Nieuw seizoen Family Guy op Netflix

Nieuw seizoen Family Guy op Netflix

Ja je leest het goed! Er is een nieuw seizoen Family Guy op Netflix! En dat is dus goed nieuws voor alle mede-Family Guy fans, want eindelijk heeft Netflix het aanbod van de avonturen van de familie Griffin uitgebreid! Vanaf nu kunnen we ook genieten van seizoen 12 van Family Guy en daarmee komt het aantal seizoenen van de animatieserie op 5. 

Dat is helaas nog steeds niet het gehele aanbod van Family Guy, maar een gegeven paard kijken we niet in de bek en dus zijn we blij dat seizoen 12 er eindelijk opstaat. Dat wordt dus weer 21x 20 minuten genieten van de kleine bad ass Stewie, nerdy Meg en uiteraard onze favoriete leeghoofd Peter. We hebben al even snel een sneak peek gedaan en iedereen is weer ouderwets bezig, dus zet Netflix lekker aan en geniet van de nieuwe afleveringen!

Family Guy netflix
Peter en Stewie zijn weer ouderwets op hun best

Family Guy: Een heerlijk tussendoortje

Mocht je nog niet bekend zijn met Family Guy, dan is dit wellicht een mooie aanleiding om het eens een keer op te zetten. In deze animatieserie die gecreëerd is door Seth McFarlane, volgen we het leven van een ‘all American man’ Peter Griffin en zijn familie die in het stadje Quahog wonen. Elk lid van de familie heeft een uitgesproken karakter en dat zorgt voor een flinke portie hilarische momenten. Zo hebben we dus het hoofd van de familie Peter, een man die bij de plaatselijke bierfabriek werkt en niet bepaald bekend staat om zijn heldere geest. Zijn vrouw Lois is een trotse huisvrouw en heeft een dagtaak om de fouten van Peter ongedaan te maken of om hem te corrigeren. Hun kinderen Meg, Chris en Stewie zijn respectievelijk een compleet genegeerd kind, een puisterige puber en een duivelse baby met Brits accent en homoseksuele trekjes. Huishond Brian is nog wel het meest normale van het stel eigenlijk. De afleveringen duren rond de 20 minuten en zijn erg geschikt om te kijken als je even snel iets wil zien. Lekker luchtig en dus een heerlijk tussendoortje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.