Jessica Jones seizoen 2 nieuwe titels op Netflix week 10 2018 jail

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 10, 2018)

Jessica Jones seizoen 2 nieuwe titels op Netflix week 10 2018 jail

Daar zijn we weer, scherper dan ooit. We presenteren je hier weer alle nieuwe films en series op Netflix, die de afgelopen week zijn toegevoegd. En natuurlijk halen we als vanouds de krenten voor je uit de pap zodat je weer genoeg materiaal hebt om te kijken. Enne, mocht je zelf nog dikke tips hebben, schroom dan niet om ons een kleine shout out te geven via Facebook of mail ons. Daar krijgen we altijd rode pretwangen van. 

Nailed It! (seizoen 1)

Meestal krijg je toetjes op het laatst, maar nu serveren we je hem gelijk in het begin van dit nieuwe aanbod artikel in de vorm van de nieuwe reality-show Nailed It! Het bakken van taarten, koekjes en cakejes is hartstikke hip, dat bewijzen shows als Heel Holland Bakt en het Britse origineel The Great British Bake Off wel.

De nieuwe show Nailed It! haakt daar lekker op in, want ook hier zien we kandidaten druk in de weer met gardes, bakpapier, glazuur en fondant.  De bedoeling is nog steeds dat de kandidaten een toetje of taart gaan namaken en degene die dat het als beste doet, wint de show. Heel simpel, dus en een bekend recept.

Hoewel… de kandidaten die meedoen staan niet bepaald bekend als de nieuwe Robert van Beckhoven. Ze zijn namelijk speciaal geselecteerd op hun geschiedenis van geschifte room, aangebrande taarten, ingezakte puddings en aan elkaar gesmolten koekjes. Het wordt dus een hele (hilarische) klus om een mooi en zoet gerechtje te serveren.

Onder leiding van host Nicole Byer zien we hoe de kandidaten zich een weg door het zoete landschap banen en proberen van het stigma ‘bakkluns’ af te komen. Of dat gaat lukken, zie je sinds deze week in Nailed It! op Netflix. De trailer zie je hieronder.

Love (seizoen 3)

Love is in the air! Of eigenlijk is de serie LOVE weer on air, want sinds deze week is het derde en laatste seizoen van deze fijne Netflix Original beschikbaar. Daar zijn we erg blij mee, want de eerdere seizoenen van de serie hebben ons zeker kunnen bekoren.

Met LOVE volgen we de zoektocht naar liefde van de alternatieve, lieve, lesgevende nerd Guss (Paul Rust) en de coole,  knappe, losbandige en ironische Mickey (Gillian Jacobs). Allebei zijn ze in het begin van de serie, als ze elkaar ontmoeten in een winkel, net single. Ze lijken niet echt bij elkaar te passen, maar iets in ze oefent toch aantrekkingskracht op elkaar uit. 

Vragen als of liefde vanzelf komt, of dat je er super hard naar moet zoeken komen aan bod. Maar ook of je direct eerlijk moet zijn naar je nieuwe partner en hoe het is om te daten als 30’er vandaag te dag of. Maar als we het verder trekken,  is LOVE gewoon een serie over opgroeien en volwassen worden in het algemeen.

Tel hier de grappige en frisse dialogen bij op en de fijne soundtrack en je hebt met LOVE een pareltje in handen. Check hieronder de trailer van LOVE seizoen 3.

https://www.youtube.com/watch?v=HpiAVK_T_aU

Jessica Jones (seizoen 2)

In de week van Internationale Vrouwendag kunnen we niet om Jessica Jones heen, een toffe superheldin van Marvel én vrouw van mede-superheld met een eigen serie Luke Cage! En een sterke New Yorkse dame bovendien die zich niet zomaar aan de kant laat zetten. Toch besluit deze dame om het roer om te gooien en een detectivebureau op te starten, genaamd Alias Investigations.

Maar dit gaat niet op rolletjes. Het einde van haar superheldentijdperk ging namelijk niet zonder slag of stoot en ook het opbouwen van een nieuw leven als ‘gewoon’ een detective in New York doe je blijkbaar ook niet eventjes. Want als er vijanden op de loer liggen is het toch wel verleidelijk om weer de superheld te worden van weleer.

Verwacht een gelaagde dramaserie, qua sfeer een duister en beklemmend wereldje en goede personageontwikkelingen. Jessica Jones toont maar weer eens aan dat comics vandaag de dag vaak voor volwassenen bedoeld zijn en dat het een film/tv subgenre is dat ons nog een hele hoop te bieden heeft.

De trailer van Jessica Jones seizoen 2 op Netflix kan je hieronder bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=hSvnepZS26s

Ladies First

Ladies First (2017) is een korte documentaire die sinds deze week op Netflix te zien is. Met een speelduur van 39 minuten is dit een smakelijk, klein hapje voor tussendoor, die je ook aan het denken zet. Het is tevens een documentaire die veel prijzen heeft gewonnen.

Het waargebeurde verhaal lijkt er een die is verzonnen door een scriptschrijver in Hollywood. Deepika Kumari wordt in armoedige omstandigheden geboren op het platteland van India. Na een aantal jaar heeft ze de armoede wel weer gezien en gaat ze op pad, op zoek naar een beter leven en een gelukkiger bestaan.

En dan stuit ze opeens op handboogschieten. En wat blijkt? Ze heeft een aangeboren talent dat zijn weerga niet kent. Want na 4 jaar behoort ze opeens tot de beste handboogschietsters ter wereld. De trailer van Ladies First check je hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=L6iqoFg-hyg

Bates Motel (seizoen 4)

Er werd reikhalzend uitgekeken naar het vierde seizoen van Bates Motel en sinds deze week is seizoen 4 dan eindelijk te zien op Netflix. En daarom moeten we hem hier even noemen, in ons artikel met alle nieuwe titels op Netflix week 10 2018.

In Bates Motel zien we de jeugdjaren van het personage Norman Bates, die we eigenlijk allemaal moeten kennen als de hoofdpersoon in Psycho (1960) van onze geliefde regisseur Alfred Hitckcock. In de serie zien we natuurlijk ook z’n relatie met zijn moeder.

Want dat deze ietwat problematisch en complex is, wisten we al uit de film. Maar in de spannende serie Bates Motel wordt hun relatie, zoals die was in de jeugdjaren van Norman Bates, verder uitgediept en uitgeplozen. Een aanrader voor liefhebbers van de film Psycho (met de iconische douche-scene).

Hopelijk komt Bates Motel seizoen 5 ook snel op Netflix. Dit is dan ook direct het laatste seizoen. De trailer van Bates Motel seizoen 4 vind je trouwens hieronder, om alvast een beetje in de juiste sfeer te komen.

Nieuwe titels op Netflix week 10 2018

We zijn er weer doorheen hoor, jongens en meisjes. Dit waren onze tips uit alle nieuwe titels op Netflix. De films en series die we niet hebben behandeld, staan in de tabel hieronder. Onderaan de kolommen kan je ook filteren op bepaalde waarden en woorden, zo vindt je direct wat je wilt kijken.

Het hele Netflix aanbod kan je natuurlijk ook nog altijd bij ons vinden, of welke titels er binnenkort op Netflix komen.

En owee als je je niet abonneert op onze nieuwsbrief en onze Facebookpagina geen like geeft 😉 Een goed weekend iedereen!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Don’t Say a Word Mysterie, Thriller 2001 6.3 10/03/2018
2 Dynasty (14 afleveringen seizoen 1) Drama 2018 6.0 10/03/2018
3 H2O: Just Add Water (3 seizoenen) Avontuur, Familieserie 2009 7.2 10/03/2018
4 My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (3 afleveringen) Talkshow 2018 8.3 09/03/2018
5 Trolls: Door Met De Beat (2 seizoenen) Animatie, Avontuur 2018 4.8 09/03/2018
6 Unbroken Drama, Oorlog 2014 7.2 09/03/2018
7 Collateral (1 seizoen) Misdaad, Mysterie 2018 6.7 09/03/2018
8 Nailed It! (1 seizoen) Reality 2018 7.4 09/03/2018
9 Bad Guys: Vile City Misdaad, Thriller 2018 - 09/03/2018
10 The Outsider Misdaad, Drama 2018 6.4 09/03/2018
Titel Genre Jaar iMDB