Nieuwe titels op Netflix in februari 2019 velvet buzzsaw

Nieuwe titels op Netflix in februari 2019

Zijn jullie er klaar voor, voor dit artikel met alle nieuwe titels op Netflix in februari 2019? We hebben namelijk weer alle films, series en afleveringen die de aankomende maand op Netflix komen voor je op een rijtje gezet. Dat leek ons wel leuk en handig.

Een nieuwe maand

Zoals elke maand hebben we ook nu weer een artikel met alles wat er de komende maand op Netflix komt. Ditmaal dus alle nieuwe titels op Netflix in februari 2019.

Zo weet jij wanneer je je agenda leeg moet maken, een excuus moet verzinnen om de verjaardag van je schoonvader te kunnen missen of om je ziek te melden van school/werk. Op deze manier kan je fijn Netflix gaan kijken.

Het verhaal der licenties

Zoals je inmiddels vast wel weet, werkt Netflix met licenties. Ze kopen de rechten van een serie/film voor een bepaalde tijd en kijken na deze periode of ze deze rechten willen verlengen of toch niet.

Dit is de reden dat er soms dingen van Netflix verwijderd worden en dat er elke dag weer nieuwe dingen aan het aanbod worden toegevoegd.

We snappen dat dit soms niet zo fijn is, zeker als je middenin een spannende serie zit, maar het is eventjes niet anders.

Naar welke titels kijken wij uit in februari 2019?

Natuurlijk komen er nog veel meer titels op Netflix, maar van veel dingen is het nog een verrassing. Netflix maakt vaak namelijk helemaal niks van tevoren bekend. Dus het is altijd gewoon maar afwachten.

De titels in de tabel onderaan dit artikel zijn in ieder geval alle nieuwe titels die al wél een verschijningsdatum hebben meegekregen. Deze komen dus sowieso op Netflix Nederland de aankomende maand.

Persoonlijk kijken wij het meest uit naar de maffiaklassieker Goodfellas, de mysterieuze nieuwe serie Velvet Buzzsaw (met een fijne hoofdrol voor Jake Gyllenhaal) en Homeland (seizoen 7).

Nieuwe titels op Netflix in februari 2019

Tot zover alle titels waar wij naar uitkijken. Natuurlijk komen er sowieso nog een hoop andere nieuwe dingen op Netflix. Welke nieuwe titels op Netflix in februari 2019 komen, kan je in de onderstaande tabel zien.

Vergeet je ook niet onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven op onze nieuwsbrief? Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Netflix en alle nieuwe dingen op de streamingsdienst.