Netflix aanbod week 9 2017 alice trough the looking glass

Netflix aanbod week 9 2017: tips

Yo, beste Netflixers. Het is weer weekend en dus de hoogste tijd voor een nieuwe update rondom het aanbod van Netflix. Ook deze week zijn er weer nieuwe films en series bijgekomen, dus mocht je geen speciale plannen hebben dit weekend, lees alles lekker door en voeg je favorieten weer toe aan je kijklijst. En mocht je zelf nog tips hebben, laat het vooral weten door op onze Facebookpagina te reageren onder dit bericht of door een PM te sturen. Zijn we heel blij mee. Here we go!

Alice Through the Looking Glass

Deze week is het vervolg op Alice in Wonderland (en dan bedoelen we de 2010-versie) beschikbaar gekomen en deze luistert naar de naam Alice Through the Looking Glass. Beide films zijn natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige boeken van Lewis Carroll, die deze magische verhalen schreef in het conservatieve, strenge Victoriaanse tijdperk.

Doordat Alice een nieuwsgierig, avontuurlijk meisje is dat de gekste avonturen meemaakt en de grappigste figuren op haar pad treft, zijn we altijd fan geweest van deze boeken. Vandaar dat we het vermelden van de komst van nieuwe films ook de moeite waard vinden.

In deze versie uit 2016, wederom geregisseerd door Tim Burton, gaat Alice terug naar Underland. Ze komt daar de vreemde snuiter Mad Hatter weer tegen, die Alice in een nieuw avontuur sleept. Mad Hatter is namelijk nog vreemder dan normaal. Er iets iets aan de hand met de beste knul.

Alice zal grenzen en tijdsvlakken moeten doorkruizen om door dit avontuur heen te komen. Natuurlijk komen de dikke, rijmende tweelingbroertjes langs, net als de Cheshire Cat en de Witte Koningin. En vlak ook de gestoorde Hartenkoningin niet uit!

Met Alice Through the Looking Glass heb je in ieder geval een knotsgekke film te pakken, die gebaseerd is op toffe boeken uit de geschiedenis van de (kinder)literatuur! Maar dat het gek is, kan haast ook niet anders als je Helena Bonham Carter, Johnny Depp en Sasha Baron Cohen in je cast hebt zitten.

Alice Throuh the Looking Glass Netflix
Alice in bont gezelschap. Bron: Alice Throuh the Looking Glass/Netflix

The Ultimate Beastmaster

De volgende titel bespreken we omdat we nogal verbaasd waren dat we dit op Netflix aantroffen. The Ultimate Beastmaster staat deze week in de spotlights, en of het programma nou een hoogte- of dieptepunt is, mag je lekker zelf bepalen. Het komt er grofweg op neer dat kandidaten uit 6 landen een hindernisbaan genaamd The Beast belopen en uiteindelijk op hun bakkes belanden.

Ken je het programma ‘WhipeOut’ van RTL? Daar lijkt het wel op. De paar kandidaten die het wel lukt om de race te voltooien, komen in aanmerking om naar de finale te gaan. De race wordt becommentarieerd door hysterische landgenoten en het programma zelf wordt geïntroduceerd door Sylvester Stallone. Bam.

Keiharde obstakels, rondzwiepende trampolines, onbeklimbare muren (geïnspireerd door D. Trump?) en slingerende kettingen, je vindt het allemaal in The Ultimate Beastmaster. Cultuurwetenschappers zullen in dit programma ongetwijfeld discoursen vinden over nationalisme (“USA!! Mexico!! Deutschland!!”) en gender (Sylvester Stallone en zijn ijzeren spierballen), maar het is voornamelijk toch een merkwaardige race waarvan je je af kunt vragen waarom je in hemelsnaam mee zou doen.

Anderzijds kun je ook stellen dat zo’n parcours het onoverwinnelijke in je naar boven haalt. Je voelt je natuurlijk wel helemaal het mannetje of vrouwtje als je het overleeft. Hoe dan ook, we vonden dit een opmerkelijke toevoeging op Netflix. We willen deze bespreking wel graag afsluiten met het brave ‘don’t try this at home’, tenzij je dit wel wilt doen natuurlijk.

Kom op knul. Doe het voor Mexico! Bron: The Ultimate Beastmaster/Netflix
Kom op knul. Doe het voor Mexico! Bron: The Ultimate Beastmaster/Netflix

Netflix aanbod week 9 2017

Er kwamen niet heel veel nieuwe titels bij, maar we hebben toch getracht een selectie voor je te maken. We hebben wat probleempjes de tabellen, dus als je dit op je mobiel leest, moet je misschien even uitzoomen om onderstaande tabel (met alle nieuwe titels op Netflix die de afgelopen 7 dagen zijn toegevoegd) goed en volledig te kunnen zien. Like onze Facebookpagina ook even, als je dat al niet gedaan had. En schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om heerlijk op de hoogte te blijven over van alles. Op de pagina Netflix Aanbod Nederland is het gehele Netflix aanbod nog steeds te vinden. Een goed weekend iedereen en tot snel!

Abonneer je op de nieuwsbrief


 

 

[table id=15 /]