netflix aanbod week 50 2016 tips surprise mike van diem georgina verbaan Jeroen van Koningsbrugge

Netflix aanbod week 50 2016: tips

Het is weer weekend en dus de hoogste tijd voor die broodnodige ontspanning. Gelukkig zijn er ook deze week weer nieuwe films en series op Netflix bijgekomen en we zetten ze zoals vanouds even op een rij. Vis je favoriete toevoegingen van deze week eruit en je kunt weer een fijn avondje Netflixen. Vergeet ook niet onze Facebookpagina te liken en je onderaan het artikel, waar je tevens álle nieuwe titels op Netflix van de afgelopen week kan zien, in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Maar genoeg inleiding: hier is het Netflix aanbod week 50 2016 overzicht!

Fuller House seizoen 2

Mocht je even vergeten zijn waar Fuller House ook al weer over ging, het gaat over de levens van DJ en Stephanie Tanner, hun gekke buurmeisje Kimmy en hun bende kinderen. Nadat ze eerder al centraal stonden in Full House (you know, die populaire serie uit de jaren ’90), krijgen we nu dus weer een inkijk in hun chaotische levens. En dat belooft in ieder geval weer veel kijkplezier voor in de kerstvakantie.

Het tweede seizoen zal logischerwijs verder gaan waar het eerste seizoen ophield, namelijk bij het liefdesleven van DJ en de huwelijksperikelen van Kimmy en haar latino lover. Welke paden zullen ze bewandelen? En hoe zwaar krijgen de kinderen van Kimmy en DJ het als puber? En wie is de nieuwe stylist van Danny/Bob Saget? En komt die dekselse Michelle nou nog eens langs bij haar zussen?

Fuller House seizoen 2 Netflix aanbod week 50 2016
De Fullers en de Gibblers zijn weer terug! Bron: Fuller House/Netflix

De Surprise

De Suprise is een zeer verrassende Nederlandse film. We vinden dit zelfs een van de betere Nederlandse films die er ooit gemaakt is. Maar wat wil je als het geïnspireerd is op een kort verhaal van held/schrijver Belcampo, een Nederlandse schrijver die bekend stond om zijn magisch realistische en absurdistische verhalen? De Surprise is geregisseerd door Mike van Diem die we weer kunnen kennen van Karakter, een andere boekverfilming, ditmaal van F. Bordewijk.

De zeer rijke Jacob van Zuylen de With (Jeroen van Koningsbrugge) heeft besloten dat hij er geen zin meer in heeft. Het leven heeft hem niks meer te bieden en na verwoede mislukte pogingen om zelf een einde aan zijn leven te maken, loopt hij per toeval tegen een bedrijf aan dat zichzelf omschrijft als “een reisbureau die een reis voor je kan verzorgen die je maar eens in je leven maakt: een snelle, veilige en comfortabele trip naar de ultieme bestemming”.

Juist. Je kan bij hen dus een contract tekenen om, zonder dat je het zelf hoeft te doen, dood te gaan. Hij kan verschillende wensen doorgeven en je kan ook alvast je kist uitzoeken. Er worden ook verschillende sterfscenario’s aangeboden, maar Jacob kiest door De Surprise. Hij weet dus niet wanneer en hoe hij komt te sterven.

Maar net als hij een kist aan het uitzoeken is, ontmoet hij de mooie Anne de Koning (Georgina Verbaan), een vrouw die dus ook wilt sterven. Als de twee vervolgens verliefd op elkaar worden en zij het leven dus weer mooi gaan vinden, willen hij en Anne onder hun getekende contracten uitkomen. Maar daar is het bedrijf  het toch niet helemaal mee eens. Wat volgt is een spannende en toch komische film met een plot dat qua originaliteit tot de beste behoort onder de Nederlandse films.

netflix aanbod week 50 2016 tips surprise mike van diem verbaan
Op het strand, genietend. Bron: De Surprise/Netflix

Netflix aanbod week 50 2016

Er kwamen niet super veel nieuwe dingen op Netflix, maar deze net besproken titels vonden wij daarvan in ieder geval het best. Alle nieuwe films/series die de afgelopen week op Netflix zijn gekomen, kan je zien in onderstaande tabel. Op onze Netflix Aanbod Nederland pagina kan je het gehele Netflix aanbod doorneuzen. Like ook de Facebookpagina en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. Een goed weekend iedereen en tot snel!

Abonneer je op het nieuwsbriefje