Netflix aanbod week 6 2016: tips the fall

Netflix aanbod week 6 2016: tips

Het was, in onze ogen, een wat mager Netflix weekje. We vonden dat er weinig nieuwe aansprekende titels aan het Netflix aanbod week 6 2016 waren toegevoegd. Maar niks zo subjectiefs als smaak natuurlijk, dus lees vooral verder en check de onderstaande tabel met alle nieuwe Netflix aanbod toevoegingen of er misschien toch een leuke nieuwe film of serie is toegevoegd die je aan je Mijn Lijst kan toevoegen. Oh en like ook zeker onze Wij Kijken Netflix Facebookpagina, als je dat nog niet gedaan had, omdat altijd up to date te blijven wat betreft nieuws.

The Fall (2 seizoenen)

The Fall is gesitueerd in Belfast (Noord-Ierland) en volgt het onderzoek naar seriemoordenaar Paul Spector (een ijzige rol van Jamie Dornan, inmiddels bekend als Mr. Grey in de verfilming van  Fifty Shades of Grey). Als de normale politie niet verder komt met het onderzoek, wordt de hulp ingeschakeld van Stella Gibson (Gillian Anderson, beter bekend als Dana Scully in The X-Files), een zeer goede rechercheur van de Metropolitan Police Service.  De seriemoordenaar heeft het gemunt op jonge vrouwen, maar daarnaast leeft hij ook een relatief normaal leven als huisvader. Een interessant uitgangspunt. Gibson moet alle zeilen bijzetten om Spector snel te doorgronden om zijn eventuele nieuwe moorden te voorkomen.

The Fall kan getypeerd worden als een kruising tussen Luther en in zeker zin ook Hannibal met Mads Mikkelsen. Het is een mooie studie naar wat een seriemoordenaar voor iemand kan zijn en wat er gedaan moet om hem te kunnen pakken. Het wordt niet zwart-wit neergezet. Zowel de moordenaar als degene die hem moet tegenhouden worden voldoende uitgelicht om een goed beeld te krijgen van beide hoofdpersonen en hun motieven wat zorgt voor extra spanning.

Netflix aanbod week 6 2016: tips the fall
Rechercheur Gibson op een brug. Bron: The Fall/Netflix

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron is een leuk superhelden tussendoortje. Er zijn betere comic- adaptaties gemaakt, maar toch hebben wij ons wel vermaakt toentertijd in de bioscoop. Vaak zijn de verhalen van dit soort films niet na te vertellen en eigenlijk ook stiekem niet het belangrijkst. Het gaat om de actie, maar toch toen we een poging. The Avengers, het gelegenheidsteam superhelden bestaande uit Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth) en Hawkeye (Jeremy Renner), moeten weer samenwerken om de slimme superrobot/boef Ultron te kunnen verslaan.

Het ironische is dat Ultron ooit gemaakt is door Tonny Stark aka Iron Man om het werk van de Avengers makkelijker te maken. Maar dan gebeurt dus waar de mensheid nog steeds wel een beetje bang voor is: robots die doen waar ze zelf zin in hebben en met een eigen bewustzijn.  Wat volgt, is een actiefilm boordevol actie (godzijdank) en gave special effects waardoor je je even zelf in het superhelden universum waant. Zoals we al zeiden: een fijn tussendoortje.

Netflix aanbod week 6 2016 avengers age of ultron
Persmomentje van The Avengers.

Netflix aanbod week 6 2016

Dit waren weer de leukste nieuwe titels die aan het Netflix aanbod week 6 2016 zijn toegevoegd. Niet al te veel dus, maar volgende week weer een nieuwe ronde en dus weer nieuwe kansen. Schrijf je hieronder ook zeker even in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en like onze Wij Kijken Netflix Facebookpagina en blijf zo up to date. Het hele Netflix aanbod is nog steeds op deze pagina te vinden en de tabel met alle nieuwe titels die de afgelopen week aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd, vind je hieronder. Veel kijkplezier en tot snel!

Nieuwsbriefje


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.