Netflix aanbod week 46

Zo, daar is’ ie weer. Vers van de pers. Ook deze week zijn er weer nieuwe titels op Netflix verschenen en hier zetten we weer op een rijtje welke dat zijn. Zitten hier nog toffe films en series bij? Lees het door en je weet het antwoord! Op naar het Netflix aanbod week 46. Let’s go!

The Beach

Leonardo DiCaprio meets Lost! Het is altijd mooi als er een film van Leo op Netflix verschijnt en deze week is het de beurt aan de uit 2000 afkomstige film The Beach. Leonardo kruipt hier in de huid van de avontuurlijke Richard, die als toerist in Thailand vertoeft. Wanneer hij in Thailand is, hoort hij verhalen over een mysterieus eiland dat ontoegankelijk en onbekend is voor mensen. Maar dan krijgt Richard na een vreemd voorval met een hotelgenoot een kaart in handen waar het zogenaamde eiland op gemarkeerd staat. Hij besluit om met twee Franse toeristen naar het eiland te vertrekken en het avontuur aan te gaan. Wanneer de drie het eiland bereiken, blijkt dat er al een groep bijzondere mensen op het eiland verblijft (Hee, weer een mooie Lost-link!). Ze vormen een commune en het is aan Richard om zich aan deze gemeenschap aan te passen. Er ontpopt een bizar verhaal waarin de relaties onderling op messcherp worden gezet; blijkbaar is niet elk tropisch eiland een paradijs op aarde…

The Beach Netflix
Leonardo + Lost = The Beach. Bron: The Beach/Netflix

Chaos on the Bridge

Een speciale vermelding voor Star Trek-fans, want de documentaire Chaos on the Bridge staat online! In deze docu wordt de creatie van de serie Star Trek: The Next Generation besproken door de cast en crew. Ook wordt de creatieve invulling bij Star Trek besproken en dat moet voor Trekkies wel een interessante kijk op de serie geven. Leuk is dat van de oude garde Captain Kirk een prominente rol in de documentaire heeft. Acteur William Schatner laat zijn licht schijnen op het culturele fenomeen en vertelt over zijn ervaringen. Ook interessant: De perikelen rondom de grote staking van de ‘Writers Guild of America’ in 1988, want poe…als er iets duidelijk wordt, is dat televisieseries maken -en met Star Trek in het bijzonder- alles behalve een makkelijke opgave is. Goede kost voor Trekkies en liefhebbers van het medium televisie.

Chaos on the Bridge
Star Trek: The Next Generation. Bron: Chaos on the Bridge/Netflix.

W/ Bob & David

In april van dit jaar schreven we dat Netflix weer een nieuwe comedyserie aan het aanbod zou toevoegen, en ditmaal eentje met nostalgische waarde. En zie daar de verschijning van de nieuwe Netflix Original W/Bob & David! Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul – waar wij fan van zijn, lees hier waarom!) en David Cross (Arrested Development, waarin hij Tobias Fünke speelt, een man die constant homoseksuele opmerkingen maakt zonder dat hij het door heeft en een man die nooit, zelfs niet bij zijn vrouw, naakt kan zijn) zijn na hun HBO cult-hit uit de jaren ’90 Mr. Show and Bob and David dus weer terug voor een nieuwe sketch show. Mocht je destijds hebben genoten van deze onwijs grappige serie, is het dus goed om te horen dat de twee heren weer bij elkaar komen. Als dit duo je toen ontgaan is, is dit je kans om kennis te maken met de zeer grappige kant van de heren en ga je hun succes van vóór Breaking Bad/Better Call Saul/Arrested Development ontdekken. Ga er lekker voor zitten, neem wat lekkers te eten en geniet zo van je weekend met W/Bob & David!

W: Bob and David
De heren Bob en David stappen na 16 jaar uit hun tijdmachine. Bron: W/ Bob and David/Netflix

Netflix aanbod week 46

Alright, dat waren de highlights voor deze week. Er zijn natuurlijk nog meer releases toegevoegd aan Netflix deze week en die zijn hieronder te vinden. Spit het rustig door en zet wat leuks op, want een mens heeft ontspanning nodig! Dat gezegd hebbende, wijzen we je op de nieuwsbrief (schrijf je hieronder zeker even in) die je elke week het overzicht van het aanbod in je digitale postbus bezorgt en onze Facebookpagina. En het hele Netflix aanbod is uiteraard nog steeds op deze pagina te vinden. Gegroet!

NIEUWSBRIEF


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.