netflix aanbod week 51 Tropa de elite Netflix misdaad

Netflix aanbod week 51 2015: tips

Ook in de aanloop naar de feestdagen zijn er weer nieuwe titels op Netflix bijgekomen. In dit overzichtje van Netflix aanbod week 51 2015 kun je weer precies zien welke dat zijn en welke voor jou de moeite waard zijn om te gaan kijken. Hier staan in ieder geval alvast enkele highlights.

Erin Brockovich

We beginnen met een Oscar-winnende film uit het jaar 2000 die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal: Erin Brockovich. De film zelf kreeg het beeldje niet toebedeeld, maar hoofdrolspeelster Julia Roberts werd wel beloond met een  goud glimmend prijsje.

Roberts speelt in Erin Brockovich het gelijknamige karakter dat samen met een advocaat een gigantisch proces tegen een bedrijf aanspant. Na een moeilijke tijd, komt alleenstaande moeder Erin op het kantoor van advocaat Ed Masry werken. Ze   krijgt te maken met een zaak waarin het bedrijf Pacific Gas and Electric Company  betrokken is.

Wanneer Erin dieper in het dossier duikt, krijgt ze het idee dat dit bedrijf een zeer ernstige rol heeft gespeeld in de gezondheid van omwonenden. Erin en advocaat Masry besluiten dat ze het hier niet bij kunnen laten en dit zal tot opzienbarende uitkomsten leiden.

Netflix aanbod week 51 2015 Erin Brockovich Netflix
Erin en advocaat Ed Masry gaan de strijd tegen het bedrijf aan. Bron: Erin Brockovich Netflix

F is for Family

De nieuwste Netflix Original is de komische animatieserie F is for Family. Het is er eentje uit de categorie animatieseries voor volwassen en past daarmee in het rijtje met Family Guy, South Park en BoJack Horseman. 

Het draait om een middleclass gezin in de VS met vader en moeder en hun drie kinderen. Het gezin Murphy woont in een typische ‘suburban’ wijk, waar de familie hun tijd doorbrengt met allerdaagse zaken. Pa Murphy is een typische televisie ‘dad’ uit vroegere tijden. Terwijl zijn vrouw het huishouden runt, wil hij gewoon lekker kunnen ontspannen na het harde werken en dat doet hij zoals je hieronder kunt zien, in een comfortabele stoel. Net als tv-vaders als Archie Bunker, Red Forman of Al Bundy, hoewel Frank Murphy nog wel een slagje vreemder en grover is.

Dus ben je een fan van animatieseries voor volwassenen? Dan kun je F is for Family eens een keertje proberen!

Netflix aanbod week 51 2015 F is for Family
Een typische jaren ’70 tv-‘dad’, zittend in zijn stoel. Bron: F is for Family Netflix

Tropa de Elite

Een snoeiharde Braziliaanse politie/actiefilm kunnen we Tropa de Elite met een gerust hart noemen. Met Tropa de Elite hebben we een onwijs interessante film te pakken die je meeneemt naar het broeierige Rio de Janeiro van 1997.

Daar maak je kennis met een team agenten die een zware taak hebben aan de bestrijding van criminaliteit in deze miljoenenstad. Ze moeten zich met name richten op de drugscriminaliteit en deze zien te verminderen, voordat de paus de stad zal bezoeken.

Zet Tropa de Elite zeker eens aan als je een film als Cidade de Deus kon waarderen, of als je -net als ons- hebt genoten van de Netflix Original Narcos.

Over Narcos gesproken, acteur Wagner Moura (die op boeiende wijze de rol van Pablo Escobar speelde), speelt in Tropa de Elite wederom de hoofdrol in een broeierig Zuid-Amerikaans verhaal over zware criminaliteit. Hij heeft ditmaal geen klassieke Escobar-snor, maar dat mag de pret verder niet drukken. Hij heeft nu wel een baret, dus dat is iets.

Netflix aanbod week 51 2015 Tropa de Elite
Wagner Moura als Braziliaanse politieagent in het broeierige Rio. Bron: Tropa de Elite Netflix

Netflix aanbod week 51 2015

Dit waren wat ons betreft de leukste nieuwe titels die aan het Netflix aanbod week 51 2015 zijn toegevoegd. Volgende week weer een nieuwe ronde en deze week zal er ook een nieuw artikel online verschijnen met de leukste kerstfilms op Netflix, dus houdt de site en Facebook in de gaten. Kan je daar nou niet op wachten, lees dan ons artikel van vorig jaar even door met leuke kerstfilms. Niet alles staat meer op Netflix, maar dat kan de pret niet drukken.

Het hele Netflix aanbod is nog steeds op deze pagina te vinden en de tabel met alle nieuwe titels die de afgelopen week aan het Netflix aanbod week 51 2015 zijn toegevoegd, vind je hieronder. Veel kijkplezier en fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.