Nieuwe Netflix kinderseries in zicht!

Heb je thuis een kudde kinderen rondlopen die ook graag bezig gehouden worden met Netflix? En wil je ze nu weer wat nieuws voorschotelen? Dan hebben we hier wellicht een interessant nieuwsbericht voor je, want er verschijnen in de komende tijd nieuwe Netflix kinderseries, uitgebracht als Netflix Originals! Ook als je als volwassene kinder- en jeugdproducties kijkt (en daarin geven we je groot gelijk), kun je natuurlijk even meelezen. Let’s go!

Inspector Gadget:

Go go gadget helikopter! Zelf hebben wij Inspector Gadget altijd via Fox Kids (kennen jullie dat nog, 90’s kids?) gekeken en telkens weer waren we onder de indruk van alle fantastische snufjes die de inspecteur uit zijn kleding toverde. Wie wil er nou niet een eenpersoons-helikopter uit zijn hoed zien verschijnen, of een afluisterapparaat in de wijsvinger-sectie van je handschoen? Wij wel! En nu komt Inspector Gadget terug in de vorm van een heuse Netflix Original. De ietwat naïeve speurneus wordt wederom tegengewerkt door zijn eeuwige rivaal Dr. Claw en het is aan Gadget, zijn slimme nichtje Penny en hond Brain om zijn snode plannen te stoppen. Inspector Gadget zal een productie worden met CGI animaties en er zullen 26 afleveringen verschijnen; genoeg om je kinderen weer even zoet te houden dus. De serie verschijnt in maart 2015 op de Amerikaanse Netflix en zal later ook in Nederland te zien zijn. Tegen die tijd vermelden we dat uiteraard in het weekaanbod van Netflix.

Some Assembly Required:

Deze serie zal wellicht wat passender zijn voor de wat oudere kinderen/tieners die ook graag naar bijvoorbeeld Zack & Cody kijken. In deze serie zullen we de 14-jarige Jarvis Raines volgen, die met zijn vriendengroep het vetste speelgoed verzint en maakt in zijn fabriek Knickknack Toys. Some Assembly Required wordt een tienerkomedie waarin we de alledaagse avonturen van de vrienden volgen. In de serie zullen we onder andere Kolton Stewart en Charlie Storwick zien, twee Canadese tienersterren die wij eerlijk gezegd niet kennen, maar mochten ze ooit grote Hollywood sterren worden, willen we hen hier niet onvermeld laten. Dus bij deze. De serie staat gepland om deze zomer op Netflix te verschijnen, althans, in ieder geval in de V.S. maar Nederland zal waarschijnlijk snel volgen.

Netflix kinderseries 2015 Some Assembly Required
Some Assembly Required, straks te zien op Netflix!

Danger Mouse:

Danger Mouse, een superspion van weleer, verschijnt weer op het scherm nadat hij in de jaren ’80 al eerder vele avonturen beleefde. Nu verschijnt hij, net als Inspector Gadget, in een modern jasje door middel van computer gegenereerde animaties. Mr. Mouse opereert in een gevaarlijke wereld en komt vele schurken tegen die hij zal moeten uitschakelen. Gelukkig heeft hij net als Inspector Gadget de beschikking over de vetste hulpmiddelen, de snelste vervoersmiddelen en de hulp van zijn vriend Penfold de hamster. De Britse komiek Stephen Fry heeft overigens ook een rol in Danger Mouse en zal te horen zijn als Colonel K. Danger Mouse staat gepland voor het voorjaar van 2016 dus we zullen nog erg veel geduld moeten opbrengen. Aangezien Danger Mouse een parodie op Britse spionage-producties zou zijn, lijkt dit ons absoluut een leuke serie. Zeker voor de kleine, stoere Netflix-kijker!

Netflix kinderseries 2015 Danger Mouse
Danger Mouse en Penfold, een onverslaanbaar duo!

Bottersnikes & Gumbles:

Als jouw kleine Netflix-kijkertje kan genieten van gekke en grappige wezentjes, dan is dit waarschijnlijk een erg leuke serie voor hem/haar! Bottersnikes & Gumbles laat de doldwaze avonturen van Tink, Bounce en Willi zien, drie jonge Gumbles. Deze toffe wezentjes hebben het vermogen om in allerlei vormen te veranderen, maar kunnen niet naar hun originele vorm terugveranderen zonder hulp. Bottersnikes zijn dan weer compleet andere creaturen en zijn voornamelijk boos en lui, eten graag matrasvulling en plaatjes van voedsel uit tijdschriften. Dit gaat geheid tot hilarische taferelen leiden! De release staat gepland voor de zomer van 2016 en dat gaat dus een flinke dosis geduld van je eisen, maar daar krijgen we wel een erg leuke serie voor terug, vermoeden we zo!

Netflix kinderseries 2015 Bottersnikes gumbles
Bottersnikes & Gumbles, een serie propvol met hilarische wezentjes die absoluut voor komische afleveringen gaan zorgen!

Zo. Dit waren 4 producties die vanuit Netflix zijn aangekondigd voor 2015 en 2016. Wellicht komen er nog meer Netflix Originals voor kinderen, maar hiermee hebben we in ieder geval al een aardige voorraad. Wanneer de producties beschikbaar op Netflix zijn, kun je dat uiteraard hier lezen en hopelijk hebben de jeugdige (of uiteraard volwassen) Netflix-kijkers dan nog meer kijkplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.