Nieuwe titels op Netflix in mei 2018 nebraska bruce dern tip

Nieuwe titels op Netflix in mei 2018

Een nieuwe maand staat weer voor de deur. Ditmaal is het de beurt aan mei. En dus zetten we alle titels voor je op rij die de aankomende maand op Netflix gaan komen, althans die nu al zijn aangekondigd. Zo weet je wanneer je je agenda leeg moet houden, om een bepaalde titel direct te kunnen zien. 

Zoals je weet, worden sommige titels al van te voren aangekondigd. Als dat zo is, lees je dat bijvoorbeeld op onze binnenkort op Netflix pagina. Daar hebben we een tabel die we elke dag aanvullen met verse titels en data.

Maar vaak worden titels onaangekondigd op Netflix geslingerd. In dat geval lees je hierover in een van onze wekelijkse aanbod overzichten. In deze artikelen zetten we alle nieuwe titels op Netflix op een rij. Maar daar blijft het niet bij, want we halen hier direct een paar tips voor je uit. Op deze manier heb je er hopelijk weer een aantal nieuwe titels bij om te kijken.

Maar genoeg over films en series zonder van te voren bekende datum. Want dit artikel draait juist om de titels die wél al een verschijningsdatum hebben. En in dit specifieke geval gaat het om alle nieuwe titels op Netflix in mei 2018.

Dus als je wilt weten welke dit zijn, dan moet je maar even in onderstaande tabel koekeloeren met die kijkogen van je. Zie je er iets tofs in staan? Zet het dan groots in je agenda. Op deze manier weet je wanneer je een bepaalde dag helemaal leeg moet halen, om op het gemakje naar je favoriete film of serie te kunnen kijken.

Nieuwe titels op Netflix in mei 2018

Qua nieuwe titels op Netflix in mei 2018 kijken wij vooral uit naar Amour, een prachtige dramafilm over ouderdom, je leven zin geven en onvoorwaardelijke liefde van regisseur Michael Haneke. De trailer van Amour kan je hieronder bekijken.

In de tabel onderaan het artikel zie je wanneer Amour op Netflix komt. Wij vinden het een dikke aanrader. Hopelijk geef je de film dus een kans. Want dat is het mooie aan Netflix: dingen ontdekken die je misschien nog niet kent. Wij proberen je daar een handje mee te helpen.

Maar ook een film als Nebraska, toevallig ook met een oud persoon in de hoofdrol, is ontzettend de moeite waard. De man, een alcoholistische vader, denkt dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen. Hij wil de prijs persoonlijk in ontvangst nemen in de stad Nebraska.

Zijn familie denkt dat hij wordt opgelicht, maar de vader houdt voet bij alcoholistisch stuk. Zijn zoon besluit hem dan maar te begeleiden op deze lange reis. En ja, dan komen er natuurlijk een hoop geschiedenissen en gesprekken op tafel, over het leven maar ook over hun relatie.

Bekijk de schitterende zwart-wit trailer hieronder maar eens om te zien wat je te wachten staat.

Verder vinden we Only God Forgives van Nicolas Winding Refn, de regisseur van het fabelachtige Drive, de moeite van het kijken waard, en hebben we toentertijd erg genoten van het eerste seizoen van Dear White People, dus we zijn benieuwd naar het tweede seizoen dat in mei ook op Netflix komt. 

En eind mei is het ook tijd voor Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4 🙂 Dat wordt sowieso weer genieten. Dus genoeg om naar uit te kijken, lijkt ons. Toch? Alle nieuwe titels op Netflix in mei 2018 vind je trouwens hieronder in de tabel.

Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina te liken (we hebben inmiddels meer dan 16.000 likes, daar zijn we erg trots op!) en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

wdt_ID Titel Datum
1 Amour 01/05/2018
2 Amy 01/05/2018
3 De GVR 01/05/2018
4 Nebraska 01/05/2018
5 Only God Forgives 01/05/2018
6 The Best Exotic Marigold Hotel 01/05/2018
7 David Letterman with Tina Fey 04/05/2018
8 Dear White People (seizoen 2) 04/05/2018
9 End Game 04/05/2018
10 Forgive Us Our Debts 04/05/2018
Titel Datum