Netflix verdubbelt klanten netflix aanbod netflix films netflix series netflix tips netflix abonnee

Netflix abonnees verdubbeld

Netflix heeft in één jaar tijd hun abonnee-aantal in Nederland zien verdubbelen naar ruim 1,1 miljoen Netflix abonnees, blijkt uit een rapport van Telecompaper.  In dit cijfer worden voor het gemak zowel de betalende leden als de mensen die nog in hun maandje proefkijken zitten meegerekend. Op dit moment hebben 1 op de 7 huishoudens een Netflix abonnement.

De streamingsdienst slaagt er ook steeds beter in om mensen die beginnen met een gratis proefmaand over te halen om een betaald abonnement te nemen. Een jaar geleden had ruim 33% nog een gratis proefabonnement, nu is dat nog maar 16% van het totaal aan Netflix kijkers.

Netflix is op 11 september 2015 alweer twee jaar te gebruiken in Nederland. Het Netflix aanbod is sinds die tijd, wat ons betreft, ook een stuk beter geworden. Naast hedendaagse films en televisieseries staan er inmiddels ook redelijk wat oudere films op Netflix (maar nog steeds niet genoeg als je het ons vraagt!). We zijn benieuwd hoeveel Netflix abonnees er volgend jaar zijn. Wij blijven in ieder geval nog wel even lid.

Nederlandse Netflix abonnees grafiek
Bron: Telecompaper & nu.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.