Finding Nemo Netflix aanbod week 37 2017 shark haai

Netflix aanbod week 37 2017: tips

Het is zaterdag en dus zetten we weer alle nieuwe titels op Netflix voor je in een tabel (zie onderaan pagina) en pikken we hier een paar titels uit die wij het meest de moeite waard vinden. Op deze manier ben je weer helemaal up to date en is je kijklijstje weer iets langer. Uiteraard kan je nog steeds het hele aanbod doorspitten op onze pagina Netflix aanbod Nederland en alle titels die in de toekomst online komen, lees je op de Binnenkort op Netflix pagina. 

BoJack Horseman seizoen 4

We trappen dit overzicht af met de hoeven van een paard. Je kan nu kijken naar het vierde seizoen van de (tragi)komische animatieserie BoJack Horseman op Netflix. Geniet van de avonturen van paard BoJack Horseman (Will Arnett, bekend als magiër Gob in het fantastische Arrested Development); ooit een veelbelovende televisiester in een populaire sitcom, inmiddels aardig afgegleden.

Hij probeert zijn carrière wel weer op de rit te krijgen, maar dit gaat niet van een leien dakje. Drank, drugs, vrouwen: het zijn dingen die vaak voor het opraken liggen voor BoJack. En dat doet hij dan ook met smaak.

Het knappe aan de serie is dat een animatieserie over een aan lager wal geraakt showbizzpaard je blijkbaar kan laten nadenken over het zin van het bestaan en over het leven. Doen we eigenlijk allemaal maar wat? Waarom blijven we maar doorgaan? En welke prikkels heb je uiteindelijk nodig om alles nog een beetje dragelijk te maken? Een existentiële crisis bij een paard dus, dat gegeven alleen al is natuurlijk al grappig.

BoJack Horseman is voor liefhebbers van animatieseries voor volwassenen als Family Guy, Soundpark, Bob’s Burgers en Rick and Morty. Alle 13 afleveringen van seizoen 4 van BoJack Horseman kan je nu in z’n geheel kijken op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Bf12qwPWDVI

Finding Nemo

En dan is het nu tijd voor een animatietitel die leuk is voor zowel jong als oud. Want Finding Nemo (2003) is terug van weggeweest op Netflix en daar zijn we blij mee! Want het is en blijft een leuke en ontroerende film, zelfs veertien jaar later.

Het verhaal zal bekend zijn. De oranje clownvis Marlin en zijn vrouw Coral leven een lekker leventje in een koraalrif bij Australië. Niks aan het handje dus. Coral legt vervolgens een aantal eitjes en samen wachten ze tot ze uitkomen. Maar dan komt er een grote vis en die vreet alle eitjes en Coral op en Marlin blijft in droefenis achter.

Gelukkig overleeft een eitje het en daaruit wordt Nemo geboren. Gelukkig maar, anders heb je geen film die je Finding Nemo kan noemen. Of je moet heel lang gaan zoeken.

Deze hele situatie zorgt ervoor dat Nemo in zijn verdere leven niet zoveel mag van zijn vader. En dat hij heel erg beschermd wordt opgevoed. Hierdoor wil Nemo zich op een gegeven moment bewijzen en dus besluit hij het koraalrif te verlaten om stoer te doen. En tsja, dan zul je net zien dat je gevangen wordt door twee duikers.

Marlin moet nu dus op zoek naar Nemo. Een groot avontuur volgt waarin hij onder andere Dory ontmoet, een vis met kortetermijngeheugenverlies. Samen met andere beesten die ze tegenkomen moeten ze Nemo zoeken. En Nemo zit in de tussentijd in een aquarium van een tandarts samen met een hoop andere vissen waaruit hij dan weer probeert te ontsnappen.

Finding Nemo Netflix aanbod week 37 2017 turtle schildpad
Op de rug van een schildpad om snel te reizen. Bron: Finding Nemo/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Finding Nemo is op de eerste plaats prachtig geanimeerd. Het helpt altijd heel erg als de VISuals (….) je aanspreken bij een animatiefilm. Daarnaast is het verhaal hartverwarmend en de humor om te lachen.

Wist je trouwens dat dit de eerste Pixar film was die zich buiten de VS afspeelde? En dat Nemo vernoemd is naar de beroemde kapitein Nemo uit het sciencefiction avonturenboek 20.000 Leagues Under the Sea uit 1869 van Jules Verne?

Marlin en Nemo in gelukkige tijden. Bron: Finding Nemo/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

The Expanse (seizoen 2)

Sci-fi liefhebbers zullen The Expanse misschien al kennen, maar de rest van de mensen waarschijnlijk niet. Hoe dan ook, seizoen 2 van deze fantastische serie staat sinds afgelopen week op Netflix, dus ga er maar even lekker voor zitten en laat je meeslepen.

Maar waar draait deze serie om? Welnu, het gaat over de strijd en de intense verhoudingen tussen een aantal planeten nadat de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd, 200 jaar in de toekomst.

The Expanse Netflix aanbod week 37 2017 tips Amos
Amos in een kek pakje. Bron: The Expanse/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

The Expanse is een een briljante mengelmoes van enerzijds een space-opera met harde sciencefiction elementen en anderzijds een detective serie. De personages worden ook sterk uitgewerkt waardoor zij, en het prachtig in beeld gebrachte verhaal, gaan leven.

En het goede nieuws is dat de serie steeds betere kritieken krijgt. Het eerste seizoen was namelijk al aardig, maar vanaf seizoen 2 gaat The Expanse pas echt los. Dus goed nieuws dat het tweede seizoen vanaf nu te zien is op streamingsdienst Netflix!

Bekijk hieronder de teaser van The Expanse seizoen 2, waarin de serie een combinatie van Game of Thrones en Westworld wordt genoemd!

Netflix aanbod week 37 2017

Dit waren ze weer: onze tips uit het Netflix aanbod week 37 2017 overzicht. We hopen dat je weer een aantal nieuwe titels aan je watchlist heb kunnen toevoegen. Dan is ons doel geslaagd.

Alle titels die er deze week bij zijn gekomen, vind je in onderstaande tabel. Kijk daar dus even naar, want misschien staan er wel dingen tussen die wij niet behandeld hebben.

Like ook onze Facebookpagina en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Van alle drie de acties ga je geen spijt krijgen. En als dat wel het geval is, maken we het wel weer goed met een chocolaatje en een kopje thee.

  

wpDataTable met het verstrekte ID niet gevonden!