Netflix koopt Black Mirror seizoen 5

Netflix koopt Black Mirror seizoen 5

Netflix koopt Black Mirror seizoen 5

Netflix heeft aangegeven dat er sowieso een vijfde seizoen komt van Black Mirror. En daar zijn wij erg blij mee. Want het is een zeer slimme, bij vlagen spannende en erg knap gemaakte sciencefictionserie.

Het vierde seizoen kwam eind vorig jaar op Netflix en werd direct weer een groot succes. Dit seizoen bestond, net als alle andere seizoenen, weer uit een aantal afleveringen die los van elkaar te zien zijn.

Netflix koopt Black Mirror seizoen 5

En nu heeft Netflix aangekondigd dat er sowieso een vijfde seizoen is aangekocht van Black Mirror. En dat is erg goed nieuws. Wat ons betreft dan, want wij zijn fan van de serie over een toekomst die misschien al wel om te hoek ligt. En over de mogelijke gevolgen van ons, misschien wel doorgeschoten, gebruik van technologie.

Wanneer Black Mirror seizoen 5 op Netflix komt en waar dit seizoen over zal gaan, is nog niet bekend. Maar als we meer weten lees je dat natuurlijk op onze Binnenkort op Netflix pagina, op onze Facebookpagina of in onze nieuwsbrief die wij elke week proberen te sturen.

Bekijk hieronder het filmpje waarmee, geheel in lijn met de sfeer van de serie, Netflix en Black Mirror allebei de aankondiging deden dat er een vijfde seizoen van Black Mirror zou komen. Laat het grote wachten maar beginnen.