Netflix aanbod week 4 2016: tips

Brrr, wat is het toch koud buiten. Aan de andere kant is dat wel perfect “Netflix-kijken-met-een-dekentje-op-je schoot” weer, helemaal nu er deze week weer nieuwe updates op Netflix te vinden zijn. Ze staan hier weer op een rijtje, hier is Netflix aanbod week 4 2016!

A Million Ways to Die in the West

Hou je van Westerns? Flauwe humor? Seth McFarlane? Family Guy? Als je minstens 1 vraag met ‘ja’ kunt beantwoorden, zet dan zeker A Million Ways to Die in the West eens op! Deze film -van de hand van de Family Guy-bedenker- neemt de Westernfilm flink in de maling door de ietwat knullige cowboy/schaapsherder Albert in de spotlights te zetten.

Albert (gespeeld door McFarlane himself) wordt door zijn vriendin gedumpt nadat hij een pistool-battle had verloren. Hij voelt zich niet echt op zijn plaats in het kleine stadje en hij is ook niet bepaald de stoere cowboy die respect bij iedereen afdwingt.

Sterker nog, hij krijg het aan de stok met de plaatselijke blaaskaak (gespeeld door Neil Patrick Harris). Totdat hij in contact komt met een bijzondere dame  (Charlize Theron) die hem de kneepjes van het cowboyvak bijleert. Eind goed al goed, toch? Nee, want een beruchte bandito (Liam Neeson) heeft het op Albert gemunt!

Een vermakelijke film met lekkere Family Guy-achtige flauwigheden, die je vanuit de koude winter meevoert naar het warme Wilde Westen!

Netflix aanbod week 4 2016 A Million Ways to Die in the West
Het ietwat softe cowboy Albert komt in hilarische Wild West taferelen terecht. Bron: A Million Ways to Die in the West/Netflix

The Bridge on the River Kwai

In de categorie ‘Filmklassieker die je gezien moet hebben’ presenteren we deze week The Bridge on the River Kwai.  Wederom een hete film voor tijdens de koude dagen. Maar wel heet in de zware zin van het woord; de film neemt je namelijk mee terug naar de Tweede Wereldoorlog in het warme Azië.

Daar moet een groep Britse krijgsgevangenen in opdracht van de Japanners een brug voor de Birma-lijn te bouwen. Een machtsspel tussen de Japanse en de Britse kolonel zorgt ervoor dat het een verhitte en zware opdracht is, zeker wanneer je je bedenkt dat de omstandigheden onmenselijk zwaar zijn.

Het Britse moraal sleept hen er doorheen, maar zal dit zo blijven wanneer de brug een andere bestemming krijgt dan gedacht?

Een fascinerende film over de Tweede Wereldoorlog aan de andere kant van de wereld. Regisseur David Lean heeft in ieder geval een klassieker afgeleverd en zou dit later nogmaals doen met films als Lawrence of Arabia en Doctor ZhivagoThe Bridge over the River Kwai won maar liefst 7 Oscars, waaronder die voor Beste Film

 Netflix aanbod week 4 2016 Bridge over the River Kwai
De Tweede Wereldoorlog vanuit een ander, ingrijpend perspectief verteld. Bron: Bridge over the River Kwai/Netflix

Close Encounters of the Third Kind

Voor Sciencefiction zijn we altijd wel te porren, dus we zijn blij met de toevoeging van Close Encounters of the Third Kind aan het Netflix aanbod week 4 2016. We volgen het verhaal van de inwoners van een stadje in Indiana, waar de laatste tijd malle dingen gebeuren. Denk aan collectieve stroomuitval, bewegende brievenbussen, speelgoed dat uit zichzelf gaat bewegen, vliegende ufo’s…

Als de verschijnselen steeds vreemder worden, gaan de bewoners en een groep wetenschappers op onderzoek uit om te kijken wat er aan de hand is en waar de bron van het mysterie te vinden is. Wat volgt, is een lange zoektocht met als resultaat een a-typische confrontatie met buitenaardse wezens. In 1978 kreeg de film van Steven Spielberg 9 Oscarnominaties, waarvan het er 2 verzilverde.

Netflix aanbod week 4 2016 Netflix aanbod week 4
Rare verschijnselen zorgen voor een groot mysterie. Bron: Close Encounters of the Third Kind/Netflix

Netflix aanbod week 4 2016

Dit waren de leukste nieuwe Netflix toevoegingen aan het Netflix aanbod week 4 2016. Verder willen we Gotham ook nog even genoemd hebben. De serie ontvangt lovende kritieken, maar wij hebben de serie nog niet gezien, maar zijn dat zeker nog van plan te doen.

Als afsluiting van dit berichten willen we jullie vragen om vooral even onze  onze Facebookpagina te liken en/of je hieronder in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix nieuws. Onderaan het artikel staan alle nieuwe series en films op Netflix die deze week zijn toegevoegd en op onze pagina Netflix aanbod Nederland vindt je het gehele Netflix aanbod in een handig doorzoekbare tabel. Zet dus snel een kop thee, pak wat lekkers erbij en ga snel weer Netflixen! Fijn weekend en hopelijk tot snel!

Nieuwsbrief


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.