Netflix aanbod week 37 2016: tips

Goedemiddag deze middag. Zoals gewoonlijk bespreken we hier wat er de afgelopen week aan films en series op Netflix is bijgekomen. We moeten zeggen dat het geen vetpot was deze week, maar gelukkig hebben we nog genoeg titels om te kijken na vorige week. Ben je benieuwd naar de highlights van deze week? Lees dan hier gelijk verder en zoals vanouds, veel plezier gewenst met kijken! Hier is ons Netflix aanbod week 37 2016 artikel!

Garfield en Garfield 2: A tale of two kitties

Garfield is terug van weggeweest! Garfield heeft ooit al op Netflix gestaan, maar zoals wel vaker gebeurt bij films of series, werd het er afgehaald en deze week weer toegevoegd. Ook deel 2, A tale of two kitties is van de partij. En dat is goed nieuws als je gewoon een leuke, luchtige film zoekt (voor jezelf of voor de jonge Netflix-kijkertjes) over een dikke, luie kat die de boel behoorlijk op stelten kan zetten. En als de stem van die dikke, vraatzuchtige kater ook nog eens wordt ingesproken door onze held Bill Murray, is het helemaal een reden om deze films uit te lichten (ook al kregen de films destijds geen goede kritieken, maar goed :P).

Garfield, zijn baasje Jon en diens vriendin Liz moeten het er maar mee doen. Ze krijgen in ieder geval genoeg avonturen voo de kiezen, die hen naar de mafste plaatsen brengt. Intussen laat Garfield zich van zijn kattigste kant zien door zijn baasje voor hem te claimen. Eten geven, aaien, voeren, kriebelen en het diner opdienen…dat lijken toch wel de essentiële zaken voor Garfield te zijn. Is dat herkenbaar voor de kattenbezitters onder ons?

netflix aanbod week 37 2016 tips garfield animatie
Oh…the joy… Bron: Garfield/Netflix

‘Saneomente básico, O filme’ en ‘O Pai O’

Wagner Moura-fans opgelet! Ben je benieuwd naar hoe onze Narcos-held het in een totaal andere rol doet? Dan is dit wellicht is voor jou (oh, dit klinkt als zo’n slechte Tell Sell-reclame…je hoeft er alleen nog maar zo’n commercieel klinkende stem bij te denken). Netflix heeft deze week blijkbaar een Wagner Moura-pakket besteld, want er zijn twee films met hem in het aanbod gekomen. En aangezien Narcos natuurlijk vorige week al verscheen, kun je als Moura-fan je geluk niet op! Het gaat om de films Saneomente básico, O filme en O Pai O. Beide zijn producties uit Wagner’s thuisland Brazilië (want ja, hij is toch echt Braziliaan en geen Colombiaan!) en beide zijn hele andere producties dan Narcos. Het ‘Zuid-Amerikaanse’ is natuurlijk wel te bespeuren, maar de films zijn anders van aard.

In Saneomente básico kruipt Wagner in de huid van Joaquim, een inwoner van een dorp waar men te maken heeft met milieu-gerelateerde problemen. Joaquim en kompanen besluiten een film te maken om dit inzichtelijk te krijgen en omdat dit het enige middel is waar subsidie voor wordt gegeven. Joaquim zelf gaat een monster spelen die in de riolering en het sanitaire systeem van de stad ronddwaalt.

In O Pai O (ook wel Oh My God getiteld) neemt de heer Moura ons mee naar de sloppenwijken van Salvador, waar de bewoners het moeilijk hebben maar het leven aangenaam proberen te houden door middel van veel muziek en grote feesten. Braziliaans carnaval met een twist dus. Pak je koffers en ga nog lekker even een tour door Zuid-Amerika maken met deze producties.

Netflix aanbod week 37 2016 Saneomento basico wagner moura
Van drugsbaronnen tot fictieve bosmonsters, niets is Wagner Moura te gek. Bron: Saneomento basico/Netflix.

Netflix aanbod week 37 2016

Dat was ‘m weer voor deze week. Zoals gezegd, het is deze week geen bijzonder lange lijst wat je krijgt voorgeschoteld, maar als je goed zoekt, vind je toch altijd wel weer iets interessants. Mocht je toch iets anders zoeken, spit dan zeker even het totale Netflix aanbod door of lees de vorige weekverslagen terug. Als je zelf nog aanraders hebt, mag je deze natuurlijk kenbaar maken. Hoe meer tips, hoe leuker het voor elkaar wordt :). Like ook zeker onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Veel kijkplezier en tot volgende week!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.