Ugly Delicious Nieuwe titels op Netflix week 8 2018

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 8, 2018)

Elke week hebben we weer een overzichtje voor je met de nieuwste titels op Netflix en hieruit selecteren we dan de krenten, de titels die je echt even moet gaan bekijken. Nou ja, je voelt hem misschien al aankomen, maar dit artikel is daar weer een poging toe. Dus schop die shoeba’s uit en ga er maar even lekker voor zitten.

Ugly Delicious

Mmmm, van films, series en docu’s over eten krijgen we absoluut geen genoeg. Vandaar dat onze maag een vreugdedansje deed toen deze week de documentaireserie Ugly Delicious op Netflix verscheen.

David Chang, de eigenaar van de Momofuku-restaurants, gaat in dit 8-delige culinaire avontuur op zoek naar de prachtige en verrassende verhalen achter het voedsel waar zoveel mensen van smullen.

Neem nou de pizza. Ugly Delicious gaat in de eerste aflevering haast op filosofische wijze bediscussiëren wat nou een pizza is. Tot de kijkers grote verrassing, zien we Chang niet veel later een pizza proberen in Japan, waar de chefs een geheel eigen versie van de Italiaanse klassieker gemaakt hebben. Tegelijkertijd zien we ook hoe lokale pizzeria’s in de VS fantastisch uitziende producten maken.

Behalve pizza’s, worden ook taco’s, Thanksgiving-eten, visspecialiteiten, Koreaanse barbecue en nog veel meer lekkers behandeld. En zoals je snel zult merken: achter elk gerecht zit een verhaal en deze zijn bijzonder leuk om te ontdekken. Een kleine waarschuwing: kijk deze serie niet op een lege maag, tenzij zelfkastijding jouw ding is.

Marseille seizoen 2

Seizoen 1 van Netflix Original Marseille begon veelbelovend, maar de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de serie vervolgens goede momenten afwisselende met stukken die stukken minder interessant waren. Maar we houden hoop voor Marseille seizoen 2, het nieuwe seizoen dat sinds deze week dus op Netflix te zien is.

Maar waar gaat Marseille op Netflix precies over? Hoofdrol is voor de markante acteur Gérard Depardieu, de geboren Fransman die sinds 2013 als Rus door het leven gaat. Hij speelt de rol van Robert Taro, burgemeester van de Franse stad Marseille. En dat al 20 jaar lang.

Maar dan verschijnt er opeens een jonge kandidaat die aan zijn poten begint te zagen. Uitgerend de man die hij zelf heeft opgeleid om zijn opvolger te worden. Check hieronder de trailer van Marseille seizoen 1 en lees daarna verder over het tweede seizoen.

https://www.youtube.com/watch?v=8WvqgV7-kSc

Politiek, strijd, macht, altijd leuk, dat bewijst House of Cards wel. Alleen is Marseille meer een familiedrama met als hoofdpersoon iemand uit de politiek, terwijl HOC meer draait om de politiek an sich.

Marseille seizoen 2 begint nadat Taro met een hartinfarct in het ziekenhuis is beland. Zijn rivalen zien dit natuurlijk als de uitgelezen kans om hem voor altijd van het politieke toneel te blazen. En ze hebben daar veel, heel veel, voor over.

Check hieronder de trailer Marseille seizoen 2, die vanaf deze week dus op Netflix te zien is.

Hitler’s Circle of Evil

En voor de liefhebbers van documentaires over de Tweede Wereldoorlog hebben we ook weer een pareltje: de documentaireserie Hitler’s Circle of Evil.

Hierin krijgen we het verhaal te horen van de opkomst en natuurlijk de ondergang van het Derde Rijk. En dit via het perspectief van de mensen vlak achter hem. Dan hebben we het over de Himmler’s, Hess’en, Göring’s en de Goebbels’ uit die tijd. De mannen die ervoor zorgden dat de ideeën van Hitler daadwerkelijk uitgevoerd konden worden.

Het waren vier mannen met zelf nogal wat problemen. Zo was Himmler naast baas van de SS ook mentaal niet helemaal in orde, Hess was verslaafd aan morfine en Goebbels een seksverslaafde nazi. Samen vonden ze in Hitler de ideale man om wraak te nemen op o.a. hun verlies in de Eerste Wereldoorlog.

Ze proberen continu witte voetjes te halen bij Adolf, om zo aan te tonen dat zijzelf het meeste geloven in de nazi ideologie. En als daar wat verraad of moord bij komt kijken om dat voor elkaar te krijgen, dan is dat prima.

Wij vinden het een interessante invalshoek. En daarom raden we je Hitler’s Circle of Evil op Netflix zeker aan. De tien afleveringen van elk ongeveer een uur zijn nu te bekijken. De trailer kan je hieronder zien.

Nieuwe titels op Netflix week 8 2018

We zijn alweer klaar. Dit waren onze tips uit alle nieuwe titels op Netflix week 8 2018. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Wil je weten welke films en series er de afgelopen week nog meer op Netflix zijn gekomen, dan moet je de tabel hieronder maar even bekijken. Vergeet ook niet onze Facebookpagina te liken (bijna 15.000 likes!) en je hier in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Het hele Netflix aanbod en welke titels binnenkort op de streamingsdienst verschijnen, kan je natuurlijk ook nog altijd bekijken via de linkjes in het begin van deze zin.

Een goed weekend en hopelijk tot snel!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB
1 Marseille (2 seizoenen) Drama 2018 6.8
2 Mute Mysterie, Sci-Fi 2018 6.4
3 Seven Seconds (1 seizoen) Misdaad, Drama 2018 6.5
4 Ugly Delicious (1 seizoen) Documentaire 2018 7.9
5 Hitler's Circle of Evil (1 seizoen) Documentaire 2018 8.3
6 Violet Evergarden (7 afleveringen seizoen 1) Anime, Sci-Fi 2018 8.6
7 Forgotten Mysterie, Thriller 2017 6.7
8 The Angry Birds Movie Animatie, Avontuur 2016 6.3
9 The Frankenstein Chronicles (2 seizoenen) Misdaad, Fantasie 2017 7.4
10 Black Lightning (5 afleveringen seizoen 1) Actie, Sci-Fi 2018 6.5
Titel Genre Jaar iMDB