Hit enter after type your search item

Nieuwe titels op Netflix in oktober 2020 (deel 2)

/
img

Oktober 2020 mag dan wel halverwege zijn, er staat nog genoeg moois op het programma. Wil je weten wat? Lees dan dit ‘nieuwe titels op Netflix in oktober 2020 (deel 2)’ artikel. En zet de data die voor jou interessant zijn in je agenda.

Nieuwe titels op Netflix in oktober 2020 (deel 2): de tabel

We trappen gelijk af met alle nieuwe titels die deze maand sowieso nog op Netflix komen. Je vindt ze allemaal, inclusief de verschillende verschijningsdata, in de tabel hieronder. Neem deze allereerst eventjes rustig door, dan gaan we daarna in op onze favorieten hieruit.

wdt_ID Titel Vanaf wanneer op Netflix?
Titel

De bovenstaande titels komen deze maand dus allemaal nog op Netflix Nederland. Zit er iets voor je tussen? Vergeet dan niet een reminder in je telefoon te zetten en/of het in je agenda te zetten. Dan weet je zeker dat je gelijk kan gaan kijken op het moment dat de serie of de film op de streamingsdienst staat.

Waar kijken wij naar uit?

Wat ons betreft, kijken wij qua nieuwe seizoenen van series het meeste uit naar Suburra (seizoen 3), Barbaren (seizoen 1), You Me Her (seizoen 5) en La Révolution (seizoen 1).

Als we kijken naar alle nieuwe films die in oktober 2020 op Netflix gaan komen, verheugen we ons erg op The Trial of the Chicago 7, About Time, Kick-Ass en het hilarische Bridesmaids.

Maar het allermeest kijken wij uit naar I, Tonya, een op een echt verhaal gebaseerde film over een smerig spelletje binnen de Amerikaanse kunstschaatswereld, en het prachtige Little Women de vier zussen March die opgroeien in het VS na de burgeroorlog.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :