Netflix aanbod week 51 [1/2] Snatch. Wij Kijken Netflix

Netflix aanbod week 51 [1/2]

De week is alweer halverwege, dus tijd voor een kleine (dit keer eigenlijk best grote) update met het nieuwe Netflix aanbod week 51 [1/2]. Vanaf nu zullen we twee keer per week dit soort berichtjes posten met een klein overzichtje van nieuwe titels en soms met titels die zijn of verwijderd gaan worden. Daarnaast kan het hele aanbod uiteraard nog steeds hier bekeken worden. En omdat er vorige week (week 50) een paar grote releases waren, en wij toen nog niet bestonden, willen we die hier toch nog even snel aanstippen.

. Het begon met het derde seizoen van Homeland en het sciencefiction juweeltje 12 Monkeys van Terry Giliam in het Netflix aanbod. En daarna Scarface (vet, eindelijk een wat oudere klassieker; “coackaroach“) van regisseur Brian de Palma. Maar de klapper van vorige week was uiteraard de nieuwe Netflix Original Marco Polo. Vrijwel alle media kanalen stonden vol met berichten over de “tegenhanger van Game of Thrones”. Onze gezouten mening volgt spoedig.

Netflix aanbod week 51 [1/2]

Zo, nu zijn we weer bij en dus aangekomen bij het Netflix aanbod week 51 [1/2]. Althans de helft van de week. Het volledige aanbod van deze week zullen we aankomende zondag posten. Door twee keer per week een update te geven, krijg je een beter beeld van wat nieuw is en kan je sneller beslissen of je iets wil gaan kijken. Of juist niet. We zullen de in onze ogen leukste/beste titels eruit pikken.

Wij raden Married…with Children aan, waarvan de eerste drie seizoen nu op Netflix staan. Natuurlijk zijn de afleveringen vaak herhaald op televisie, maar het blijft een baanbrekende sitcom. Eentje waar veel latere komedieseries goed naar hebben gekeken. Verder willen we jullie wijzen op de wraakfilm The Count of Monte Cristo (naar de klassieker van Alexandre Dumas. Alhoewel we de versie uit 1998 met Gérard Depardieu toch iets beter vinden. The Fog of Wareen oorlogsdocumentaire bekroond met een Oscar voor beste documentaire van 2003, van de hand van Errol Morris met een soundtrack van Philip Glass is ook vet. En als laatste Snatch met Brad Pitt (die vandaag jarig is) en Jason Statham, een snelle en zeer geestige misdaadkomedie van Guy Ritchie.

Update

En het is inmiddels zondag geweest, dus het volledige Netflix aanbod week 51 is hier te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.