Netflix aanbod week 44

Een nieuwe week en dus een nieuw Netflix aanbod week 44 overzicht. Welke releases/titels zijn er aan het Netflix aanbod toegevoegd en welke vinden wij bij Wij Kijken Netflix het leukst om te kijken? Volg ons door onze Facebookpagina te liken en/of je onderaan dit bericht voor onze nieuwsbrief in te schrijven. Op deze manier heb je altijd iets te kijken op Netflix, want wij halen die heerlijke Netflixkrenten uit de Netflixpap. Zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Laten we beginnen!

Big Hero 6

De Disney animatiefilm Big Hero 6 won afgelopen jaar de Oscar voor Beste Animatiefilm en daar zijn we het helemaal mee eens. De humor is leuk voor zowel de kinderen als oudere mensen, het verhaal origineel en de animaties oogstrelend en om je vingers bij af te likken. Big Hero 6 draait om de band tussen robot Baymax en Hiro Hamada, een slim en technisch jongetje dat erg veel verstand heeft van robots en dergelijke meer. Hij leert een hoop van zijn eveneens briljante broer Tadashi en zijn vriendengroep bestaande uit Go Go Tamago, Wasabi No Ginger, Fred en Honey Lemon.

Door een samenloop van gekke omstandigheden beleven ze samen een avontuur waarin ze hun woonstad San Fransokyo (mooie vondst) moeten zien te redden voordat die vernietigd wordt. Humor, actie, liefde, het zit allemaal in de film. Wij vonden Big Hero 6 in ieder geval dan ook zeer de moeite waard vooral door het Japanse randje dat aan de gehele film kleeft. Japan inderdaad: het land waar ze veruit de beste animatiefilms maken die leuk en interessant zijn voor jong en oud (lees: al het werk van Hayao Miyazaki). Verplichte kost dus deze film!

netflix aanbod week 44 big hero 6-Netflix tips leukste Netflix films
De hele bende bij elkaar. Bron: Big Hero 6/Netflix.

Netflix aanbod week 44

Dat was het voor deze week qua uitgelichte titels, de rest van het aanbod is onderaan deze pagina te zien. Het aanbod is deze week geen vetpot, maar hopelijk zit er toch wat leuks voor je bij. Zijn we volgens jou een titel vergeten uit te lichten, omdat die ontzettend tof is, laat het ons vooral weten! Wil je het gehele Netflix aanbod Nederland nog eens rustig doorspitten, kijk dan hier. Schrijf je ook vooral in voor onze nieuwsbrief door hier onder je e-mailadres in te vullen. En like onze Facebookpagina om gewoon heerlijk op de hoogte te blijven. Vertel het ook vooral voort aan Netflixkijkers in je omgeving! Veel kijkplezier en tot de volgende keer!

Nieuwsbrief


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.