127 hours Netflix aanbod week 8 2017 franco boyle climbing

Netflix aanbod week 8 2017: tips

Hoppa! Daar zijn we weer met een nieuw Netflix aanbod overzicht. Hier lichten we de leukste nieuwe titels, die de afgelopen week aan het Netflix aanbod zijn toegevoegd, voor je uit. Like ook zeker onze Facebookpagina, check onderaan ons artikel de tabel met alle nieuwe Netflix titels en bekijk op onze pagina Netflix Aanbod Nederland het gehele aanbod. Maar genoeg gepraat. Hier is het Netflix aanbod week 8 2017 artikel met onze tips. Veel plezier ermee en je weet het inmiddels: Lezen op eigen risico, want misschien is je Mijn Lijst straks nog langer dan dat hij nu al is. 

127 Hours

We beginnen met een spannend, waargebeurd verhaal: de film 127 Hours van regisseur Danny Boyle met in de hoofdrol James Franco. Hij speelt hierin het personage Aron Ralston, een avonturier die graag op het randje leeft. Maar je weet: als je de grenzen opzoekt, levert dat vaak spannende momenten en levenservaringen op, maar soms donder je naar beneden. En dat is precies wat Aron ook overkomt.

Hij komt namelijk tijdens het bergbeklimmen vast te zitten tussen twee rotsen. Hoe erg hij ook z’n best doet om los te komen, het lukt niet, en langzaam aan begint zelfs de stoere en onverschrokken knul in paniek te raken. Wij als publiek zitten op de eerste rang om deze ervaring mee te beleven, omdat Aron alles zelf filmt met een camera en op deze manier een videodagboek creëert.

127 Hours is een spannende film die volledig wordt gedragen door de prestaties van James Franco. Dat is het nadeel van een film met eigenlijk maar 1 persoon: de acteur/actrice kan de film, hoe mooi gedraaid ook door de regisseur, maken of breken. Gelukkig is het eerste het geval.

We zien hem zichzelf proberen te bevrijden, overleven met het water dat hij nog heeft en uiteindelijk tot de conclusie komen dat hij zich misschien wel een heel klein beetje als een egoïst heeft gedragen in zijn leven. Heel Hollywood natuurlijk allemaal, maar daarom niet minder fijn.

127 hours Netflix aanbod week 8 2017 franco boyle stuff camera
Aron en zijn spulletje tijdens het vastzitten. Bron: 127 Hours/Netflix

Draken: Race naar de rand (aka Race to the Edge) (seizoen 4)

Een leuke titel voor de kinderen is de animatieserie Draken: Race naar de rand (in het Engels uitgekomen als Race to the Edge), waarvan nu het vierde seizoen op Netflix te zien is. In deze Netflix Original, van de makers van de  animatiefilm Hoe tem je een draak, draait het allemaal om Hiccup en Toothless. Ze doen een grote ontdekking, ze vinden namelijk een geheimzinnig ‘drakenoog’, en daardoor belanden ze in allerlei magische avonturen. Het oog leidt ze naar nieuwe landen, nieuwe draken en dus ook weer nieuwe avonturen.

Tevens worden er hierdoor een hoop nieuwe vriendjes/vriendinnetjes en vijanden aan hun lijstje kennissen toegevoegd. Wij zeggen vijanden, want hetgeen ze hebben ontdekt is zo bijzonder dat ook gemene pikkeboeven hier een grote interesse in gaan tonen om het van ze af te pakken. Zal je net zien. Het maakt Draken: Race naar de rand leuk kijkvoer voor de kleintjes onder. Of natuurlijk voor volwassenen die van draken houden, dat mag gewoon. Wij zullen niet over je oordelen.

Dragons Race to the Edge netflix aanbod week 8 2017 tips
De vrolijke bende hoofdpersonen. Bron: Dragons: Race to the Edge/Netflix

 

Netflix aanbod week 8 2017

Dit waren ze weer: de krenten uit de Netflixpap. Wil je nooit meer iets missen, like dan onze Facebookpagina en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. We sluiten af met de tabel waarin alle nieuwe titels van de afgelopen week staan. Vergeet ook zeker niet dit artikel te delen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Tot een volgende keer.