black sails season seizoen 3 Netflix aanbod week 5 2017 ship

Netflix aanbod week 5 2017: tips

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuw Netflix aanbod overzicht met de tofste nieuwe titels die de afgelopen week aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd. Like trouwens ook zeker even onze Facebookpagina, check onderaan ons artikel de tabel met alle nieuwe Netflix titels en bekijk op onze pagina Netflix Aanbod Nederland het gehele aanbod, doorzoekbaar op titel/genre/IMDb cijfer en meer. Oké, laten we beginnen met het Netflix aanbod week 5 2017 artikel met onze tips.

Black Sails seizoen 3

Black Sails seizoen 3 staat op Netflix! Nadat de eerste twee seizoenen al een tijdje te bekijken waren, heeft Netflix deze week het derde seizoen van Black Sails toegevoegd, dus dat is goed nieuws voor liefhebbers van avonturenseries met piraten, mooie landschappen, vechtpartijen en veel naakt (check onderstaande foto maar met een selectie naakt uit alleen nog maar het eerste seizoen). Onder de tien best beoordeelde Black Sails afleveringen (IMDb) staan er trouwens zeven uit het derde seizoen, dus dat is ook wel een goed vooruitzicht.

De serie speelt zich trouwens af in het Caribisch gebied in de vroege 18e eeuw. Black Sails zit boordevol avonturen van onder andere piratenkapitein Flint en zijn OG crew. Natuurlijk hebben ze ook vijanden, dus een fijn potje knokken om macht/geld etcetera ligt altijd op de loer. Evenals een hoop bloot en seks dus.

Netflix aanbod week 2 2016 Black Sails naakt seks naked sex
Een hoop seks en naakt in Black Sails. Bron: Black Sails/Netflix

Kapitein Flint doet er alles aan om het leventje dat hij nu heeft te behouden, maar zo makkelijk is dat niet als het gevaar overal op de loer ligt. Je kan, letterlijk en figuurlijk, van alle kanten aangevallen worden door allerlei tuig en ander soort mensen en dat gebeurt dan ook.

Qua cinematografie ziet het er allemaal zeer prachtig en gelikt uit. Het zwoele en prachtige Caribische decor helpt hier natuurlijk ook een handje aan mee. De karakters en hun ontwikkeling vonden wij wat minder goed uitgewerkt, maar daar staat dan weer een hoop spanning tegenover. Als je van piraten en Game of Thrones houdt, zit je bij Black Sails goed.

black sails season seizoen 3 Netflix aanbod week 5 2017
Stilte voor de storm. Bron: Black Sails/Netflix

Era el Cielo

Era el Cielo is de filmadapatie van het gelijknamige boek van de Argentijnse schrijver Sergio Bizzio. In deze psychologische thriller wordt direct in het begin van de film de aantrekkelijke Diana (Carolina Dieckmann) in haar eigen huis verkracht door twee mannen. Als de twee misdadigers klaar zijn, vluchten ze weg. Diana belt vervolgens haar man Mario (Leonardo Sbaraglia), op een redelijk rustige manier, op om te vragen of hij de kinderen wilt ophalen. Mario, scriptschrijver van beroep, stemt hiermee in.

Maar wat zij niet weet, is dat Mario eigenlijk alles heeft gezien. Wat volgt is een periode van stilte tussen de twee geliefden. Waarom zegt Diana niks tegen haar man en hoelang kan ze dat volhouden? En waarom greep Mario niet in en zegt hij niet tegen zijn vrouw dat hij alles heeft gezien en vraagt hij haar hoe hij haar kan helpen?

Het is een film over wat zowel uitgesproken als onuitgesproken angst met je kan doen en over communicatie en vertrouwen in een relatie. Maar bovenal bezit Era el Cielo een onderhuidse spanning waar je u tegen moet zeggen. Ondanks het niet alledaagse onderwerp, en de daaruit voortvloeiende reacties van de hoofdpersonen, kan je je toch een voorstelling maken en misschien zelfs begrip tonen voor hoe zij met de verschrikkelijke gebeurtenis omgaan. En dat is knap.

era el cielo Netflix aanbod week 5 2017
De twee geliefden. Bron: Era el Cielo/Netflix

Netflix aanbod week 5 2017

Dit is alweer het einde van ons Netflix aanbod week 5 2017 artikel, waarin we de leukste nieuwe titels op Netflix voor je hebben behandeld. Misschien is je Mijn Lijst nu weer net iets langer geworden.

Like trouwens onze Facebookpagina en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de laatste Netflix aanbod toevoegingen en het laatste Netflix nieuws: zo mis je nooit meer iets. Hieronder staat trouwens de tabel waarin alle nieuwe films en series staan die de afgelopen week zijn toegevoegd. Die kan je dus nog even op je gemakje bekijken, want onze keuze hierboven is natuurlijk zo subjectief als ie maar zijn kan.

Het hele Netflix aanbod staat op onze pagina Netflix Aanbod Nederland. Daarin kan je zoeken op titel, IMDb cijfer, jaar, genre en datum van toevoeging. Dus als je nog iets specifieks zoekt in het grote Netflix aanbod, dan zit je op deze pagina helemaal goed. Een fijn weekend iedereen en veel Netflix-kijkplezier!