sherlock abominable bride Netflix aanbod week 53 2016 tips

Netflix aanbod week 1 2017: tips

Een nieuw weekend en dus weer een Netflix aanbod overzicht met daarin de leukste nieuwe titels die de afgelopen week zijn toegevoegd. Like ook zeker onze Facebookpagina om nooit meer iets te missen en schrijf je onderaan het artikel in voor de nieuwsbrief. Vergeet ook zeker niet onze Netflix Aanbod Nederland pagina te bezoeken, waar het gehele Netflix aanbod te vinden is en waar je kan zoeken op genre, cijfer, titel en nog veel meer. Oké, nú kunnen we beginnen met het Netflix aanbod week 1 2017 overzicht met onze tips. 

Zoo seizoen 1

Zoo was al een tijdje aangekondigd, maar het bleef lang stil. Maar sinds deze week staat Zoo seizoen 1 dus eindelijk op Netflix. Deze sciencefiction dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson. Een jonge wetenschapper met de naam Jackson Oz (James Wolk) moet hierin onderzoeken waarom allerlei dieren opeens aanvallen plegen op mensen over de hele wereld. Onze planeet was in het begin natuurlijk van deze dieren en nu besluiten ze dus terug te slaan. Dit klinkt inderdaad als het plot uit Animal Farm(1945) van George Orwell waarin de dieren even besluiten om de boerderij over te nemen. Je moet ervan houden, maar als je dat doet en je je niet ergert aan het feit dat de serie zichzelf erg serieus lijkt te nemen, dan kan Zoo een vermakelijke serie zijn.

Netflix aanbod week 53 2016 Zoo seizoen 1
De onderzoeker (r) en een goede Afrikaanse vriend (l). Bron: Zoo/Netflix

Star Trek: The Next Generation

Een van de eerste, en waarschijnlijk nog steeds een van de beste, sciencefictionseries staat nu op Netflix. Het gaat natuurlijk om Star Trek: The Next Generation. Er zijn veel Star Trek series gemaakt maar dit is, samen met de Star Trek serie uit de jaren ’60 met kapitein James T. Kirk, wat ons betreft toch wel een van de betere. De serie toont ons de avonturen van ruimteschipkapitein Jean-Luc Picard (een iconische rol van Patrick Stewart) in de 24e eeuw.

In zijn U.S.S. Enterprise heeft hij de leiding over ruim 1000 mensen, nu inclusief kinderen. Hij zorgt goed voor ze en wil ze zich thuis laten voelen op zijn schip. Alleen op deze manier zullen ze in staat zijn om het vol te houden op het schip. Want de missie duurt nu niet maar een paar jaar, zoals in de originele Star Trek serie, maar veel langer. Maar verder is het doel wel hetzelfde: nieuw leven zoeken, nieuwe levensvormen ontdekken, met ze onderhandelen (en zo nodig vechten) en gaan waar nog nooit eerder iemand is geweest.

Star Trek The Next Generation Netflix aanbod week 1 2017 tips
Captain Jean-Luc Picard met lachbekkie. Bron: Star Trek: The Next Generation/Netflix

Sherlock special: The Abominable Bride

Sherlock-fans hebben het zwaar; het vierde seizoen heeft lang op zich moeten laten wachten want er zit maar liefst 3 jaar tussen de release van seizoen 3 en 4. Toch zijn er 2 goede berichten in dit nieuwe jaar voor de liefhebbers van deze opzienbarende detective. Allereerst gaat vandaag, 1 januari 2017, seizoen 4 in premiere op de BBC! En ten tweede is sinds vandaag een heuse Sherlock-special beschikbaar op Netflix. Deze special zit dus tussen seizoen 3 en 4 in, heeft de naam ‘The Abominable Bride’ gekregen en is bedoeld als een fijne afwisseling voor de fans.

We hebben in deze special niet te maken met de moderne, hedendaagse Sherlock die zijn informatie verkrijgt via technologische snufjes, maar met een Sherlock (Benedict Cumberbatch) en Dr. Watson (Martin Freeman) die teruggaan naar het Victoriaanse tijdperk. In het 19e-eeuwse Londen komen de twee elkaar tegen en ze moeten op onderzoek uit in een geheimzinnig avontuur. Emelia Ricoletti is een jonge dame die zichzelf van het leven berooft. Niet veel later komt ze terug en vermoordt ze ook haar aanstaande man. Maar dat kan toch helemaal niet, horen we jullie denken? Nou, mooi wel. En hoe dat precies zit, zoeken Sherlock en Dr. Watson voor je uit!

sherlock abominable bride Netflix aanbod week 1 2017 tips snor moustache
Sherlock en Dr. Watson op onderzoek. Bron: Sherlock/Netflix

Netflix aanbod week 1 2017

Dit was het weer. Luther seizoen 4 willen we trouwens ook nog even genoemd hebben. Die kunnen we vanaf deze week ook zien op Netflix. Lees trouwens ook even ons artikel met de leukste kerstfilms op Netflix als je dat nog niet gedaan had. Hieronder staat trouwens de tabel met alle nieuwe films/series op Netflix. En op onze Netflix Aanbod Nederland pagina is nog steeds het hele Netflix aanbod te vinden en te doorzoeken. Tot volgende week!