netflix aanbod week 6 2016 tips

Netflix aanbod week 6 2017: tips

Beste Netflixers! Het is weer weekend en dus kunnen we weer even bijkomen van de week. Ook deze week is er natuurlijk weer het een en ander bijgekomen op Netflix, dus wil je weten wat dat is, lees dan snel verder! Mocht je zelf nog tips hebben over wat we echt niet mogen missen op Netflix, laat het gerust weten op bijvoorbeeld onze Facebookpagina. Bekijk ook zeker onze pagina Netflix Aanbod Nederland voor het hele aanbod (in handige tabelvorm en doorzoekbaar op bijvoorbeeld genre, of IMDb cijfer). Oké, laten we maar gewoon beginnen. 

Ted 2

Liefhebbers van Family Guy en American Dad, of te wel fans van bedenker Seth MacFarlane, opgelet! Sinds deze week staat Ted 2 op Netflix. In deze film gaat de kleine, grofgebekte, bier zuipende teddybeer Ted (ingesproken door MacFarlane zelf) op zoek naar zijn levensgeluk. Nadat hij in de eerste film van Ted dit al had geprobeerd, gaat hij daarmee verder in het vervolg Ted 2.

Ted en zijn vriendin met de naam Tami-Lynn stappen in het huwelijksbootje en proberen daarna een gezin te stichten. Dan blijkt dat dit niet zo gemakkelijk gedaan is, dus besluiten Ted en Tami om een kind te adopteren. Maar dan blijkt dat Ted staatsrechtelijk geen persoon is, maar een eigendom (want, teddybeer). Dit besluit gaan Ted en zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) aanvechten, wat resulteert in een komedie in de categorie ‘flauw, flauwer, flauwst’. Verwacht geen hoogstaand kunstwerkje, maar wel een prima vermakelijke film als je houdt van de humor zoals Family Guy.

Netflix aanbod week 6 2017 tips Ted 2
Onze lieve Ted, het beertje, met zijn vriendin in bed. Bron: Ted 2/Netflix

Santa Clarita Diet

Ook nieuw op Netflix deze week: Santa Clarita Diet. Een spiksplinternieuwe Netflix Original! En geheel in de trend van shows als The Walking Dead en American Horror Story, zoeken we het lugubere van de mens op. Sheila (Drew Barrymore) en Joel (Timothy Olyphant) zijn een getrouwd koppel en wonen met hun dochter Abby in het zonnige zuiden van Californië in een nette suburbane wijk zoals je dat wel vaker ziet in films en series, met de bekendste uiteraard American Beauty.

Al snel zien we dat er iets vreemds is met Sheila; van de ene op de andere dag verandert er iets in haar en krijgt ze trek in wel hele vlezige gerechten (lees: bloedig mensenvlees). Hoe dan ook, Sheila’s dieet zorgt ervoor dat het gezin op bizarre wijze aan eten moet komen en intussen ongemerkt hun leventje moet voortzetten. Santa Clarita Diet is een luchtige serie geworden die desondanks het expliciete niet schuwt. Heb je ooit all-American-girl Drew Barrymore menselijke resten zien uitkotsen? Precies. Check hieronder de trailer om een idee van Santa Clarita Diet te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=xjRnbOgoAUQ

 

Netflix aanbod week 6 2017

Dit waren wat ons betreft de leukste nieuwe titels op Netflix. Hebben we iets gemist wat we echt moeten gaan kijken? Vertel het ons op onze Facebookpagina. Schrijf je hieronder trouwens in voor de wekelijkse nieuwsbrief en mis nooit meer iets. Op onze pagina Netflix Aanbod Nederland kan je het gehele Netflix aanbod bekijken en doorzoeken. Hieronder staat de tabel met álle nieuwe titels op Netflix van de afgelopen week, dus bekijk die zeker even op je gemakje. Tot snel en veel kijkplezier.

Abonneer op de nieuwsbrief, krijg je geen spijt van