Netflix aanbod week 49 2015 A very murray Christmas Bill Murray

Netflix aanbod week 49 2015: tips

Het einde van 2015 komt in zicht, maar wij gaan gewoon door met wat we al het hele jaar doen: je helpen om keuzes te maken wat te kijken op Netflix. Deze week is dan ook geen uitzondering. Dus ga er even lekker voor zitten, of blijf staan/liggen, dat mag natuurlijk ook, en lees snel verder!

A Very Murray Christmas

We beginnen het nieuwe Netflix aanbod week 49 2015 overzicht met een leuke komediefilm om direct in de kerststemming te komen. Net als twee weken geleden ditmaal weer een Bill Murray film. Dat is altijd goed. Maar A Very Murray Christmas dus. Held Bill Murray? Check. Kerstfilm? Check. Een hele lijst aan Hollywoodsterren, onder andere George Clooney, Miley Cyrus, Amy Poehler, Michael Cera, Chris Rock, Jason Schwartzman en nog veel meer? Check. Sofia Coppola (de regisseuse van Lost in Translation, een van onze meest favoriete films ooit en ook met Bill Murray en toevallig ook een film waarin Murray zijn tijd in een hotel moet doorbrengen)? Check. Kerstliedjes? Dubbel check. Een sneeuwstorm? Check. A Very Murray Christmas bevat eigenlijk op voorhand al genoeg elementen om de film een kans te geven en na het zien van de film kunnen we ook concluderen dat het daadwerkelijk een heerlijk tussendoortje is. De droge humor van Murray is eigenlijk altijd goud, ongeacht in welke setting je hem neerzet. Een fijn verfrissend (ha! nee, niet grappig) kerstfilmpje met de nodige ironie. Kijk hieronder de trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=XJP3db3R014

Suits (seizoen 4)

We moeten bekennen dat wij de serie niet kijken, maar we kennen we een heleboel mensen die Suits wel op hun lijstje hebben staan en die de serie soms zelfs scharen onder hun favoriete series. Daarom willen we nog even kort aanstippen dat seizoen 4 van Suits inmiddels op Netflix staat, mocht je die nog niet gezien hebben. In deze dramaserie met de nodige humor is de hoofdrol voor personage Mike Ross (Patrick J. Adams), een schoolverlater doch slimme jongen en iemand met een snelle babbel die zich opwerkt als advocaat binnen een advocatenpraktijk in Manhattan. De serie schijnt bol te staan van de referenties naar andere populaire cultuur, iets dat ons wel zou aanspraken. Wie kijkt deze serie en kan ons vertellen of het de moeite waard is? Of hadden we toch een andere titel moeten uitlichten uit het Netflix aanbod week 49 2015?

Netflix aanbod week 49 2015 Suits seizoen 4 season 4 Netflix aanbod Nederland
Mannetje uit Suits. Bron: Suits Netflix

Netflix aanbod week 49 2015

Hieronder staan alle nieuwe films/series/releases die zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod week 49 2015 van ons landje Nederland. Like onze Facebookpagina ook zeker om niks te missen, of schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. En het hele Netflix aanbod is zoals altijd hier te vinden.  Tot de volgende keer!

Netflix aanbod Nederland (Wij Kijken Netflix) nieuwsbrief


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.