Netflix aanbod week 47 2016 monsters inc monsters en co pointing wijzen

Netflix aanbod week 47 2016: tips

Wil je weten wat je deze week weer aan je Mijn Lijst van Netflix kan toevoegen? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Want we hebben weer een vers artikel voor je waarin we de beste nieuwe films/series, die de afgelopen week zijn toegevoegd, voor je op een rijtje zetten en waarin we je proberen over te overtuigen van het feit dat ze dus de moeite waard zijn. Dus sit back and relax en lees ons Netflix aanbod week 47 2016 overzicht. 

Pretty Little Liars seizoen 7

Eindelijk. Het was de meest gehoorde vraag aan ons adres: wanneer komt Pretty Little Liars seizoen 7 op Netflix? Nou, afgelopen week was het dus zo ver. Waarschijnlijk weten de fans dit wel, maar toch even in het kort waar de serie, wat oorspronkelijk een boekenserie is, om draait. Centraal staan de leventjes van de vriendinnen Hanna, Spencer, Emily, Aria en Alison in het fictieve Rosewood. Als op een dag Alison zomaar verdwijnt, valt de groep een beetje uit elkaar. En jaar later krijgen de meiden niet zulke fijne smsjes van ene “A”. Ze weet blijkbaar alle geheimen van hen en dreigt ook om ze te onthullen.

Langzaam aan wordt steeds meer bekend over de verdwijning van Alison. En hoever zullen ze gaan om achter de identiteit van “A” te komen? Inmiddels is bekend wie er achter dit geheimzinnige personage zat, maar er valt in Pretty Little Liars seizoen 7 nog genoeg te vertellen. Zo zal  bijvoorbeeld de identeit van Mary Drake’s baby worden bekendgemaakt, zal een hoofdpersoon vermoord worden en is er misschien wel iemand zwanger. Poeh heey, zou Tommie uit Sesamstraat zeggen. De eerste helft van het zevende seizoen staat nu op Netflix. Het tweede en laatste deel zal volgend jaar verschijnen nadat het op de Amerikaanse tv is uitgezonden.

Netflix aanbod week 47 2016 seizoen 7 season 7 who is A
De meisjes. Bron: Pretty Little Liars/Netflix

Monsters, Inc. (aka Monsters en Co)

Netflix voegt af en toe toffe animatiefilms toe die zowel leuk zijn voor jong en oud. En je voelt hem nu misschien wel een beetje aankomen, maar we gaan het toch zeggen: ook deze week is dat het geval. Monsters, Inc, in het Nederlands uitgebracht als Monsters en Co, is toegevoegd aan het Netflix aanbod! De film is geregisseerd en het verhaal is geschreven  door o.a. Pete Docter, een van de betere animatiemakers die er op deze wereld rondloopt. Hij is bekend van animatieklassiekers als de Toy Story-serie, WALL-E, Up en Inside Out: stuk voor stuk heerlijke films voor zowel de kinderen onder ons als de volwassenen.

En ook Monsters, Inc mag zich in dit rijtje scharen. Hierin staat een fabriek centraal die  energie maakt voor de stad door kinder-schreeuwen te verzamelen. Elke avond worden monsters naar kinderkamers getransporteerd om de kindjes de stuipen op het lijf te jagen en om de vrijkomende schreeuwen op te vangen. Maar eigenlijk zijn de monsters net zo bang voor de kinderen als andersom. Als regel 1, kinderen mogen NOOIT mee naar de fabriek komen, vervolgens per ongeluk wordt verbroken, breekt de pleuris uit.

Netflix aanbod week 47 2016 monsters inc monsters en co
Het groene monster wordt in zijn nekvel gegrepen. Bron: Monsters, Inc/Netflix

The Vampire Diaries seizoen 6

Er kwamen deze week op Netflix seizoenen bij van een aantal grote series. Het net behandelde Pretty Little Liars seizoen 7 dus, maar ook The Originals seizoen 3 (een spin-0ff van The Vampire Diaries), The 100 seizoen 3 en The Vampire Diaries seizoen 6. In deze laatste serie, die net als Pretty Little Liars eigenlijk een boekenserie is,  draait het voornamelijk om de curieuse driehoeksverhouding tussen de broers Stefan (Paul Wesley) en Damon Salvatore (Ian Somerhalder, die we kunnen kennen van zijn rolletje als Boone Carlyle in Lost) en het weesmeisje Elena Gilbert (Nina Dobrev) waar ze allebei gevoelens voor hebben.

Allereerst lijkt de goedzak Stefan de grote vis binnen te hengelen. Maar op een gegeven moment, krijgt Elena genoeg van al die liefheid en gaat ze zich steeds meer aangetrokken voelen tot bad guy Damon.  Ohja, en het zijn vampieren. Via flashbacks kom je steeds meer te weten over deze personages. The Vampire Diaries zit boordevol romantiek, maar ook spanning, actie en de nodige mooie mensen.

Netflix loopt wel iets achter met de serie. The Vampire Diaries seizoen 7 is namelijk vorig jaar oktober al uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Het is nu dus even afwachten wanneer Netflix The Vampire Diaries seizoen 7 online gooit. Als we meer weten, dan hoor je het natuurlijk gelijk op onze site, op onze Facebookpagina en via onze nieuwsbrief (waar je je onder aan dit artikel voor kan inschrijven). Dit seizoen is trouwens zonder hoofdpersonage Elena (Dobrev), omdat ze zich wilde gaan richten op andere projecten.

netflix aanbod week 47 2016 tips The Vampire Diaries seizoen 6
Lekker zwoel met z’n drieën op een bed. Bron: The Vampire Diaries/Netflix

Netflix aanbod week 47 2016

Dit waren de leukste nieuwe toevoegingen van de afgelopen week aan het aanbod. Benieuwd naar álle nieuwe films en series, check hieronder dan onze Netflix aanbod week 47 2016 tabel. Als je ook nog eens onze Facebookpagina liked en je hieronder inschrijft voor onze nieuwsbrief, worden we helemaal blij. Oh, en vergeet ook niet onze pagina Netflix Aanbod Nederland te favorieten, want daar staat nog altijd het gehele Netflix aanbod handig op een rijtje en doorzoekbaar/sorteerbaar op titel, genre, jaar, iMDB cijfer, datum van toevoeging en recensie: handig! Dit was het weer. Een goed weekend iedereen en vergeet je vrienden en vriendinnen niet op onze site te attenderen. Doei!