Nieuwe thrillerserie uit Spanje Mentiras op Netflix binnenkort

Nieuwe thriller uit Spanje – met de naam Mentiras – snel op Netflix

Er komt snel weer een nieuwe Spaanse serie op Netflix. Het land lijkt wel het nieuwe Scandinavië. Aan de lopende band komen er nieuwe dingen uit Spanje op Netflix. Volgende maand komt de nieuwe Spaanse serie Mentiras op Netflix.

Leugens, leugens en leugens

Mentiras is het Spaanse woord voor leugens. Dit geeft al een aardige indicatie wat je kunt verwachten van de serie. Centraal staan de pas gescheiden literatuurdocente Laura Munar en de hoog aangeschreven chirurg Xavier Vera.

Ze besluiten uit eten te gaan. De volgende ochtend wordt Laura (Angela Cremonte a.k.a. Elisa in Cable Girls) wakker met een groot gat in haar geheugen en met een misselijk gevoel in de buik.

Wat is er de afgelopen nacht gebeurd met Xavier? Is ze gedrogeerd en verkracht? Met de hulp van haar zus Cata – die in hetzelfde ziekenhuis werkt als Xavier – besluit ze aangifte te doen.

mentiras liar spanje netflix Javier Rey Xavier Vera
De zeer gewaardeerde chirurg Xavier Vera (Javier Rey). Bron: Mentiras / Netflix

Het onderzoek naar de zaak wordt vervolgens geleid door inspecteurs Victor Silva en Daniela Bauzá, maar echt stappen zetten ze niet. Het wordt meer een zaak van: wie geloof je? En dus neemt Laura het heft zelf maar in handen.

Mentiras op Netflix zal bestaan uit 6 afleveringen van elk ongeveer 50 minuten. Vanaf 17 november zullen alle afleveringen op Netflix te zien zijn. De trailer van deze psychologische thriller serie bekijk je onderaan het artikel.

Remake van de Britse serie Liar

Wist je trouwens dat Mentiras een Spaanse bewerking is van de Britse serie Liar uit 2017? Het verhaal van beide series is dan ook vrijwel identiek. Alhoewel wij persoonlijk toch liever naar het Spaans luisteren dan naar Engels, maar dat is persoonlijk 😉

Dus, ga jij kijken naar Mentiras op Netflix? Laat het ons zeker weten via Facebook en/of Instagram. En nu we toch je aandacht hebben: vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief. Zo blijf je heerlijk op de hoogte met alles wat met Netflix te maken heeft!