Netflix aanbod week 7 2016 toy story 2

Netflix aanbod week 7 2016: tips

En toen was het alweer vrijdag en dat betekent natuurlijk een nieuw overzichtje met nieuwe Netflix-titels. Wat kunnen we deze week weer verwachten op het gebied van films en series? Wacht niet langer op het antwoord, want je leest het gewoon hieronder. Hier is alweer Netflix aanbod week 7 2016! Oh en als je benieuwd bent naar welke titels deze maand en begin volgende maand juist verwijderd gaan worden van Netflix, lees dan ons nieuwste Laatste Kans artikel. Daar gaan we!

The Walking Dead (seizoen 5)

Wat een goed nieuws op deze grijze vrijdag. The Walking Dead seizoen 5 staat namelijk op Netflix! Het is één van onze favoriete series en dus zijn we als een kind zo blij dat we eindelijk verder kunnen kijken. We schreven al eens een recensie van The Walking Dead, dus als je daar geïnteresseerd in bent, check die dan zeker even uit onder de voorgaande link. Heel in het kort gaat de horror/drama/thriller serie over een groep (en, wat later blijkt, meerdere groepen) mensen die een zombie-apocalyps hebben overleefd. Ze proberen zich te beschermen tegen de wandelende doden die je alleen kan murderen door ze door het koppie te schieten, maar tegelijkertijd moeten ze natuurlijk ook de mensheid en de beschaving proberen te redden door bijvoorbeeld opnieuw een soort van samenleving op te bouwen. Ze dienen wel altijd op hun hoede te zijn want een zombie zit in een klein hoekje en als je zelf gebeten wordt, is het een kwestie van tijd voordat je zelf in een walker verandert.

Zonder al te veel spoilers weg te geven: seizoen 4 eindigde niet al te gelukkig. En dat hadden de personages eigenlijk totaal niet zien aankomen. En The Walking Dead seizoen 5 staat nu dus op Netflix! Wij raden de serie blindelings aan een ieder die van spannende televisie houdt en ook zeker aan mensen die normaal niet van zombies en/of horror (lees: wij!) houden. De serie is smullen op verschillende niveau’s: het is retespannend, veel personages zijn goed bedacht, de verhaallijnen zijn fijn uitgewerkt én ook qua filosofisch tintje zit je gebakken.  Want de serie roept een hoop vragen op.

Waarom zou je bijvoorbeeld willen blijven leven in een door de zombie apocalyps verwoeste wereld (hallo Nietzsche met z’n nihilisme en de dood van God)? Heeft het leven nog zin en zo ja waarom? Of een vraag als: wat maakt ons ‘beter’ dan de zombies? Is het gerechtvaardigd om ze zonder pardon door het hoofd te schieten? Blijf je, na je dood, nog steeds mens?  Al met al: een hele grote aanrader dus. Laat je dus vooral niet afschrikken door de zombies, want daar draait het eigenlijk helemaal niet om.

sanctuary walking dead Netflix aanbod week 7 2016 
Alles koek en ei in Terminus, de eindbestemming in seizoen 4. Bron: The Walking Dead/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Toy Story 2

En dan iets totaal anders. Er was een tijd dat de fantastische Pixar animatiefilms Toy Story 1 en 3 op Netflix stonden. Dat is jammer genoeg alweer een tijd geleden. We zijn daarom blij dat Netflix heeft besloten om  Toy Story 2 nu wel aan het Netflix aanbod week 7 2016 toe te voegen. Het is een begin. Hopelijk maken we het nog mee dat alle drie de delen gelijktijdig in het Netflix aanbod Nederland staan. Maar tot die tijd genieten wij in ieder geval van het tweede deel. Maar waar ging Toy Story 2 ook alweer over? Pop Woody blijkt opeens een heus zeldzaam verzamelobject te zijn en dus is hij opeens een hoop knaken waard. En met alle waardevolle spullen zijn er dan natuurlijk ook direct mensen die het dan willen stelen. En dat lukt. Een speelgoedverzamelaar weet Woody in z’n bezit te krijgen en dus moeten Buzz en alle andere speelgoedvrienden hem proberen te redden. Wat volgt is een hartverwarmend en prachtig geanimeerd Pixarwerkje voor jong en oud.

Netflix aanbod week 7 2016 tips Toy Story 2
Woody met een blik vanjewelste. Bron: Toy Story 2 / Netflix

Netflix aanbod week 7 2016

Niet al te veel nieuwe titels dus, maar toch hebben we weer geprobeerd om de krenten uit de pap te halen. Door onze weekoverzichten schotelen we je een aantal titels voor zodat je altijd iets te kijken hebt op Netflix. Wil je nou nooit meer wat missen, like dan onze Wij Kijken Netflix Facebookpagina en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Het gehele aanbod vindt je, zoals vanouds, op onze Netflix aanbod Nederland pagina. We sluiten af met een tabelletje waarin alle nieuwe Netflix aanbod week 7 2016 titels op een rijtje staan. Dit was het weer, dus tot snel en veel kijkplezier!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.