Netflix aanbod week 42 2016 tips homeland seizoen 5 season 5

Netflix aanbod week 42 2016: tips

Ha beste Netflix-vrienden. Daar zijn we weer. Ditmaal iets minder toevoegingen dan in week 40 en week 41, maar toch hebben we weer een aantal leuke nieuwe titels voor je uitgelicht zodat jij je niet hoeft te vervelen met dit herfstweer. Dus laten we snel van start gaan met ons nieuwe Netflix aanbod week 42 2016 overzicht met tips. 

Homeland seizoen 5

We trappen af met de release van het vijfde seizoen van het populaire Homeland en volgens ons gaan hier een hoop kijkers blij van worden. Homeland seizoen 5 heeft een tijdje op zich laten wachten, maar nu is het eindelijk zover. We duikenweer in de wereld waarin alles met betrekking tot terreur en veiligheid centraal staat. En natuurlijk is hoofdpersonage Carrie Mathinson (gespeeld door Clare Danes) weer van de partij om haar steentje bij te dragen aan de veiligheid in de wereld. Carrie is echter niet meer werkzaam bij de CIA, maar heeft een baan in Berlijn en is daar dus ook woonachtig. Het had niet veel gescheeld of dit was een Nederlandse stad geworden, want Amsterdam heeft geprobeerd om Homeland seizoen 5 in deze stad te laten opnemen, maar dit is uiteindelijk niet gelukt.

Hoe dan ook, dit seizoen werd in 2015 gereleased en heeft daarom erg recente thema’s en gebeurtenissen in de verhaallijnen verwerkt, denk hierbij aan Syrië, Rusland, de immigrantencrisis en de invloed van inlichtingendiensten op het leven van normale burgers. Het belooft in ieder geval weer een seizoen vol spanning te worden, dus we raden aan om er vooral iets lekkers bij te eten en drinken en je snel in die zachte zetel te nestelen. En kun je geen genoeg krijgen van spannende series? Lees dan ook de volgende aanrader van de week even door!

Netflix aanbod week 42 2016 tips homeland seizoen 5 season 5 islam
Carrie omringd door gevaarlijke mensjes met gewerenen baarden en petjes. Bron: Homeland/Netflix

The Walking Dead seizoen 6

Halloween staat met één been op de stoep, aanstaande 31 oktober is het namelijk weer zo ver, en Netflix besluit om The Walking Dead seizoen 6 toe te voegen. Wij zeggen: lekker bezig! Maar wij zijn vooral blij omdat de serie één van onze favoriete hedendaagse series is. In deze horror/drama/thriller televisieserie The Walking Dead gaat het over een groep mensen die een zombie-apocalyps hebben overleefd. Ze proberen zich te beschermen tegen de wandelende doden (“schiet ze altijd door het hoofd, voordat ze je bijten”), maar tegelijkertijd de mensheid en de beschaving te laten overwinnen door opnieuw een samenleving op te bouwen.

De serie is ook een aanrader voor kijkers die helemaal niet van zombies en/of horror (lees: wij) houden, want The Walking Dead is genietbaar op verschillende niveaus; het is spannend, er zitten mysteries en de dialogen zijn sterk. En The Walking Dead roept ook een hoop vragen op filosofisch niveau op: waarom zou je willen blijven leven na een catastrofe als deze (Nietzsche’s nihilisme en de dood van god), heeft het leven zin en waarom, of een vraag als wat maakt ons mens? Wij zijn dus erg blij met The Walking Dead seizoen 6, waarin de groep zijn best moet doen om hun nieuwe thuishaven Alexandria te verdedigen. En we zien eindelijk supervillain Negan (Jeffrey Dean Morgan), een personage waar de fans van de The Walking Dead comic al jaren op zitten te wachten.

Netflix aanbod week 42 2016 walking dead season 6 seizoen 6 zombies
Zombies: ze zijn er nog! Bron: The Walking Dead/Netflix

Netflix aanbod week 42 2016

Niet al te veel nieuwe toevoegingen in deze Netflix aanbod week 42 2016 week, zeker vergeleken met week 40 en week 41, maar desalniettemin weer een paar leuke om toe te voegen aan je wishlist. Like hier onze Facebookpagina, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en bekijk onze Netflix aanbod Nederland pagina waarin het gehele Netflix aanbod te doorzoeken is op bijvoorbeeld IMDb cijfer, genre en meer. Hieronder staan trouwens alle nieuwe toevoegingen aan het Netflix aanbod van de afgelopen week. Veel kijkplezier en een goed weekend iedereen!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.