Netflix aanbod week 52 The Cat From Outer Space wij kijken netflix sci-fi

Netflix aanbod week 52 [2/2]

Wat is er vorige week (week 52) allemaal bijgekomen in het Netflix aanbod? De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het, na een zeer drukke week 50 en 51, vorige week vrij rustig was. Er kwamen een paar, vooral kleinere familiefilms online en het eerste seizoen van Under the Dome naar een boek van Stephen King. Ja, hij schrijft inderdaad 50 boeken per jaar, dus er is altijd wel keuze om iets te verfilmen of om er een serie van te maken!

LFO: The Movie

LFO: The Movie vinden wij de sterkste toevoeging van het Netflix aanbod week 52, een Zweedse rustige sciencefiction film over een man die erachter komt dat hij mensen kan hypnotiseren, en dus in zijn macht kan krijgen, door het produceren van een bepaald geluid. Het tempo is loom en dat zorgt ervoor dat de film werkt als een sluipmoordenaar die je heel rustig in z’n greep neemt.

Cool Runnings

Tevens het aanstippen waard is Cool Runnings, een ietwat flauwe maar toch vermakelijke komedie over het waargebeurde verhaal van een bobslee team uit Jamaica die mee wilde doen aan de Olympische Spelen.

The Cat from Outer Space

En om heel eerlijk te zijn, kunnen we op z’n tijd ook wel genieten van hele slechte jaren-70 sciencefiction en dus “raden” we The Cat from Outer Space een soort van aan. De titel dekt de lading. Kijk vooral even naar deze trailer van de film, inclusief pratende kat. Wat wil je nog meer?

Netflix aanbod week 52

Hier volgt het aanbod nog even op een rijtje.

Dat was het voor nu wat betreft de updates van het Netflix aanbod week 52. Het volledige Netflix aanbod Nederland is trouwens nog altijd hier te vinden is, dus favoriet die site om nooit meer iets te missen! Tevens lees je hier een subjectief overzicht met onze favoriete en wat ons betreft beste Netflix films en series van het jaar 2014, dus wie weet haal je daar nog leuke kijktips uit.  Oh en like ook zeker onze Facebookpagina even (aan de rechterkant van de site) en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (ook in de rechterkolom), zo mis je nooit meer iets wat betreft nieuwe Netflix titels. Fijne jaarwisseling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.