Netflix aanbod week 9 2016: tips

Een nieuwe week en dus een nieuwe Netflix aanbod week 9 2016 overzicht. Dus zet je schrap en lees snel verder, want er zijn weer een aantal toffe nieuwe films en series online gekomen, al zeggen we het zelf! 

Fuller House

De -met best wel wat bombarie aangekondigde- nieuwe Netflix Original Fuller House is eindelijk online! Hoewel, nieuw? Fuller House is zoals je waarschijnlijk wel weet het vervolg op de razendpopulaire en iconische sitcom uit de jaren ’90 Full House. Als je deze sitcom over het leven van een alleenstaande vader met drie dochters destijds met veel plezier hebt gekeken, is het absoluut leuk om ook Fuller House te gaan volgen. We zien immers veel van de acteurs en settings van Full House terug. De dochters van vader Danny Tanner (Bob Saget) zijn inmiddels opgegroeid en volwassen geworden. Dochter DJ is dierenarts en een alleenstaande moeder van drie zoontjes (zie je al de eerste paralel naar Full House?). Dochter Stephanie is muzikant geworden en is de toffe tante van DJ’s zoons (paralel 2!). Jongste dochter Michelle (destijds gespeeld door de Olsen-tweeling) is tegenwoordig in New York gevestigd en is daarom niet in de serie te zien. DJ’s vreemde vriendin Kimmy is echter wel van de partij en zij trekt met haar dochter Ramona in bij DJ en Stephanie om elkaar te helpen bij de opvoeding van al hun koters. Daarnaast zijn ook oom Jessie (handsome as ever), grapjas Joey, tante Rebecca en natuurlijk vader Danny er om een handje te helpen, dus Fuller House is een ware reünie geworden. Hoewel er veel referenties en paralellen naar de jaren ’90 zijn (wat erg leuk is om te zien), is Fuller House natuurlijk gewoon een sitcom die zich in het heden afspeelt en dus moeten de ouders van nu bijvoorbeeld dealen met kinderen die vastgeplakt zitten aan Ipads, telefoons en gameconsoles. Desalniettemin heeft Fuller House een ouderwets vertrouwd sfeertje en voelt het toch een beetje als thuiskomen na al die jaren!

Fuller House Netflix
De familie Tanner is weer bij elkaar! Bron Fuller House/Netflix

Goodfellas

Jawel dames en heren, wederom een zeer aangename toevoeging aan het Netflix aanbod week 9 2016 rijtje! Sinds deze week kunnen we namelijk ook genieten van Goodfellas, een ware klassieker uit 1990. De rauwe en harde gangster/misdaadfilm van de hand van Martin Scorsese staat bij veel filmliefhebbers hoog op het favorietenlijstje en geeft een blik in de gewelddadige wereld van de Italiaanse maffia in New York. Acteurs als Robert De Niro hebben geweldige rollen en zetten hun personages op fascinerende wijze neer; je weet niet in wat voor wereld je beland bent en je bent blij dat je slechts een toeschouwer van dit gewelddadige schouwspel bent.

Zeker een kijktip als je ook fan bent van bijvoorbeeld The Godfather en series als The Sopranos.  Verder kunnen we alleen nog zeggen; pak die bak popcorn en glazen met cola erbij, of natuurlijk een stuk cannoli en glas rode wijn, plof neer op de bank en laat het spektakelstuk over je heen komen! Genieten geblazen!

Goodfellas
Een kleine sfeerimpressie uit Goodfellas. Bron Goodfellas/Netflix

Death Note: Desu nôto

Liefhebbers van Japanse anime kunnen hun geluk nu waarschijnlijk niet op, want één van de best beoordeelde (een 9,0 op iMDB met ruim 99000 stemmen) en misschien wel bekendste Japanse animatieserie Death Note, ook wel bekend onder de Japanse naam Desu Nōto, staat nu op Netflix! In deze serie draait het allemaal om een boekje dat, als je iemands naam erin zet, de kracht heeft om mensen te vermoorden. Als een exemplaar in handen valt van de slimme scholier Light Yagami is hij sceptisch. Dit kan toch niet waar zijn? Maar de instructies die voorin het boek staan, lijken toch vrij serieus. Hij begint ermee te experimenteren en dan blijkt het toch allemaal te kloppen. Yagami besluit het boekje vervolgens te gebruiken om criminelen te vermoorden, waarna er een klopjacht op hem en het machtige boek ontstaat.

Alle 37 afleveringen van Death Note staan op Netflix, dus geen gedoe met een incomplete serie.

Netflix aanbod week 9 2016 Death Note anime
Light Yagami en het moment dat hij het Death Note boek vindt. Bron: Death Note / Netflix

Netflix aanbod week 9 2016

Ziezo, dit waren ze weer hoor: de Netflixkrenten in de Netflixpap van deze week. Hopelijk hebben jullie weer iets aan jullie waarschijnlijk steeds langer wordende Mijn Lijst op Netflix kunnen toevoegen. Schrijf je hieronder ook zeker even in voor onze wekelijkste nieuwsbrief en like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van het laatste Netflix nieuws. Op onze pagina Netflix aanbod kan je alle titels die nu op de streamingsdienst staan bekijken en doorzoeken in een handige tabel en hieronder staan alle nieuwe films en series van de afgelopen week op een rijtje. Tot snel en veel plezier met Netflixen!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.