chefs-table-pastry-gourmet-christina-tosi nieuwe titels op Netflix week 15 2018 tips

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 15, 2018)

Vrienden en vriendinnen, daar zijn we weer. En ook nu hebben we weer alle nieuwe titels op Netflix voor je in een handige tabel gezet én hebben we hier weer een aantal tips uit gedestilleerd. Lees je mee? 

Brooklyn Nine-Nine (seizoen 4)

We starten met een nieuw seizoen van een leuke komedieserie op Netflix, namelijk Brooklyn Nine-Nine seizoen 4. In deze serie draait het om een politiebureau in, je raadt het misschien al, Brooklyn New York. We volgen de avonturen van de rechercheurs en hun baas op zowel de straat als binnen de muren van het bureau.

De hoofdrol is voor Jake Peralta, een rol die Andy Samberg op het lijf is geschreven. Hij is een excentrieke politierechercheur die ondanks zijn flauwe en niet bij iedereen binnen het corps geliefde  “kinderachtige” grapjes, wel altijd het hoogste percentage aan arrestaties heeft.

Elke aflevering heeft het team weer andere zaken op te lossen, maar daar draait Brooklyn Nine-Nine op Netflix eigenlijk niet om. Het zijn vooral de onderlinge dialogen en grappen tussen Jake en zijn collega’s die Brooklyn Nine-Nine zo’n fijne serie maken.

Zo heb je de stoïcijnse, stoere en serieuze Rosa, de grote en gespierde/van yoghurt houdende Terry, beste van de klas Amy, de kleine en gastronomie-liefhebber Charles, de que gedachten vreemde en ietwat zwevende secretaresse die de hele dag niks lijkt te doen Gina en hun homoseksuele baas met een deadpan gezicht Captain Ray Holt.

De trailer van Brooklyn Nine-Nine kan je hieronder bekijken om een idee te krijgen van de serie en de humor.

Chef’s Table (seizoen 4): Pastry

Wij houden van eten, we houden van koken en we houden van series en films over eten. Dus daarom zijn we maar wat content dat Chef’s Table seizoen 4 sinds afgelopen week op Netflix staat. En ditmaal gaat het alleen maar over patisserie. What’s not to like, toch?

Koekjes, gebakjes, (bruids)taarten en nog meer suikerwaar komen voorbij. Elke aflevering worden we meegenomen in deze zoete wereld en elke keer staat een andere patissier centraal.

Op deze manier krijgen we een fijn inkijkje in hun keuken, hun leven, de obstakels die ze hebben moeten overwinnen, hun passies en natuurlijk hun wonderlijke creaties. En dat alles zeer mooi en smakelijk in beeld gebracht.

Als je daar geen honger van krijgt, dan weten wij het ook niet meer. De trailer van Chef’s Table: Pastry seizoen 4 kan je hieronder bekijken. Wij hebben er alvast een pak koeken bij gepakt.

Lost in Space (seizoen 1)

Lost in Space is de nieuwste Netflix Original in de stal van Netflix. Alhoewel, nieuw? Het is een remake van een gelijknamige en populaire serie uit de jaren ’60.

In deze remake, die zich in 2046 afspeelt, volgen we de familie Robinson die in een ruimteschip net onderweg is naar een andere planeet om daar een nieuw leventje op te bouwen. Waarom dat is, kom je via flashbacks te weten.

Het gezin bestaat uit vader John (Toby Stephens uit o.a. Black Sails), moeder Maureen (Molly Park uit o.a. House of Cards) en kinderen Judy, Penny en Will (Max Jenkins uit o.a. Sense8).

Maar tijdens de reis gaat het mis, en crashen ze op een onbekende planeet. En dan begint het feest van vechten tegen de elementen en andere kolonisten om deze planeet achter zich te kunnen laten. Het enige wat ze hebben, is elkaar, als familie. Of toch niet?

De serie ziet er spectaculair uit. De beelden zijn adembenemend en groots en ook de gecreëerde wereld is prachtig. Het is een mix van de spanning van het onbekende van Lost met fantasie-elementen, snelle actie en de nodige emotionele diepgang.

De trailer van Lost in Space, die dus sinds deze week op Netflix is te zien, vind je hieronder.

Nieuwe titels op Netflix week 15 2018

We hebben ons best weer gedaan om je een paar tips te geven uit alle nieuwe films en series op Netflix. Alle titels die we niet hebben behandeld in dit nieuwe titels op Netflix week 15 2018 artikel, kan je vinden in onderstaande tabel.

Vergeet ook niet onze Netflix aanbod Nederland pagina te checken (met het hele aanbod in een handige tabel), onze Binnenkort op Netflix pagina (met alle titels die al zijn aangekondigd + datum), je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en onze Facebookpagina te liken. Wat een linkjes allemaal…..

Een goed weekend!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 De Magic Schoolbus Rijdt Opnieuw (2 seizoenen) Animatie, Kinderserie 2017 6.6
2 Chef's Table (4 seizoenen) Documentaire 2018 8.7
3 Je ne suis pas un homme facile (aka I’m Not An Easy Man) Komedie 2018 7.0
4 Come Sunday Drama 2018 6.6
5 Lost in Space (1 seizoen) Actie, Sci-Fi 2018 7.1
6 Carteristas Drama 2018 -
7 Designated Survivor (1 seizoen + 17 afleveringen seizoen 2) Drama, Thriller 2018 7.9
8 Brooklyn Nine-Nine (4 seizoenen) Komedie, Misdaad 2017 8.3
9 Peppa Pig (3 seizoenen) Animatie, Kinderserie 2005 7.0
10 Shadowhunters: Mortal Instruments (2 seizoenen + 4 aflevering seizoen 3) Actie, Fantasie 2018 6.5
Titel Genre Jaar iMDB