! “When life gives you lemonade, make lemons. Life will be all like whaaaaat?”, “Every realtor is just a ninja in a blazer” en “If you love something, set it free…unless it’s a tiger”. Dit zijn zomaar wat briljante quotes van onze held Phil Dunphy, die ons de belangrijke lessen in het leven leert. En sinds deze week komen daar nog meer geweldige quotes bij, want Modern Family seizoen 6 staat ein-de-lijk op Netflix! Dit was wat ons betreft de tweede knaller van de week, want Modern Family is één van onze favoriete komedieseries.

En ook in dit seizoen zien we weer knotsgekke taferelen bij de Dunphy’s, de Pritchett-Tucker’s en de Pritchett-Delgado’s. We zien hoe dochter Haley haar weg op het liefdespad vervolgt, hoe Phil een te gekke Awesomeland bouwt voor Halloween en hoe Gloria Amerikaanse probeert te worden. Het wordt weer een te gek seizoen om te kijken, want elk karakter is weer ouderwets op dreef. Let ook vooral op aflevering 16 Connection Lost. Dit is een aflevering met een bijzondere opbouw, het is namelijk volledig gefilmd vanuit het oogpunt van mobiele apparaten (iPads, iPhones en laptops) en is echt ontzettend slim in elkaar gezet. Dus plof in die chille zetel en geniet van 24 afleveringen heerlijke afleveringen.

Netflix aanbod week 36 2016 tips Modern Family seizoen 6 AwesomeLand
Phil wil een leuke Halloween (AwesomeLand!) in plaats van een enge. Bron: Modern Family/Netflix

Dear John & Safe Haven

Wij zijn zelf niet echt fan van dit soort romantische dramafilms, maar we weten dat ze erg populair zijn en daarom lichten we deze twee er even uit. Het gaat hier om Dear John en Safe Haven: allebei naar een boek van Nicholas Sparks. Sparks inderdaad, dus dan weet je het wel. Verliefde koppeltjes, mooie mensen (Channing Tatum!), liefdesverdriet en dat soort dingen meer.

In Dear John draait het om de relatie tussen John Tyree (Tatum) en Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried). Hij is een soldaat die even een tijdje vrij heeft en zij een studentje met conservatieve opvattingen. Maar aan al het goede komt een eind, hier dus ook, wanneer John terug wordt gezonden en ze beloven brieven naar elkaar te blijven schrijven. Dit zorgt wel voor een hoop problemen.

In Safe Haven draait het om de mysterieuze Katie (Julianne Hough). Ze gaat wonen in een klein dorpje met een hechte gemeenschap. Katie wil gewoon haar eigen gang gaan en besluit dan ook om geen relaties op te bouwen met de dorpsgenoten, maar dit mislukt. Ze begint om te gaan met weduwnaar Alex  (Josh Duhamel) en haar buurvrouw Jo. Maar waarom kan Katie niet gewoon normaal doen? Zijn er soms gebeurtenissen en demonen uit haar verleden die haar achtervolgen? Waarschijnlijk wel, hè?

Netflix aanbod week 36 2016 tips dear john safe haven
2x Dear John, 2x Safe Haven, veel strand, veel lichaam. Bron: Dear John-Safe Haven / Netflix

Netflix aanbod week 36 2016

Er zijn deze week echt onwijs veel nieuwe films en series op Netflix gekomen. Maar dat was wel een beetje te verwachten omdat het dus altijd prijs is op 1 september. Omdat we er maar een aantal uit hebben gepikt, raden we jullie meer dan ooit aan om de hieronder staande tabel te bekijken. Hierin staan alle nieuwe titels (rond de 100!) die nu dus op Netflix te zien zijn. Like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Veel kijkplezier en tot snel!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.