Dirk Gently's Holistic Detective Agency netflix aanbod week 51 2016 tips

Netflix aanbod week 51 2016: tips

Yay! Het is weer weekend en dat betekent dat we weer de nieuwe titels op Netflix bespreken. Wat is er deze week zoal bijgekomen en welke titels mag je niet missen? Wacht niet langer op het antwoord en lees snel verder. Dan kun je weer rustig bekijken wat er aan je ’to-watch-list’ toegevoegd kan worden. Hier is ons Netflix aanbod week 51 2016 overzicht! Oh en vergeet ook zeker niet onderaan het artikel de tabel te bekijken waarin álle nieuwe titels staan die de afgelopen week op Netflix zijn gekomen en waar je je kan inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daar gaan we weer!

Barry

Je kon eerder deze week al een voorproefje van de film Barry bekijken en nu staat ‘ie ook daadwerkelijk op Netflix. De film over de jongere jaren van Barack ‘Barry’ Obama, de binnenkort aftredend president van de VS. Barry verkent de weg die de jonge student in New York aflegt om te onderzoeken wie hij is, en hoe de wereld om hem heen eruit ziet. Dit zou later een belangrijke periode blijken voor de talentvolle knul die later een charismatisch politicus blijkt.

Want welke rol spelen rassenkwesties? Hoe ziet hij zichzelf als zoon van een blanke Amerikaanse en een zwarte Keniaan? Deze boeiende achtergrond van Obama maakt dat Barry zeker een interessante productie is om te gaan bekijken. De Australische acteur Devon Terrell vertolkt de rol van de jonge Obama. Hoe hij het er vanaf brengt, is dus vanaf deze week te bekijken op ons aller Netflix!

Barry
De jonge Barry, vertolkt door de Australische Devon Terrell

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Mensen die schrijver Douglas Adams kennen, weten wat je kan verwachten: een hoop gekkigheid, ruimtevaart, nerdy-elementen en absurde humor. De schrijver die wereldberoemd is geworden door zijn Hitchhiker’s Guide to the Galaxy boekenserie, schreef daarna nog een andere boekenserie die wat minder bekend is. Namelijk over de holistische detective Dirk Gently. En over die serie is nu een serie gemaakt met de titel Dirk Gently’s Holistic Detective Agency en daar zijn wij erg blij mee!

Hoofdpersoon is de detective die alles denkt te weten: Dirk Gently. Hij noemt zichzelf een holistisch detective omdat hij overal rekening mee houdt tijdens het oplossen van allerlei zaken. Hij wordt daarbij bijgestaan door zijn hulpje, Todd Brotzma (Elijah Wood), alhoewel hij er eigenlijk ook maar een beetje inrolt. Samen moeten ze vervolgens allerlei bizarre, mysterieuze en bovennatuurlijke zaken oplossen.

Een soort Sherlock on LSD. Dus als je van een heleboel gekkigheid, absurdisme en bovennatuurlijke zaken houdt, dan zouden wij Dirk Gently’s Holistic Detective Agency op Netflix zeker een kans geven. Want wat heb je te verliezen?

Dirk Gently's Holistic Detective Agency netflix aanbod week 51 2016 tips
De twee maffe hoofdpersonen. Bron: Dirk Gently’s Holistic Detective Agency/Netflix

Drei Türken und ein Baby

De titel verraadt al waar deze Duitse komedie over gaat: Drie Turken en een baby! En dat zit als volgt. Celal, Sami en Mesut, drie broers van Turkse komaf beheren een bruid-modezaak in Frankfurt. Helaas lopen de zaken niet zo goed en er zijn plannen om er bijvoorbeeld een telefoonwinkel van te maken (hoewel er helaas al 8 andere telefoonwinkels in de straat zijn). Om hun geldproblemen te verminderen, besluiten de broers om de gouden sieraden van hun overleden ouders te verkopen. Wanneer Celal de sierraden inruilt, komt hij onderweg zijn ex-vriendin tegen die inmiddels een baby heeft gekregen.

Nadat hun ontmoeting awkward verlopen is, ziet hij later op de dag dat zijn ex is aangereden en in allerijl naar het ziekenhuis moet. Haar baby wordt min of meer bij de verbouwereerde Celal achtergelaten en die voelt zich genoodzaakt om tijdelijk op de baby te passen, samen met zijn twee broers. Maar hoe dat allemaal moet? De broers maken het beste ervan, maar zitten wel met vragen of ze baby’s Turkse ayran kunnen voeren en hoe je luiers verschoont. Hoe het de broers, de baby en de zaak vergaat, zie je in de droge komedie Drei Türken und ein Baby!

Netflix aanbod week 51 2016 Drei Turken und ein Baby
Lusten baby’s al ayran en tiramisu? Het is een pedagogische zoektocht in deze film. Bron: Drei Turken und ein Baby/Netflix

Netflix aanbod week 51 2016

Dit waren ze weer: de krenten in de Netflixpap. Hieronder staan alle nieuwe titels. Op onze pagina Netflix Aanbod Nederland vind je het hele aanbod in een handige tabel. Als je onze Facebookpagina liked, ben je trouwens als op de hoogte van het laatste nieuws, dus zeker even doen. En hieronder kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Een goed weekend iedereen!