Netflix NL – aanbod, tips, nieuws, recensies en meer!

Hoi allemaal. Er zijn een aantal Netflix NL fansites die je alleen de nieuwe content op Netflix laten zien. Soms krijg je er een plaatje bij van de film of serie, misschien het iMDB-cijfer en als je heel erg veel geluk hebt kan je in twee zinnen lezen waar de film of serie op Netflix een beetje over gaat. Als je dat zoekt, dan raden we je aan onze site niet te checken. Maar wil je meer omdat jij dit ook maar een beetje saai vindt? Dan zou ik even verder lezen.

Wij zijn Wij Kijken Netflix. Een Netflix NL fansite die inmiddels alweer ruim 2,5 jaar bestaat, opgericht door tekst- en mediabureau Orlando Ruiz de Fez Media. Ons doel was en is om de lezer en Netflix-kijker een aantal handvatten te geven met betrekking tot wat ze moeten kijken op de streamingsdienst Netflix.

In het begin was het Netflix aanbod nog niet heel erg groot. Maar er waren al wel een aantal pareltjes die je kon gaan kijken, alleen moest je daar wel naar zoeken. En toch waren we niet blij met de fansites waarop je kon kijken wat er allemaal nieuw op Netflix was. Titels alleen zeggen namelijk niet zoveel.

Netflix NL aanbod

En daarom zijn we gestart met Wij Kijken Netflix. Waarop we onder andere elke week een Netflix aanbod overzicht schrijven met daarin alle nieuwe films en series op Netflix NL in een handige tabel, maar daaruit ook een selectie maken met de titels die je echt zou moeten zien. We proberen onze keuzes dan ook altijd te beargumenteren in kleine recensies om jullie, de lezer, over te halen waarom juist die film of serie de moeite waard is. Het liefst met een beetje humor om te lachen.

Zo proberen we je te helpen om een keuze te maken uit het, inmiddels toch wel redelijk grote, Netflix NL aanbod. Op deze manier heb je altijd iets te kijken en is je Mijn Lijst altijd goedgevuld. We hebben op onze pagina Netflix aanbod Nederland ook een tabel staan waarin álle titels die op Netflix NL staan handig voor je op een rijtje staan. Je kan daar zoeken op titel, genre, iMDB cijfer, jaartal of datum van toevoeging. We updaten deze tabel elke dag.

En even voor de duidelijkheid: wij zijn niet het echte Netflix NL. Wij zijn een fansite en hebben derhalve, jammer genoeg, geen enkele invloed op wat Netflix in hun aanbod stopt. Wil je aan Netflix duidelijk maken dat er een bepaalde titel ontbreekt en dat je die graag zou willen zien, dan kan dat via hun vraag series en films aan pagina.

Wat doen we nog meer?

Naast deze wekelijkse Netflix aanbod overzichtsartikelen, kan je bij ons ook terecht voor berichten over het laatste Netflix nieuws. Maar ook voor Netflix recensies, achtergrondverhalen bij bepaalde Netflix films/series (zowel qua onderwerpen of genres) en artikelen waarin we tonen wanneer bepaalde titels van Netflix verdwijnen, zodat je weet welke films of series je nog snel even moet bingewatchen. 

En als laatste schrijven we ook artikelen over titels die nog niet op Netflix staan. We hebben zelfs een Binnenkort op Netflix pagina waarop een handige tabel staat met data. Vaak zijn deze data niet bekend, maar als we wel wat weten, dan kan je dat dus op deze pagina vinden. De artikelen kan je trouwens herkennen aan de titel die dan altijd begint met Coming Soon: [de serie/film].

Vanwege onze achtergrond in de journalistiek en media, zoeken we trouwens ook naar de verhalen achter de films en series zodat deze meer worden dan slechts een titel. Op deze manier proberen we jullie dus te helpen een keuze te maken wat te kijken Netflix en tegelijkertijd hopelijk een beetje te vermaken met leuke artikelen.

Nou, dat was het eigenlijk wel allemaal. Hopelijk vind je onze site een beetje nuttig. Zo ja: vertel het door. En like ook de Facebookpagina van Wij Kijken Netflix, waarop we al onze artikelen plaatsen. Zo mis je nooit meer iets. Je kan daar trouwens ook al je vragen aan ons kwijt, dat vinden we altijd leuk. Oh, en je kan je ook inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief: dan blijft je helemaal op de hoogte van alles. Veel (kijk)plezier iedereen!